EUR: 307,30 Ft
CHF: 282,00 Ft
2017. május 29., hétfő
Magdolna

Extra

Félmilliós ruhában cukiskodott kislányával Beyonce

Beyonce és kislánya, Blue Ivy imádja Párizst. Az énekesnő és családja nemrég ellátogatott az Eiffel-toronyhoz, és ha már ott voltak, ugráltak, pózoltak kicsit virágos ruhájukban. A divatszakértőknek persze azonnal feltűnt, hogy anya és lánya is Guccit visel, ami kisebb vagyonba kerül.

27 July 2016 Beyonce seen in this celebrity social media picture!, Image: 295300079, License: Rights-managed, Restrictions: **UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE +44 208 344 2007***Xposure Photos does not claim any Copyright or License in the attached material**, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos

Beyonce romantikázott férjével, Jay-Z-vel fotó: Profimédia

Beyonce ruhájáért 590 ezer forintot kellene fizetnünk, míg Blue Ivy szettjéért – cipő nélkül – 154 ezret. Az énekesnő örült, hogy van egy kis szabadideje európai koncertturnéja közben, így férjével, Jay-Z-vel is tudtak romantikázni. Szükségük is volt rá, hogy átbeszéljék a problémáikat, mert az elmúlt időszakban többször arról írtak az amerikai lapok, hogy a rapper megcsalta.

27 July 2016 Beyonce seen in this celebrity social media picture!, Image: 295300072, License: Rights-managed, Restrictions: **UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE +44 208 344 2007***Xposure Photos does not claim any Copyright or License in the attached material**, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos

Félmilliót érő ruhában vajon az ugrálás is könnyebb? fotó: Profimédia

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Benkő Dániel kedvese: Hazarohantam, amikor megláttam az „izéjét”

  Benkő Dániel kedvese: Hazarohantam, amikor megláttam az „izéjét”

  Türelmével és szexualitásával hódította meg fiatal szerelmét, Bazsarózsát Benkő Dániel. A lantművész úgy érzi, élete szerelme a 19 éves táncoslány, aki bár Dániel férfiasságát megpillantva először hazarohant, ma már boldogan él a 69 éves művésszel, akitől gyermeket szeretne.

 • Elhunyt a legendás rockzenész

  Elhunyt a legendás rockzenész

  Reklámmentessé válik június elsejével az M2 gyermek- és ifjúsági csatorna abban az idősávban, amikor a legkisebbeknek szóló műsorokat sugározza.

 • Elhunyt Ruitner Sándor

  Elhunyt Ruitner Sándor

  Nyolcvannyolc éves korában szombaton elhunyt Ruitner Sándor dramaturg, rendező, zenei rendező, szerkesztő-riporter – közölte a család az MTI-vel.