2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Egyéb XVI.kerület

Fotópályázat amatőröknek

16ker_palyazat2016-ban az újkori magyar történelem egyik legfontosabb eseményének kerek évfordulójára emlékezik az ország. Az 1956-os magyar forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Corvin Művelődési Ház–Erzsébetligeti Színház fotópályázatot hirdet amatőr fotósok számára. Olyan felvételeket várnak, amelyek megjelenítik, újragondolják a forradalom budapesti helyszíneit, amelyeket a forradalom eszmeisége ihletett. Mint azt a Lokál Extra megtudta, a pályázatra minimum egy, maximum három képet várnak a szerzőktől. A fotókat 2016. szeptember 18-ig kérik beküldeni a FotopalyazatCMH@gmail.com e-mail-címre „Beszédes helyek-1956” tárggyal. A legjobb alkotásokat az 1956-os forradalomra emlékező, „60 év tükrében” című kiállításon – amelynek megnyitója október 18-án lesz a Harmónia Szalonban – mutatják be.

Kapcsolódó Cikkek

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.

 • Új otthont kaptak az Aligátorok

  Új otthont kaptak az Aligátorok

  Több mint kétmilliárd forintos beruházás eredményeként átadták a Szombathelyi Fedett Uszoda és Termálfürdő új sportrészlegét. A 21 méter széles és 33,33 méter hosszú medencéhez 200 fő befogadására alkalmas nézőtér tartozik.