EUR: 310,10 Ft
CHF: 267,93 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Egyéb XVII.kerület

Felfrissült az uszoda

Felújították az Újlak utcai uszodát. Az önkormányzat által finanszírozott, közel ötmillió forintos beruházás során kifestették az uszoda belső terét és a masszázsszobát is. A városrész vezetésének tájékoztatása szerint kicserélték az öltözők bejáratainál található nyílászárókat, két darab, kétszárnyú műanyag ajtót és négy darab térelválasztó paravánt helyeztek el. Az augusztus első heteiben zajló munkálatok során olyan gépészeti felújításokat is végeztek, mint például a fűtési és vízvezetékek javítása, szerelvények cseréje.

Újlak uszoda (fotó: Rákosmente Önkormányzata)

Új kilátás a vízből (fotó: Rákosmente Önkormányzata)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • 710 milliót költhetnek épületek és udvarok felújítására

    710 milliót költhetnek épületek és udvarok felújítására

    A sajókazai Radvánszky-kastélyban igazgatói értekezlettel egybekötött tanévnyitót tartottak, ahol jelentős mértékű fejlesztéseket jelentettek be. A rendezvényen Demeter Zoltán országgyűlési képviselő, az Országgyűlés Kulturális Bizottságának tagja elmondta, hogy a kormány 2010-től 2017-ig 572 milliárd forinttal költött többet oktatási célokra, mint a korábbi kormányok.

  • Országos íjászverseny volt Sötétvölgyben

    Országos íjászverseny volt Sötétvölgyben

    Az idén már második alkalommal rendezte meg a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az Alisca Katasztrófavédelmi Országos Íjászversenyt a Szekszárdhoz közeli Sötétvölgyben, ahol a katasztrófavédelem mellett a rendőrségtől, a büntetés-végrehajtástól, a vízügytől és az országgyűlési őrségtől is érkeztek versenyzők.