EUR: 305,44 Ft
CHF: 275,20 Ft
2017. július 26., szerda
Anna, Anikó

Extra

Hármas ikrek egy rakáson

Rendhagyó családi találkozót rendeztek nemrégiben a Mátra oldalában, ahol a hármas ikres szülők cserélhettek tapasztalatokat, amíg a gyerekek egymással hancúroztak. A családban, ahol hármas ikrek élnek, az öröm is háromszoros – vélik az egy csapásra nagycsaládossá vált szülők.

Amíg a 13 éves ikerlányok – Horváth Kitti, Laura és Lili – gitáros-énekes műsort mutattak be az érdeklődőknek, a kisebbek ugrálóváraztak, gokartoztak vagy éppen rajzoltak.

ikrek8

Csontos Ibolya Parádról érkezett az ötéves Katinkával, Boglárkával és Kunddal. Ibolya korábban tanító volt, ezért napközben könnyebben boldogul a picikkel, de Kund fején a kötés azt is mutatja: egy pillanatra sem veheti le a szemét a gyerekekről.

ikrek

A négyéves Schwenner ikrek – Boldizsár, Dániel és Bendegúz – szeretik, ha egyformába öltöztetik őket: mindannyian kék csíkos pólóban parádéznak.

ikrek3

A Hernádi ikrek mindig nagy feltűnést keltenek, amikor édesanyjuk vezetőszárra csatolja őket és sétálni indulnak. Előtte a másfél éves budapesti lurkók – Botond, Barnabás és Bettina – maguktól veszik elő a szekrényből és nyújtják édesanyjuknak a pórázokat.

– Biztonsági okokból döntöttünk a póráz mellett, amióta a kicsik járni tudnak, azóta használjuk. Sokkal egyszerűbb, ha útközben nem tudnak háromfelé szaladni, így nincs baleset sem – magyarázza Hernádi Bettina, az édesanya.

ikrek5

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Törőcsik Mari: Meggyógyulok!

    Törőcsik Mari: Meggyógyulok!

    Továbbra is csak Bodrogi Gyulát engedi magához Törőcsik Mari, aki bár hosszú hetek óta kórházban van, volt férjének megígérte: meg fog gyógyulni. Bodrogi, amikor csak teheti, meglátogatja a nemzet színészét, ha pedig elfoglaltsága nem engedi, telefonon akkor is folyamatosan tartják a kapcsolatot, ami rengeteget segít Törőcsik felépülésében.

  • Az ugaron bulizik Pásztor Anna

    Az ugaron bulizik Pásztor Anna

    Ötödjére rendezi meg Pásztor Anna és zenekara, az Anna and the Barbies saját nevükkel fémjelzett fesztiváljukat Ópusztaszeren.