EUR: 307,75 Ft
CHF: 281,58 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Egyéb V.kerület

Erdők a belvárosban

Erdővarázs címmel interaktív programmal és színes műsorokkal mutatkoznak be szeptember 9-én és 10-én a magyarországi erdők a belvárosban, ahol az érdeklődők figyelmét az erdők sokszínűségére és az ország természeti környezetére kívánják felhívni a szervezők. 

A rendezvénynek a Szabadság tér ad otthont, ahol az erdész szakemberek 11 sátorban interaktív foglalkozásokon mutatják be az erdők érdekes világát az érdeklődő gyermekek és családok számára.
Minden tematikus sátorban két-két erdőgazdaság várja vendégeit olyan foglalkozásokkal és bemutatókkal, amelyek az erdészeti erdei iskolák pedagógiai programján alapulnak és az erdészeti tevékenység egy-egy fontos területéhez kötődnek, de koncertekkel és művészeti programokkal is készülnek a szervezők.

Erdő

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.

 • Akaba történelmet írt

  Akaba történelmet írt

  A hétéves Akaba múlt vasárnapi sikerével történelmet írt a Millenniumi Díj harmadszori megnyerésével a Kincsem Parkban.

 • Harmincadszor tekerték körbe Érdet

  Harmincadszor tekerték körbe Érdet

  A harmincadik Érd Körbe városkerülő kerékpáros túra rajtjára ismét megtelt a Főtér, hogy családias hangulatban körbekerékpározzák a várost a megszokott 10, 30 és 60 kilométeres távokon.