EUR: 308,25 Ft
CHF: 282,63 Ft
2017. május 24., szerda
Eszter, Eliza

Egyéb XVI.kerület

Fotópályázat amatőröknek

16ker_palyazat2016-ban az újkori magyar történelem egyik legfontosabb eseményének kerek évfordulójára emlékezik az ország. Az 1956-os magyar forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Corvin Művelődési Ház–Erzsébetligeti Színház fotópályázatot hirdet amatőr fotósok számára. Olyan felvételeket várnak, amelyek megjelenítik, újragondolják a forradalom budapesti helyszíneit, amelyeket a forradalom eszmeisége ihletett. Mint azt a Lokál Extra megtudta, a pályázatra minimum egy, maximum három képet várnak a szerzőktől. A fotókat 2016. szeptember 18-ig kérik beküldeni a FotopalyazatCMH@gmail.com e-mail-címre „Beszédes helyek-1956” tárggyal. A legjobb alkotásokat az 1956-os forradalomra emlékező, „60 év tükrében” című kiállításon – amelynek megnyitója október 18-án lesz a Harmónia Szalonban – mutatják be.

Kapcsolódó Cikkek

 • Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok, amelyek a szolgáltatók jelenlegi legalacsonyabb árainál is 15 százalékkal kedvezőbb áron kínálnak majd szolgáltatást – közölte Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos az Országgyűlés kulturális bizottságának és népjóléti bizottságának együttes ülésén kedden.

 • Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Már csak öt nap van a személyi jövedelemadó-bevallások leadására, amit az adózók még szombat délelőtt is megtehetnek a budapesti Eurocenterben – közölte a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-vel.

 • Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Sztárként ünnepelték születésnapi köszöntésén a 88 éves, Kossuth-díjas erdélyi magyar költőt, Kányádi Sándort. A nemzet művésze sajnos egyre kevesebb találkozón tud megjelenni, miután összeroppant egy csigolyája és bottal közlekedik, de humora és lelkesedése a régi.