EUR: 311,41 Ft
CHF: 259,93 Ft
2018. április 21., szombat
Konrád

Egyéb V.kerület

Erdők a belvárosban

Erdővarázs címmel interaktív programmal és színes műsorokkal mutatkoznak be szeptember 9-én és 10-én a magyarországi erdők a belvárosban, ahol az érdeklődők figyelmét az erdők sokszínűségére és az ország természeti környezetére kívánják felhívni a szervezők. 

A rendezvénynek a Szabadság tér ad otthont, ahol az erdész szakemberek 11 sátorban interaktív foglalkozásokon mutatják be az erdők érdekes világát az érdeklődő gyermekek és családok számára.
Minden tematikus sátorban két-két erdőgazdaság várja vendégeit olyan foglalkozásokkal és bemutatókkal, amelyek az erdészeti erdei iskolák pedagógiai programján alapulnak és az erdészeti tevékenység egy-egy fontos területéhez kötődnek, de koncertekkel és művészeti programokkal is készülnek a szervezők.

Erdő

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.