EUR: 308,61 Ft
CHF: 282,37 Ft
2017. május 23., kedd
Dezső

Extra

Ezt most miért kellett? Anyaszült meztelen Justin Bieber – Fotók!

Úgy tűnik, nem akar lemaradni a meztelenkedésről a tinik kedvence sem, aki hawaii nyaralásán szabadult meg úszónadrágjától.

Justin Bieber barátaival múlatta az időt a nyaralók paradicsomában, ahol láthatóan simán levetette gátlásait.

*PREMIUM EXCLUSIVE* Hawaii, HI - Justin Bieiber isn't shy as he skinny dips with rumored girlfriend Sahara Ray and a friend. The 22 year old singer is spotted enjoying the cool river waters - with no clothes on - while his two lady friends decide to take their tops off. *Shot on August 04, 2016*     August 7, 2016, Image: 296422986, License: Rights-managed, Restrictions: NO Brazil, Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI

Fotó: Profimedia, AKM-GSI

Persze az is lehet, hogy az énekes csak megirigyelte Orlando Bloom sikerét, aki pár nappal ezelőtt szintén anyaszült meztelenül mutatta meg magát, képeit rajongó hölgyek ezrei lájkolták.

Az már más kérdés, hogy ebben a „vetkőző csatában” van-e esélye az énekesnek, akinek a képein jól látható, Bieber egyelőre nem követi a férfi intim-divattrendet.

Kapcsolódó Cikkek

 • Peller Mariann daganattal küzdött

  Peller Mariann daganattal küzdött

  Peller Mariann megdöbbentő titkot árult el gyerekkorából: tizenéves korában azért imádkozott, hogy inkább neki legyen bármilyen komolyabb betegsége, mint imádott szüleinek, családjának vagy azoknak az embereknek, akik fontosak neki.

 • Példakép lett a Winnie

  Példakép lett a Winnie

  Bőrbetegség ide vagy oda, Chantelle Winnie, becenevén Winnie Harlow csak úgy tündökölt legutóbbi nyilvános megjelenésén királykék ruhájában.