2018. január 23., kedd
Rajmund, Zelma

Extra

Hármas ikrek egy rakáson

Rendhagyó családi találkozót rendeztek nemrégiben a Mátra oldalában, ahol a hármas ikres szülők cserélhettek tapasztalatokat, amíg a gyerekek egymással hancúroztak. A családban, ahol hármas ikrek élnek, az öröm is háromszoros – vélik az egy csapásra nagycsaládossá vált szülők.

Amíg a 13 éves ikerlányok – Horváth Kitti, Laura és Lili – gitáros-énekes műsort mutattak be az érdeklődőknek, a kisebbek ugrálóváraztak, gokartoztak vagy éppen rajzoltak.


ikrek8

Csontos Ibolya Parádról érkezett az ötéves Katinkával, Boglárkával és Kunddal. Ibolya korábban tanító volt, ezért napközben könnyebben boldogul a picikkel, de Kund fején a kötés azt is mutatja: egy pillanatra sem veheti le a szemét a gyerekekről.

ikrek

A négyéves Schwenner ikrek – Boldizsár, Dániel és Bendegúz – szeretik, ha egyformába öltöztetik őket: mindannyian kék csíkos pólóban parádéznak.

ikrek3

A Hernádi ikrek mindig nagy feltűnést keltenek, amikor édesanyjuk vezetőszárra csatolja őket és sétálni indulnak. Előtte a másfél éves budapesti lurkók – Botond, Barnabás és Bettina – maguktól veszik elő a szekrényből és nyújtják édesanyjuknak a pórázokat.

– Biztonsági okokból döntöttünk a póráz mellett, amióta a kicsik járni tudnak, azóta használjuk. Sokkal egyszerűbb, ha útközben nem tudnak háromfelé szaladni, így nincs baleset sem – magyarázza Hernádi Bettina, az édesanya.

ikrek5

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Chloe büszkén mutogatja magát

  Chloe büszkén mutogatja magát

  Chloe Goodman nem szégyelli a testét, és ezt előszeretettel tudatja is a világgal. A 24 éves brit valóságshow-sztár már többször kiállt amellett, hogy ne mondják meg a nőknek, hol, mikor és mit mutassanak meg magukból. Véleménye szerint egy nőt ne ítéljenek el azért, mert kirakja azt, amije van, sőt inkább legyen rá büszke.

 • Vámos Zoltán kikapcsolódásképpen életeket ment

  Vámos Zoltán kikapcsolódásképpen életeket ment

  Vámos Zoltán eredeti foglalkozása szerint orvos, ám már korai egyetemi évei alatt vonzódott a média, elsősorban a filmezés világa iránt. Számos rövidfilm és kisebb sikerek után idén januárban jelent meg első nagyjátékfilmje, a Parázs a szívnek, melynek vetítési jogát már tíz országba eladta.

 • Ellopták Básti Juli Kossuth-díját

  Ellopták Básti Juli Kossuth-díját

  Minden vasárnap két sztárvendéggel beszélget Kalmár Tibor műsorvezető a Sláger FM-en, legutóbb Básti Juli Kossuth-díjas színésznő és Döbrösi Laura sorozatszínésznő volt a vendége.