2018. január 18., csütörtök
Piroska

Extra

Gór Nagy Mária: Megundorodtam a piától egy életre

Gór Nagy Mária nyíltan vállalja azt is, amit más inkább a szőnyeg alá söpörne. Mint mondja, mindent ki kell beszélni, hogy az ember helyretegye magában a dolgokat. Ezért döntött úgy, hogy korábbi alkoholproblémáiról is mesél.

Nehéz megtalálni a helyes utat, ha az ember élete éppen szétesőben van. Gór Nagy Mária akkor érezte ezt először, amikor édesanyja elvesztése után nem sokkal kiderült, hogy akkori férjének szeretője van, s úgy tűnt, a színésznő pedig az akkor még csak két- és hároméves fiaival magára marad.


Gór Nagy Mária 2016.07.29 Fotó: Mészáros Diána

Gór Nagy Mária
2016.07.29
Fotó: Mészáros Diána

– Teljesen kicsúszott a lábam alól a talaj, ráadásul körülbelül két hét leforgása alatt. Az, hogy huzamosabb időn keresztül ittam volna, erős túlzás. Sokan felfújták ezt, de ma már csak legyintek. Én csak egy hétig voltam alkoholista, ha ezt így nevezik egyáltalán – nevetett a művésznő. – Nem tudtam, mihez kezdjek, nem tudtam, hogyan tud abban a megszokott mederben folyni az életem, ahogy korábban. Ekkor jött az egyik kolléganőm, aki látta rajtam, hogy totálisan összezuhantam, és a számára kézenfekvő megoldást javasolta. Kitöltött egy pohár vodkát, és rám parancsolt, hogy igyam meg. Abból lett kettő, három, de borzasztóan rosszul éreztem magam, a hatást azonban elérte, kicsit tompult a külvilág. Aztán néhány nap múlva azon kaptam magam, hogy én ezt gyűlölöm, konkrétan undorodtam magamtól, és rájöttem, hogy ennek nem ez a módja – emlékezett vissza Gór Nagy Mária, aki a legnehezebb időkben nem tudott legjobb barátjára, Bujtor Istvánra sem támaszkodni.

– Mi ketten mindent megbeszéltünk. Apám helyett apám, bátyám helyett bátyám volt. Azon a héten, amikor először és utoljára a pohár fenekére néztem, épp külföldön forgatott. Ezért is nem tudtam magammal mit kezdeni, nem tudtam kihez fordulni, csak az üveg volt ott. Ő az elsők között tudta meg azt is, hogy a férjem keze néha eljárt, és szerette volna inkább ő elrendezni helyettem a dolgokat, de nem hagytam. Persze engem sem kellett félteni, visszaütöttem, meg tudtam védeni magam – mesélt a megdöbbentő valóságról Gór Nagy Mária, aki korábbi problémáját önmaga, saját akaratából oldotta meg.


– Nem éreztem jól magam a bőrömben, lehet, hogy az alkohol elérte azt a hatást, amit a barátnőm ígért, de nekem nem tetszett. Akkoriban a fiaim kicsik voltak, szükségük volt rám. Ezért elkezdtem futni, sőt a mai napig rendszeresen mozgok. A sport szinte mindenre megoldás, az alkoholt pedig azóta is gyűlölöm. Megundorodtam a piától egy életre. Persze nem vagyok álszent, alkalmakkor egy-egy pohár pezsgő lecsúszik, de azt is inkább eperrel szeretem – árulta el Gór Nagy Mária, aki történetével másoknak szeretne példát mutatni.

Gór Nagy Mária interjú 2016.07.29 Fotó: Mészáros Diána

Gór Nagy Mária
2016.07.29
Fotó: Mészáros Diána

Kapcsolódó Cikkek

 • Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Megrendítő titkait osztotta meg a közelmúltban Mészáros Márta. A világszerte ismert rendezőnő gyerekkorát leírhatatlan tragédiák övezték: a mindennapos éhínség és betegségek mellett a szülei is életüket vesztették a szovjet rémuralom alatt.

 • Szexi ikertornyok: Megan és Claudia

  Szexi ikertornyok: Megan és Claudia

  Ki van a fotókon? A 31 éves Megan Fox színésznő és a 24 éves Claudia Alende modell mintha ikrek lennének. Mindketten gyönyörűek, igéző szemekkel és tökéletes alakkal. Annyi a különbség, hogy Claudia teltebb és a kerek popsijáért egyszerűen odavannak a férfiak.

 • Balázs Andrea vérét adta Árpa Attiláért

  Balázs Andrea vérét adta Árpa Attiláért

  25 előadását ünnepelte a Stephen King  horror regényéből készült Tortúra című darab a Karinthy Színházban. Az Árpa Attila és Balázs Andrea főszereplésével készült előadás nem alatt nem kevés sérülést szedett össze a színésznő, sőt a saját vérét is adta az előadás sikeréért.