2018. március 23., péntek
Emőke

Egyéb XVII.kerület

Felfrissült az uszoda

Felújították az Újlak utcai uszodát. Az önkormányzat által finanszírozott, közel ötmillió forintos beruházás során kifestették az uszoda belső terét és a masszázsszobát is. A városrész vezetésének tájékoztatása szerint kicserélték az öltözők bejáratainál található nyílászárókat, két darab, kétszárnyú műanyag ajtót és négy darab térelválasztó paravánt helyeztek el. Az augusztus első heteiben zajló munkálatok során olyan gépészeti felújításokat is végeztek, mint például a fűtési és vízvezetékek javítása, szerelvények cseréje.

Újlak uszoda (fotó: Rákosmente Önkormányzata)

Új kilátás a vízből (fotó: Rákosmente Önkormányzata)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Világrekordért emeltek

  Világrekordért emeltek

  Debrecenben már advent idején elkezdődött a családok éve. Ebben az időszakban a programok elsősorban a családokat szólították meg, de a rendezőelv továbbra is ez maradt – hangsúlyozta Széles Diána alpolgármester.

 • Szakmák sztárjai versenyeznek

  Szakmák sztárjai versenyeznek

  A Dunaferr középiskola hat diákja, valamint a Lorántffy egy tanulója jutott be a Szakma Sztár Fesztivál verseny idei döntőjébe. Az előválogatók után a Dunaferrből az épület- és szerkezetlakatos, hegesztő, ipari gépész és karosszérialakatos szakok képviselői, a Lorántffyból pedig egy leendő fodrász jutott a fináléba.

 • Kőbánya hajóra szállt

  Kőbánya hajóra szállt

  Az eredetileg kőszállítóként is funkcionáló A38 hajó régóta az igényes zenét preferálók kedvelt helye.