EUR: 308,27 Ft
CHF: 285,15 Ft
2016. október 22., szombat
Előd

Külföld

Ezt a két lányt 90 kiló kokainnal kapcsolták le a rendőrök – Fotó!

Két kanadai lány úgy gondolta, hogy nyaralásuk alatt keresnek egy kis plusz pénzt. A huszonéves Melina Roberge és Isabelle Lagace egy 63 éves férfi társaságában jó ötletnek gondolta, ha megpróbálnak becsempészni Ausztráliába 90 kiló kokaint.

Kokaincsempész lányok /Fotó: Facebook

Fotó: Instagram

A brutális mennyiségű drog piaci értéke nagyjából 6 és 8 milliárd dollár között mozog, így rekordnak számít az országban ez a fogás. A rendőrség információi szerint a québeci lányok egy luxus óceánjáró fedélzetén akarták becsempészni a kábítószert, két hónapos útjukat pedig szorgalmasan dokumentálták Instagram oldalukon is. Sajnos rossz véget ért a kiruccanás, hiszen most mindannyian hűvösre kerültek meglehetősen hosszú időre.

Drogcsempész lányok /Fotó: Instagram

Fotó: Instagram

Kapcsolódó Cikkek

  • Nagy bajok a Mars expedíció körül!

    Nagy bajok a Mars expedíció körül!

    Megsemmisült az ExoMars orosz-európai űrexpedíció TGO űrszondájának Schiaparelli elnevezésű leszállóegysége, miután a Marsra történő leszállás folyamata során 2-4 kilométeres magasságból nekicsapódott a vörös bolygó felszínének – közölte az Európai Űrügynökség (ESA) egy NASA-műhold által készített felvételekre hivatkozva.

  • Negatívra rontották Olaszország adósosztályzati kilátását

    Negatívra rontották Olaszország adósosztályzati kilátását

    Leminősítés lehetőségére utaló negatívra rontotta az eddigi stabilról Olaszország államadós-besorolásának kilátását pénteken a Fitch Ratings, elsősorban azzal a véleményével indokolva a lépést, hogy az államháztartási konszolidáció ismétlődő halasztgatása rontja a hitelességet.