2018. március 20., kedd
Klaudia,

Külföld

Ezt a két lányt 90 kiló kokainnal kapcsolták le a rendőrök – Fotó!

Két kanadai lány úgy gondolta, hogy nyaralásuk alatt keresnek egy kis plusz pénzt. A huszonéves Melina Roberge és Isabelle Lagace egy 63 éves férfi társaságában jó ötletnek gondolta, ha megpróbálnak becsempészni Ausztráliába 90 kiló kokaint.

Kokaincsempész lányok /Fotó: Facebook

Fotó: Instagram

A brutális mennyiségű drog piaci értéke nagyjából 6 és 8 milliárd dollár között mozog, így rekordnak számít az országban ez a fogás. A rendőrség információi szerint a québeci lányok egy luxus óceánjáró fedélzetén akarták becsempészni a kábítószert, két hónapos útjukat pedig szorgalmasan dokumentálták Instagram oldalukon is. Sajnos rossz véget ért a kiruccanás, hiszen most mindannyian hűvösre kerültek meglehetősen hosszú időre.

Drogcsempész lányok /Fotó: Instagram

Fotó: Instagram

Kapcsolódó Cikkek

 • Ninó a romok között várja elhunyt gazdiját

  Ninó a romok között várja elhunyt gazdiját

  Nem újdonság az, hogy a kutyák elképesztően tudnak ragaszkodni gazdájukhoz és az sem ritka, hogy ha valamilyen úton elveszítik őket, képesek mély depresszióba esni és akár napokig egy falatot sem enni.

 • Zuckerberget hallgatná meg a brit parlament

  Zuckerberget hallgatná meg a brit parlament

  Mark Zuckerberget, a Facebook alapító vezérigazgatóját szeretné meghallgatni a londoni alsóház arról, hogy a Cambridge Analytica nevű brit-amerikai politikai elemző és tanácsadó cég miként használhatott fel több tízmillió Facebook-profilt az amerikai elnökválasztási kampányban.

 • Francia értelmiségiek tiltakoznak az iszlám terror ellen

  Francia értelmiségiek tiltakoznak az iszlám terror ellen

  100 francia vezető értelmiségi, tudósok, írók, filozófusok, művészek kiáltványt tettek közzé a Le Figaróban. Az oka, hogy a migránsválság óta kezd elviselhetetlenné válni a helyzet: a radikális muszlimok már nemcsak a gondolat szabadságát veszélyeztetik, hanem minden értelemben a szabadságot.