EUR: 309,63 Ft
CHF: 288,48 Ft
2017. március 29., szerda
Auguszta

Sport

Fordulat! Ecclestone korábbi pilótája tervelhette ki az emberrablást

Letartoztatták Bernie Ecclestone korábbi pilótáját, aki a gyanú szerint kitervelhette az anyósának elrablását.

Mint arról beszámoltunk Aparecida Schunckot vasárnap reggel szabadították ki fogságából a Sao Pauló-i rendőrök – írja az m4sport.hu.

Most újabb részlet derült ki az ügyről.

A rendőrség elárulta, hétfőn egy harmadik személyt is elfogtak, aki gyanújuk szerint az egész bűncselekmény szellemi atyja volt. Jorge Eurico da Silva korábban helikopterpilótaként dolgozott Ecclestone-nak és családjának, így amolyan belsős emberként tervelhette ki az emberrablást. A férfi azt követően keveredett gyanúba, hogy a rendőrség lehallgatta a két elkövető telefonbeszélgetéseit – írja a portál.

Helyi médiumok úgy tudják, a nyomozók ujjlenyomatok és ipari kamerás felvételek segítségével akadtak az emberrablók nyomára egy távozásuk során végrehajtott autócsere után. Ami az anyós kiszabadítását illeti, beszámolók szerint sem váltságdíjat nem fizettek, sem lövöldözésre nem került sor az akció során.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Hazardért 100 milliót sem sajnál a Real Madrid

    Hazardért 100 milliót sem sajnál a Real Madrid

    Minden idők legnagyobb átigazolási üzletére készül a Real Madrid. A BL-győztes spanyol csapat a Chelsea belga klasszisát, Eden Hazardot szemelte ki magának, és kész 100 millió fontot (35,7 milliárd forint) is kifizetni érte.

  • Nekiestek a drukkerek a játékosoknak – Videó!

    Nekiestek a drukkerek a játékosoknak – Videó!

    Verekedés lett a barátságosként beharangozott Elefántcsontpart–Szenegál labdarúgó-mérkőzés vége. A Párizsban rendezett találkozó lefújása előtti percekben, 1-1-es állásnál elszabadultak az indulatok, miután több, érthetetlen okok miatt felbőszült szurkoló a pályára szaladt.