EUR: 308,84 Ft
CHF: 288,44 Ft
2017. március 27., hétfő
Hajnalka

Extra

Halálos autórablás: Sz. Lajos húga is gyanúsított lehet

Szorul a hurok Sz. Lajos gödöllői zenész nyaka körül, aki információink szerint vallomásával ellentétben nem a tragikusan végződő autórablás előtt, hanem csak utána vett be gyógyszert és itta le magát.

sz.lajosA Lokál információi szerint nemcsak Sz. Lajosnak, hanem a húgának, Csillának is felelni kell a nyomozók kérdéseire. A lány ugyanis teljesen véletlenül a tragédia időpontjában a közeli kávézóban beszélgetett egy barátnőjével. A csattanásra kiszaladt az útra, az árokba borult autóból kikászálódó bátyjának telefonon kocsit hívott, majd vele együtt távozott a helyszínről. Elképzelhető, hogy nemcsak bűnpártolásért, hanem segítségnyújtás elmulasztásáért is felelnie kell.

Mint azt a Lokál megírta, a gödöllői B. Zsófi július 28-án késő este érkezett kocsijával a házuk elé. Míg kiszállt kinyitni a kertkaput, Sz. Lajos beugrott az autóba és megpróbált elhajtani vele. Zsófi az ablakon keresztül a kormányba kapaszkodott, de a férfi az árokba hajtva halálra gázolta a lányt. A nyereségvágyból elkövetett emberöléssel gyanúsított Sz. Lajos arra hivatkozott, hogy a tragédia előtt gyógyszert vett be és alkoholt ivott rá, bódult állapota miatt pedig nem emlékszik semmire. A Lokál azonban megtudta: többen is látták, amint nem sokkal B. Zsófi halála után gyógyszereket vett be és leitta magát egy belvárosi étteremben. Ha ez bebizonyosodik, a férfi sokkal súlyosabb büntetésre számíthat.

– Éjjel fél tizenegykor Sz. Lajos leült az egyik asztalhoz és rengeteg gyógyszert vett be, majd megitta a magával hozott pálinkát és sört – emlékezik a történtekre az étterem tulajdonosa. – Amikor észrevettem, mit csinál, rászóltam, hogy menjen ki, de láttam rajta, hogy a bajt keresi, és inkább nem erősködtem. Ivás közben telefonálgatott, a barátait hívta, kérte, vigyék haza, de nem jött érte senki. A végén taxit rendelt, de addigra úgy berúgott, hogy a sofőr kiszállította a kocsiból.

Műszaki hibában bízott az ügyvéd

Sz. Lajos ügyvédje, dr. Borsos József abban bízik, a tragédiában talán szerepet játszott Zsófi kocsijának esetleges műszaki hibája, ami enyhítheti ügyfele felelősségét. Azonban lapunk megtudta: Zsófi autója hibátlan állapotban volt, nem sokkal a baleset előtt vizsgálták át egy szervizben.

halálos godollo 007

Berze-Zsofia1-FB

Kapcsolódó Cikkek

  • Öngyilkos lett Kulcsár Attila hajléktalan apja

    Öngyilkos lett Kulcsár Attila hajléktalan apja

    Nagykanizsán, a szegénysoron egy szoba-konyhás házban nevelkedett Kulcsár Attila. Hiába lett dúsgazdag, hiába vett a szüleinek kacsalábon forgó palotát, családját tragédiák sora kísérte.

  • A szépség és a szörnyeteg továbbra tarol

    A szépség és a szörnyeteg továbbra tarol

    Továbbra is a Disney játékfilmje, A szépség és a szörnyeteg vezeti az észak-amerikai kasszasikerlistát: a hétvégén 88,3 millió dollárral (25,3 milliárd forinttal) növelte bevételeit, és globálisan átlépte az 500 millió dolláros jegybevételt – számolt be róla vasárnap a Variety.