2018. január 18., csütörtök
Piroska

Extra

Félmilliós ruhában cukiskodott kislányával Beyonce

Beyonce és kislánya, Blue Ivy imádja Párizst. Az énekesnő és családja nemrég ellátogatott az Eiffel-toronyhoz, és ha már ott voltak, ugráltak, pózoltak kicsit virágos ruhájukban. A divatszakértőknek persze azonnal feltűnt, hogy anya és lánya is Guccit visel, ami kisebb vagyonba kerül.

27 July 2016 Beyonce seen in this celebrity social media picture!, Image: 295300079, License: Rights-managed, Restrictions: **UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE +44 208 344 2007***Xposure Photos does not claim any Copyright or License in the attached material**, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos

Beyonce romantikázott férjével, Jay-Z-vel fotó: Profimédia

Beyonce ruhájáért 590 ezer forintot kellene fizetnünk, míg Blue Ivy szettjéért – cipő nélkül – 154 ezret. Az énekesnő örült, hogy van egy kis szabadideje európai koncertturnéja közben, így férjével, Jay-Z-vel is tudtak romantikázni. Szükségük is volt rá, hogy átbeszéljék a problémáikat, mert az elmúlt időszakban többször arról írtak az amerikai lapok, hogy a rapper megcsalta.

27 July 2016 Beyonce seen in this celebrity social media picture!, Image: 295300072, License: Rights-managed, Restrictions: **UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE +44 208 344 2007***Xposure Photos does not claim any Copyright or License in the attached material**, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos

Félmilliót érő ruhában vajon az ugrálás is könnyebb? fotó: Profimédia

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Megrendítő titkait osztotta meg a közelmúltban Mészáros Márta. A világszerte ismert rendezőnő gyerekkorát leírhatatlan tragédiák övezték: a mindennapos éhínség és betegségek mellett a szülei is életüket vesztették a szovjet rémuralom alatt.

 • Szexi ikertornyok: Megan és Claudia

  Szexi ikertornyok: Megan és Claudia

  Ki van a fotókon? A 31 éves Megan Fox színésznő és a 24 éves Claudia Alende modell mintha ikrek lennének. Mindketten gyönyörűek, igéző szemekkel és tökéletes alakkal. Annyi a különbség, hogy Claudia teltebb és a kerek popsijáért egyszerűen odavannak a férfiak.

 • Balázs Andrea vérét adta Árpa Attiláért

  Balázs Andrea vérét adta Árpa Attiláért

  25 előadását ünnepelte a Stephen King  horror regényéből készült Tortúra című darab a Karinthy Színházban. Az Árpa Attila és Balázs Andrea főszereplésével készült előadás nem alatt nem kevés sérülést szedett össze a színésznő, sőt a saját vérét is adta az előadás sikeréért.