EUR: 307,15 Ft
CHF: 286,55 Ft
2017. január 16., hétfő
Gusztáv

Extra

Ezt most miért kellett? Anyaszült meztelen Justin Bieber – Fotók!

Úgy tűnik, nem akar lemaradni a meztelenkedésről a tinik kedvence sem, aki hawaii nyaralásán szabadult meg úszónadrágjától.

Justin Bieber barátaival múlatta az időt a nyaralók paradicsomában, ahol láthatóan simán levetette gátlásait.

*PREMIUM EXCLUSIVE* Hawaii, HI - Justin Bieiber isn't shy as he skinny dips with rumored girlfriend Sahara Ray and a friend. The 22 year old singer is spotted enjoying the cool river waters - with no clothes on - while his two lady friends decide to take their tops off. *Shot on August 04, 2016*     August 7, 2016, Image: 296422986, License: Rights-managed, Restrictions: NO Brazil, Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI

Fotó: Profimedia, AKM-GSI

Persze az is lehet, hogy az énekes csak megirigyelte Orlando Bloom sikerét, aki pár nappal ezelőtt szintén anyaszült meztelenül mutatta meg magát, képeit rajongó hölgyek ezrei lájkolták.

Az már más kérdés, hogy ebben a „vetkőző csatában” van-e esélye az énekesnek, akinek a képein jól látható, Bieber egyelőre nem követi a férfi intim-divattrendet.

Kapcsolódó Cikkek

 • Feldarabolták Sarka Katát!

  Feldarabolták Sarka Katát!

  Egyre merészebb fotókat posztol magáról Sarka Kata, aki most egy egészen különleges játékra invitálja rajongóit.

 • Jamie Foxx budapesti WC-ben parádézott

  Jamie Foxx budapesti WC-ben parádézott

  Úgy tűnik, január az Oscar-díjas sztárok hava Budapesten. Az év első hetében ugyanis Jennifer Lawrence landolt Ferihegyen, a múlt héten pedig Jamie Foxx posztolt egy reptéri WC-ből.

 • Ennyire szexi nő lett Stallone lánya – Fotók!

  Ennyire szexi nő lett Stallone lánya – Fotók!

  A Love Magazine-ban pózolt falatnyi fehérneműben Sylvester Stallone 18 éves lánya, Sistine. A fiatal modell egy kicsit sem szégyenlős, ugyanis nem a mostani volt az első alkalom, hogy megmutatta tökéletesen kidolgozott testét.