2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Sport

Fordulat! Ecclestone korábbi pilótája tervelhette ki az emberrablást

Letartoztatták Bernie Ecclestone korábbi pilótáját, aki a gyanú szerint kitervelhette az anyósának elrablását.

Mint arról beszámoltunk Aparecida Schunckot vasárnap reggel szabadították ki fogságából a Sao Pauló-i rendőrök – írja az m4sport.hu.


Most újabb részlet derült ki az ügyről.

A rendőrség elárulta, hétfőn egy harmadik személyt is elfogtak, aki gyanújuk szerint az egész bűncselekmény szellemi atyja volt. Jorge Eurico da Silva korábban helikopterpilótaként dolgozott Ecclestone-nak és családjának, így amolyan belsős emberként tervelhette ki az emberrablást. A férfi azt követően keveredett gyanúba, hogy a rendőrség lehallgatta a két elkövető telefonbeszélgetéseit – írja a portál.

Helyi médiumok úgy tudják, a nyomozók ujjlenyomatok és ipari kamerás felvételek segítségével akadtak az emberrablók nyomára egy távozásuk során végrehajtott autócsere után. Ami az anyós kiszabadítását illeti, beszámolók szerint sem váltságdíjat nem fizettek, sem lövöldözésre nem került sor az akció során.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Rövidpályás úszó Eb: Hosszú a világcsúcs közelében

    Rövidpályás úszó Eb: Hosszú a világcsúcs közelében

    Hosszú Katinka nagyszerű teljesítménnyel, saját világcsúcsától kevesebb mint három tizeddel elmaradva nyerte meg a 100 méter vegyes előfutamait és jutott be az elődöntőbe a koppenhágai rövidpályás úszó Európa-bajnokság csütörtöki délelőtti programjában.

  • Koriközpont épül Budapest szívében

    Koriközpont épül Budapest szívében

    Nem oly régen még az volt a terv, hogy olimpiára is alkalmas velodrome-ot építenek a Millenáris kerékpárpályára. A tervekből azonban nem lett semmi, és már-már, kis túlzással, elrohad a magyar sport bölcsőjeként ismert ikonikus pálya, ám most kiderült, 43 milliárdos beruházással oda épül a Nemzeti Korcsolyázó Központ.