2018. április 20., péntek
Tivadar

Extra

Ezt most miért kellett? Anyaszült meztelen Justin Bieber – Fotók!

Úgy tűnik, nem akar lemaradni a meztelenkedésről a tinik kedvence sem, aki hawaii nyaralásán szabadult meg úszónadrágjától.

Justin Bieber barátaival múlatta az időt a nyaralók paradicsomában, ahol láthatóan simán levetette gátlásait.

*PREMIUM EXCLUSIVE* Hawaii, HI - Justin Bieiber isn't shy as he skinny dips with rumored girlfriend Sahara Ray and a friend. The 22 year old singer is spotted enjoying the cool river waters - with no clothes on - while his two lady friends decide to take their tops off. *Shot on August 04, 2016*     August 7, 2016, Image: 296422986, License: Rights-managed, Restrictions: NO Brazil, Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI

Fotó: Profimedia, AKM-GSI

Persze az is lehet, hogy az énekes csak megirigyelte Orlando Bloom sikerét, aki pár nappal ezelőtt szintén anyaszült meztelenül mutatta meg magát, képeit rajongó hölgyek ezrei lájkolták.

Az már más kérdés, hogy ebben a „vetkőző csatában” van-e esélye az énekesnek, akinek a képein jól látható, Bieber egyelőre nem követi a férfi intim-divattrendet.

Kapcsolódó Cikkek

 • Prince halálában senki sem bűnös

  Prince halálában senki sem bűnös

  Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.

 • 23 kilót hízott Charlize Theron

  23 kilót hízott Charlize Theron

  Nagyon megviselte az Oscar-díjas színésznőt, hogy 23 kilót kellett híznia a Tully című film főszerepe miatt. Reggelire cukros shake-et és hamburgert evett, hogy folyamatosan hízzon, így nem érezte jól magát a film forgatása közben.