EUR: 310,56 Ft
CHF: 288,83 Ft
2017. január 25., szerda
Pál

Sport

Fegyverrel fenyegették a brit csapat egyik tagját

fegyver

A brit olimpiai csapat egyik meg nem nevezett tagját fegyverrel fenyegették meg kedden hajnalban Rio de Janeiróban.

A küldöttség nem közölte, hogy kivel, pontosan hol és hogyan történt az eset.

“A bűnözés az utóbbi napokban egyre jobban elharapózott, és Rio amúgy sem biztonságos város. Gondosan meg kell tervezni, ha valaki el szeretné hagyni az olimpiai falut például azért, hogy megünnepelje az eredményeit. A falun kívül a szervezők nem garantálják senkinek a biztonságát” – hívta fel a figyelmet a brit csapat.

A brit vezetők azt tanácsolták a sportolóknak, hogy hivatalos forma- vagy edzőruhában ne menjenek ki a városba, mert úgy túlságosan kiteszik magukat egy esetleges rablásnak. Arra kértek mindenkit, hogy előzetesen tájékoztassák a csapatot, ha a falun kívül szeretnék eltölteni az éjszakát.

A szervezők reakciójukban közölték, senki se kockáztasson, és nem éri meg elhagyni a falut és a versenyhelyszíneket.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább száguld a Federer-expressz

  Tovább száguld a Federer-expressz

  Egyre kevesebb pénzt fizetnek Roger Federer végső győzelmére az Australian Openen. A 17-szeres Grand Slam-győztes teniszező féléves kihagyás után legszebb napjaira emlékeztető játékkal jutott az elődöntőbe, ahol honfitársa, Stanislas Wawrinka vár rá.

 • A Red Bull adhat szárnyakat az Újpestnek

  A Red Bull adhat szárnyakat az Újpestnek

  Aron Rodríguez, a Red Bull magyarországi képviselője közösségi oldalán jelentette be, hogy az Újpest FC tulajdonosa, Roland Duchatelet és az energiaital-gyártó cég vezére, Dietrich Mateschitz a napokban tárgyalóasztalhoz ül, hogy egyeztessen a lila-fehérek és a szintén a család tulajdonában lévő, az angol harmadosztály 14.

 • A negyeddöntőben búcsúztak kéziseink

  A negyeddöntőben búcsúztak kéziseink

  A magyar férfi kézilabda-válogatott 31-28-ra kikapott Norvégia csapatától a franciaországi világbajnokság keddi negyeddöntőjében, Albertville-ben, így búcsúzott a tornától.