EUR: 308,25 Ft
CHF: 282,28 Ft
2017. május 24., szerda
Eszter, Eliza

Egyéb I.kerület XII.kerület

Graffitivel dekorál a bevásárlóközpont

A graffitikről sokunknak csak a lehangoló aluljárók, elhagyatott, romos épületek, a tűzfalak vagy még rosszabb esetben az összefirkált házfalak jutnak eszünkbe.

A MOM Park most merész lépésre szánta el magát, és bevitte a felújítás alatt álló épület falai közé az illegális művészet legmenőbb hazai képviselőinek munkáit. A művek bizonyos részei egy 60-szor 90-es kiemelhető felületre készültek, amelyeket a MOM Park Galéria értékesít, a befolyó összeget pedig jótékony célra fordítja.

Graffiti a Mom parkban (Fotó: Máté Krisztián)

A felújítás alatt graffitivel dekorálják a folyosókat (Fotó: Máté Krisztián)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok, amelyek a szolgáltatók jelenlegi legalacsonyabb árainál is 15 százalékkal kedvezőbb áron kínálnak majd szolgáltatást – közölte Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos az Országgyűlés kulturális bizottságának és népjóléti bizottságának együttes ülésén kedden.

 • Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Már csak öt nap van a személyi jövedelemadó-bevallások leadására, amit az adózók még szombat délelőtt is megtehetnek a budapesti Eurocenterben – közölte a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-vel.

 • Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Sztárként ünnepelték születésnapi köszöntésén a 88 éves, Kossuth-díjas erdélyi magyar költőt, Kányádi Sándort. A nemzet művésze sajnos egyre kevesebb találkozón tud megjelenni, miután összeroppant egy csigolyája és bottal közlekedik, de humora és lelkesedése a régi.