EUR: 307,59 Ft
CHF: 282,50 Ft
2017. május 29., hétfő
Magdolna

Életmód

Hírességek is segítenek

A Semmelweis Egyetem I. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán működő „A korszerű szülészetért és nőgyógyászatért Alapítvány” célja a szülészet-nőgyógyászat, a neonatológia és a szülészeti genetika művelésének támogatása.

A Klinika az ország legrégebbi és legnagyobb betegforgalmú szülészeti-nőgyógyászati intézménye. Évente több mint 500 koraszülöttet segítenek a világra, melyek között az 1500 gr-nál kisebb súlyúak aránya 40%, azaz közel 200 igen kis súlyú gyermek születik a Klinikán. Ez az arány a hazai statisztikai adatokra kivetítve 13%-ot jelent.  A Korszerű Szülészetért és Nőgyógyászatért  Alapítvány rendszeresen támogatja a Klinika szakmai munkáját, hozzájárul a korszerűbb és jobb betegellátáshoz. Az elmúlt években a nagy forgalmú intézetben a felgyorsult amortizáció miatt nehézséget jelent az elhasználódott műszerek, eszközök, szülőágyak pótlása.

Jelenleg altatógépre, hét szülőágyra, tíz CTG készülékre,újraélesztő asztalra, egy közepes teljesítményű ultrahang készülékre és  laparoszkópos eszközök pótlására lenne szükségük.

Most adományozhat Ön is telefonhívással vagy SMS küldésével 250 Ft-ot.

Az adományozás menete:

Telefonhívás esetén: először  hívja a 13600 telefonszámot, majd kérjük  üsse be a 15 kódot.

SMS:15 ( szöveghez)……. és küldje el üzenetét a 13600 telefonszámra.

Korszerű Szülészetért és Nőgyógyászatért Alapítvány
1088 Budapest, Baross u.27
Adószáma: 18196762-1-42
Bankszámlaszám: Magnet Bank 16200106-11575698
Bankszámlaszám: OTP 11708001-20557841

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • A szemöldökparóka a legújabb szépségtrükk

  A szemöldökparóka a legújabb szépségtrükk

  Végleg leáldozott a vékonyra kiszedett és a csíkra tetovált szemöldökök kora. Újabban a dús szemöldök a trendi, de azoknak sem kell kétségbeesniük, akik évek óta alaposan kiszedett vonalat viselnek, hiszen itt a szemöldökparóka.

 • Elstartolt a befőzési szezon

  Elstartolt a befőzési szezon

  Májusban indul a befőzési szezon, ilyenkor kell beszerezni a hozzávalókat. Az üvegeket úgy készítsük elő, hogy azokat először áztassuk be mosószeres meleg vízbe, majd üvegmosó kefével alaposan mossuk át.

 • Keller András: Az ázsiaiak rajonganak a magyar zenéért

  Keller András: Az ázsiaiak rajonganak a magyar zenéért

  Egyedülálló komolyzenei turnéra készül Ázsiában Keller András és Gidon Kremer. A világhírű hegedűművészek és az általuk vezetett zenekarok egyedülálló módon, együttes erővel készülnek bemutatni az ázsiaiaknak a nyugati zeneirodalom legszebb műveit az elmúlt három évszázadból.