EUR: 307,69 Ft
CHF: 287,30 Ft
2017. január 18., szerda
Piroska

Sport

Ezüstérem mellé jegygyűrűt kapott a műugró

Rio de Janeiro, 2016. augusztus 15.
Csin Kaj kínai műugró (b) eljegyzési gyűrűvel megkéri honfitársa, az ezüstérmes Ho Ce kezét a Rio de Janeiró-i nyári olimpia női 3 méteres műugrásának eredményhirdetésén a Maria Lenk Uszodában 2016. augusztus 14-én. (MTI/EPA/Patrick B. Kraemer)

Megkérték a műugrás női 3 méteres számában ezüstérmes kínai Ho Ce kezét a Rio de Janeiró-i olimpia vasárnapi eredményhirdetése közben, ő pedig igent mondott.

Ho Ce barátja a kétszeres olimpiai és hétszeres világbajnok Csin Kaj, aki a 3 méteres szinkron versenyszámban címvédőként érkezett Rióba, és végül bronzérmes lett.

A vasárnapi díjátadás során a 30 éves Csin Kaj odalépett a dobogóhoz, féltérdre ereszkedett, a zsebéből elővett egy kis dobozt, majd közölte párjával házassági ajánlatát. Miután Ho Ce boldogan bólintott, felkerült az ujjára a jegygyűrű, majd egy szál vörös rózsa is előkerült, a közönség pedig felállva tapsolt.

A két műugró már hat éve alkot egy párt, de a 25 esztendős Ho Ce az eredményhirdetést követő sajtótájékoztatón elmondta, hogy Csin Kaj gesztusa meglepetés volt számára.

“Sok dolgot mondott, sok ígéret tett, de a legfontosabb, hogy ő az a srác, akiben életem végéig megbízom” – nyilatkozta a boldog menyasszony, aki hozzátette, nem tervezte, hogy ilyen fiatalon elkötelezi magát.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek