2018. március 20., kedd
Klaudia,

Sport

Fegyverrel fenyegették a brit csapat egyik tagját

A brit olimpiai csapat egyik meg nem nevezett tagját fegyverrel fenyegették meg kedden hajnalban Rio de Janeiróban.

A küldöttség nem közölte, hogy kivel, pontosan hol és hogyan történt az eset.


“A bűnözés az utóbbi napokban egyre jobban elharapózott, és Rio amúgy sem biztonságos város. Gondosan meg kell tervezni, ha valaki el szeretné hagyni az olimpiai falut például azért, hogy megünnepelje az eredményeit. A falun kívül a szervezők nem garantálják senkinek a biztonságát” – hívta fel a figyelmet a brit csapat.

A brit vezetők azt tanácsolták a sportolóknak, hogy hivatalos forma- vagy edzőruhában ne menjenek ki a városba, mert úgy túlságosan kiteszik magukat egy esetleges rablásnak. Arra kértek mindenkit, hogy előzetesen tájékoztassák a csapatot, ha a falun kívül szeretnék eltölteni az éjszakát.

A szervezők reakciójukban közölték, senki se kockáztasson, és nem éri meg elhagyni a falut és a versenyhelyszíneket.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Liu Shaolint meglepte vb-ezüstérme

  Liu Shaolint meglepte vb-ezüstérme

  Liu Shaolin Sándor ezüstérmet szerzett  a montreali rövidpályás gyorskorcsolya-vb zárónapján összetettben. A legjobb nyolcat felvonultató 3000 méteres szuperdöntőben a szerencse is mellészegődött, hiszen a hajrában összeakadt a két esélyesebb dél-koreai, egyikük utolsó lett, másikukat pedig kizárták.

 • Ronaldo megszerezte 50. mesterhármasát

  Ronaldo megszerezte 50. mesterhármasát

  Cristiano Ronaldo megszerezte karrierje 50. mesterhármasát a Girona ellen 6-3-ra megnyert bajnoki mérkőzésen. Ami a számokat illeti: 34-et szerzett a La Ligában, 7-et a Bajnokok Ligájában, 4-et vb-selejtezőkön, 2-öt a Király Kupában és egyet-egyet a Premier League-ben, a Klub vb-n, illetve az Eb-selejtezőkön.

 • Neymar visszavágyik Barcelonába

  Neymar visszavágyik Barcelonába

  Neymar állítólag már megbánta, hogy a PSG kedvért otthagyta Barcelonát. A sérülése utáni három hónapos rehabilitációja közben a brazil futballista tovább gyarapította vétkeit: új frizurával lepte meg a szurkolókat.