2018. április 21., szombat
Konrád

Egyéb I.kerület XII.kerület

Graffitivel dekorál a bevásárlóközpont

A graffitikről sokunknak csak a lehangoló aluljárók, elhagyatott, romos épületek, a tűzfalak vagy még rosszabb esetben az összefirkált házfalak jutnak eszünkbe.

A MOM Park most merész lépésre szánta el magát, és bevitte a felújítás alatt álló épület falai közé az illegális művészet legmenőbb hazai képviselőinek munkáit. A művek bizonyos részei egy 60-szor 90-es kiemelhető felületre készültek, amelyeket a MOM Park Galéria értékesít, a befolyó összeget pedig jótékony célra fordítja.

Graffiti a Mom parkban (Fotó: Máté Krisztián)

A felújítás alatt graffitivel dekorálják a folyosókat (Fotó: Máté Krisztián)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.