EUR: 305,02 Ft
CHF: 276,54 Ft
2017. július 23., vasárnap
Lenke

Extra

Félmilliós ruhában cukiskodott kislányával Beyonce

Beyonce és kislánya, Blue Ivy imádja Párizst. Az énekesnő és családja nemrég ellátogatott az Eiffel-toronyhoz, és ha már ott voltak, ugráltak, pózoltak kicsit virágos ruhájukban. A divatszakértőknek persze azonnal feltűnt, hogy anya és lánya is Guccit visel, ami kisebb vagyonba kerül.

27 July 2016 Beyonce seen in this celebrity social media picture!, Image: 295300079, License: Rights-managed, Restrictions: **UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE +44 208 344 2007***Xposure Photos does not claim any Copyright or License in the attached material**, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos

Beyonce romantikázott férjével, Jay-Z-vel fotó: Profimédia

Beyonce ruhájáért 590 ezer forintot kellene fizetnünk, míg Blue Ivy szettjéért – cipő nélkül – 154 ezret. Az énekesnő örült, hogy van egy kis szabadideje európai koncertturnéja közben, így férjével, Jay-Z-vel is tudtak romantikázni. Szükségük is volt rá, hogy átbeszéljék a problémáikat, mert az elmúlt időszakban többször arról írtak az amerikai lapok, hogy a rapper megcsalta.

27 July 2016 Beyonce seen in this celebrity social media picture!, Image: 295300072, License: Rights-managed, Restrictions: **UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE +44 208 344 2007***Xposure Photos does not claim any Copyright or License in the attached material**, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos

Félmilliót érő ruhában vajon az ugrálás is könnyebb? fotó: Profimédia

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • 5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    Nemrég kezdődött a Trónok harca legújabb évada, ami természetesen mindenféle rekordot megdöntött. A kritikusok szerint a nyitó epizód kissé vontatott volt, persze a rajongók így is odáig voltak Havas Jontól Daenerystől és a többiektől.

  • Cirkusz a Szigeten!

    Cirkusz a Szigeten!

    A Cirque du Sziget programhelyszín már bemutatkozásakor magasra tette a lécet, azóta is minden évben nagyszerű hazai és nemzetközi újcirkuszi produkciókat állít színpadra. Az egyre növekvő érdeklődés kiszolgálására idén már egy majdnem 1000 fős sátrat állítanak fel a szabadtéri színpad mellett, és a fesztivál fennállásának 25.