EUR: 311,54 Ft
CHF: 265,94 Ft
2018. március 22., csütörtök
Beáta, Izolda, Lea

Egyéb XVI.kerület

Fotópályázat amatőröknek

16ker_palyazat2016-ban az újkori magyar történelem egyik legfontosabb eseményének kerek évfordulójára emlékezik az ország. Az 1956-os magyar forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Corvin Művelődési Ház–Erzsébetligeti Színház fotópályázatot hirdet amatőr fotósok számára. Olyan felvételeket várnak, amelyek megjelenítik, újragondolják a forradalom budapesti helyszíneit, amelyeket a forradalom eszmeisége ihletett. Mint azt a Lokál Extra megtudta, a pályázatra minimum egy, maximum három képet várnak a szerzőktől. A fotókat 2016. szeptember 18-ig kérik beküldeni a FotopalyazatCMH@gmail.com e-mail-címre „Beszédes helyek-1956” tárggyal. A legjobb alkotásokat az 1956-os forradalomra emlékező, „60 év tükrében” című kiállításon – amelynek megnyitója október 18-án lesz a Harmónia Szalonban – mutatják be.

Kapcsolódó Cikkek

 • Világrekordért emeltek

  Világrekordért emeltek

  Debrecenben már advent idején elkezdődött a családok éve. Ebben az időszakban a programok elsősorban a családokat szólították meg, de a rendezőelv továbbra is ez maradt – hangsúlyozta Széles Diána alpolgármester.

 • Szakmák sztárjai versenyeznek

  Szakmák sztárjai versenyeznek

  A Dunaferr középiskola hat diákja, valamint a Lorántffy egy tanulója jutott be a Szakma Sztár Fesztivál verseny idei döntőjébe. Az előválogatók után a Dunaferrből az épület- és szerkezetlakatos, hegesztő, ipari gépész és karosszérialakatos szakok képviselői, a Lorántffyból pedig egy leendő fodrász jutott a fináléba.

 • Kőbánya hajóra szállt

  Kőbánya hajóra szállt

  Az eredetileg kőszállítóként is funkcionáló A38 hajó régóta az igényes zenét preferálók kedvelt helye.