2018. április 26., csütörtök
Ervin

Extra

Hollywoodra ment rá Návai Anikó házassága

Návai Anikó a legismertebb világsztárokkal ápol közelebbi kapcsolatot. Egyedüli magyarként tagja annak a szervezetnek, amelyik a Golden Globe-díjakat osztja, és évek óta övé az egyetlen filmes műsor a témában (Szeretettel Hollywoodból) a magyar médiában. A csillogást látva kevesen gondolnák, mennyi munka és lemondás van a mögött, amit elért.

Návai Anikó

Návai Anikó

Návai Anikó élete tele van irigylésre méltó pillanatokkal, hollywoodi pletykák tömkelegéről tud első kézből, és olyan közel került a sztárok életéhez, amiről mások álmodni sem mernek. Ő mégis kellő távolságtartással kezeli hollywoodi életét, hiszen sok viszontagságon kellett mindezért keresztülmennie. – Megtanultam türelmes lenni, és rengeteget tanultam a pofonokból – kezdte a Lokálnak Návai Anikó, aki elmesélte, ő mindig is igyekezett hátrébb lépni a csillogástól, hiszen ha az ember nem figyel, hamar a csúszda alján találhatja magát. – Sokan kérdezik, miért nem törekedtem arra, hogy magamat is előtérbe helyezzem. Mindig azt mondom: mert nem én vagyok a fontos, ráadásul öt percig sem bírnám azt a nyomást, ami ezeken az embereken van. Jennifer Lawrence például öt éve nem mehetett el a barátnőjével moziba, úszni, sétálni a parkba vagy a plázába anélkül, hogy ne csüngenének a fotósok a fákról is. Nekem az a fontos, akivel interjút csinálok, és hogy megbízzon bennem. Például már 2011-ben tudtam, hogy Angelina Jolie le akarja műttetni a mellét. Felvételem is volt róla, mégsem éltem vissza vele, mert bízott bennem, ezért árulta el. Azt szoktam mondani, hogy van, aki azzal dicsekszik, hány híres embert ismer, és van, akinek kapcsolatai vannak abban a körben. Én kialakítottam az utóbbit – mesélte Anikó, aki rengeteg munkával és – nem tagadja – élete egy részének feladásával jutott oda, ahol most van. Mint mondta, ez az élet teljes embert kíván, ő pedig választott. – A férjem nem tudta feldolgozni azt, hogy mennyi energiát és időt felemészt ez a szakma. Ez lett végül a válásunk oka. Ez tényleg teljes életet és embert követel meg. Rengeteg utazás, jövés-menés, interjúk és filmvetítések: a napjaim nagy részét már ez felemészti. Nem biztos, hogy jó döntés volt, de ezt az életet választottam, és nagyon szeretem a mai napig. A gyermekemet azonban mindez szerencsére inkább inspirálta, mint megijesztette. Ő máig erőt tud ebből meríteni, és erre igazán büszke vagyok – mesélte mosolyogva Anikó, aki pályájának kezdetéről és a legfőbb állomásokról, tapasztalatokról könyvet készül írni. – Ugyan nem tudom, mikor lesz végre időm erre, de a disszidálásunk történetét is leírom, és egy a szakmai múltamat taglaló könyvre is készülök. Ez utóbbiban szeretném leírni, hogy azok a hírességek, akikkel én hetente találkozom, ugyanolyan emberek, mint bárki más. Ha pedig így, tisztán kezelem őket, meg is találom velük a közös hangot.


Návai Anikó és Jennifer Aniston

Návai Anikó és Jennifer Aniston


Megvigasztalta Jennifer Anistont

Jennifer Aniston a válása idején forgatta a Szakíts, ha bírsz című filmet. A mozi bemutatója előtt egy maratoni interjúdömping következett, amiről Návai Anikó sem hiányozhatott. – Az előttem lévő riporterlány vérig is sértette, mert Brad Pittről kérdezte. Megkért a menedzsment, hogy bánjak vele szépen, öt percem van. Gondoltam, rendben. Bementem és láttam, hogy szegény Jennifer még mindig sír. Leültem vele szemben, és mondtam neki, hogy gratulálok. Kérdezte, mégis mihez. Mondtam, hát ahhoz, hogy remek formában van, így kell túlélni, és a film is jó lett. Erre meglepődött, és azonnal azt válaszolta, látod, és Brad még így is elhagyott. Szóval azt gondolom, ha nem árucikként kezeljük a színészeket, és emberszámba vesszük őket, minden kapu kinyílik. Itt találtam meg én is önmagam – mesélte Anikó.


Budapest, 2011. december 23. Návai Anikó interjút készít Angelina Jolie (j) amerikai színésznő, rendezővel a Magyar Televízió számára 2011. október 29-én a Kiscelli Múzeum kertjében. MTI Fotó: Beliczay László

Budapest, 2011. december 23.
Návai Anikó interjút készít Angelina Jolie (j) amerikai színésznő, rendezővel a Magyar Televízió számára 2011. október 29-én a Kiscelli Múzeum kertjében.
MTI Fotó: Beliczay László

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Caramel Istentől kér erőt Szofi gyógyulásáért

  Caramel Istentől kér erőt Szofi gyógyulásáért

  Nemrég megműtötték Caramel kislányát, Szofit. A három és fél éves picinél leukémiát diagnosztizáltak, és egy úgynevezett portot kapott, amelyen keresztül hatékonyabban tudják adagolni a kemoterápiás gyógyszereket.

 • Bangó Margit: A dédunokám esküvőjéig nem halhatok meg

  Bangó Margit: A dédunokám esküvőjéig nem halhatok meg

  Bangó Margit nagyon megkönnyebbült, amikor januárban pár nap rettegés után megtudta, hogy a testében talált újabb daganat jóindulatú. A nótaénekes tizenöt évvel ezelőtt egyszer már sikeresen legyőzte a gyilkos kórt, és a Lokálnak most elárulta: dédunokája esküvőjéig és ükunokájának a születéséig még mindenképp élnie kell.

 • Válaszokat akar az elhunyt Avicii családja

  Válaszokat akar az elhunyt Avicii családja

  Az előző héten elhunyt Avicii halálának okát immár a családja próbálja kideríteni a közel-keleti Oman fővárosában. A DJ testvére, David Bergling egy szállodai szobát is kivett Maszkatban, csupán tizenöt percre attól a helyszíntől, ahol az ismert svéd zenész holttestét megtalálták.