2017. december 13., szerda
Luca, Otília

Extra

Gesztesi Károly: Nem lettem hitőrült!

Gesztesi Károly bár vallásos nevelésben részesült, hosszú időre eltávolodott a hit világától, ahová egy ideje ismét visszatalált, és mindennapjait újra isten közelségében tölti, ahogy barátja, Gera Zoltán futballista is, akivel, úgy véli, kapcsolatuk a barátinál kicsit szorosabbra fonódott.

Rengeteg csalódással kellett már szembenéznie Gesztesi Károlynak, aki túl van három váláson, ráadásul későbbi kapcsolatai is rendre szakítással végződtek, és sajtóhírek szerint az alkohollal is meggyűlt a baja. De a jelenleg szingliként élő színész úgy érzi, négy kemény hónapja végre minden problémáját sikerült önerőből leküzdenie. Állítja, a Hit Gyülekezetét sem menedékképpen választotta, egyszerűen csak jól érzi magát ott, ahol szerinte minden a szeretetről szól.
– Én már tisztán érkeztem a Hit Gyülekezetébe, nem volt szükségem soha pszichológusra vagy alkoholelvonóra, csak elhatározásokra. De nem vagyok a gyülekezet tagja, és nem lettem semmilyen hitőrült, egyszerűen csak jól érzem magam ott, ahol mindenki mosolyog, ahol az emberek megölelik egymást, és ahol senki nem bánt senkit Németh Sándornak köszönhetően –mesélte a Lokálnak a színész, aki ebben a közösségben került még szorosabb kapcsolatba Gera Zoltán focistával, aki szintén jó ideje látogatója a gyülekezetnek.
Gesztesi Károly (Fotó: Máté Krisztián)

Gesztesi Károly (Fotó: Máté Krisztián)


– Vannak emberek, akikkel érdemes leülni beszélgetni, és Gera Zoli ilyen. Nagyon furcsa kapcsolatunk van, a baráti nem a megfelelő szó, mert annál egy kicsit több. Követjük egymás életét, és amikor úgy érezzük, szükség van rá, biztatjuk a másikat. Legutóbb például az Európa-bajnokságon írtam Zolinak egy üzenetet, idézve a Bibliából. De ez oda-vissza működik, ha ő lát meg valahol engem, ő is ír nekem. Persze ez nem egy „Hajrá, Gesztesi”-t vagy egy „Hajrá, Gera”-t jelent, hanem egy komoly, hosszú és valóban a hitről, a Bibliáról szóló üzenetet. Én azt mondom, hitbeli társamnak tartom őt, és segítjük egymást, ahol tudjuk – fejtette ki kapcsolatát a futballistával Gesztesi, aki még véletlenül sem akar a hittérítő szerepébe kerülni.
– A gyerekeim, ismerőseim, barátaim tudják és látják, hogy milyen jól érzem magam, amióta a Gyülekezetbe kerültem. Látják a változást, de attól őket még nem húzom magammal. Persze ha valaki velem akar tartani, jöjjön, de mindenféle negatív megjegyzéstől, véleménytől távol tartom magam – szögezte le a színművész, akinek szüksége volt egy kis feltöltődésre, így éppen több hónapos szabadságát tölti és nem tervezi, hogy szeptembernél előbb munkába áll.
Gesztesi Károly Frizbi forgatás (Fotó: Máté Krisztián)

Gesztesi Károly Frizbi forgatás (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

  Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

  Idén is kihirdette a Hollywoodi Filmesek Céhe az általuk legjobbnak ítélt színészi alakításokat. A jelöltek között ott van a favoritnak számító Gary Oldman, Timothee Chalamet , Judi Dench és Sally Hawkins is, de olyan meglepetés jelöltek is befértek a listába, mint Steve Carrell és Woody Harrelson is.

 • Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

  Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

  Idén két huszonéves is hazaviheti élete első Oscar-díját a világ filmkritikusai szerint. A kétszeres Oscar-jelölt Saoirse Ronan és az újonc Timothée Chalamet számtalan díjat nyertek már az idei díjátadó szezonban, legutóbb a Chicago-i Filmkritikusok díját.

 • Mindenki odáig van az új Star Wars-filmtől

  Mindenki odáig van az új Star Wars-filmtől

  Szerdán mutatták be a magyar mozik a Star Wars-saga legújabb, immár VIII. részét. Az utolsó Jedik máris minden rekordot megdöntött, a hazai forgalmazók szerint az űreposz korábbi filmjei közül egyikre sem kel el ennyi jegy már elővételben.

 • A Dal 2018: Talán az eddigi legerősebb mezőny

  A Dal 2018: Talán az eddigi legerősebb mezőny

  Talán az eddigi legerősebb mezőny jött össze a jövő évi versenyre A Dal történetében. Erről két zsűritag, Frenreisz Károly és Mező Misi beszélt az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.