EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 23., szombat
Tekla, Líviusz

Extra

Hoppá! Mellbimbót villantott Sharon Stone – Fotó!

Nyaralás alatt sem hazudtolja meg önmagát a hajdani bombázó.

Bár a Velencén nyaraló Sharon Stone most megpróbálta álcázni magát, egy malőr miatt mégis minden szem rászegeződött.

Az 58 éves színésznő bikinifelsője kissé elcsúszott, ami miatt érthető, hogy a tengerparton pihenő urak nem bírták levenni róla a szemüket.

*PREMIUM EXCLUSIVE* Venice, CA - Peek-A-Boo! Sharon Stone suffers a nip slip at Venice Beach, but doesn't seem to mind as she doesn't bother to fix her swimsuit while at the beach with a friend. *SHOT ON 8/11/16*     August 13, 2016, Image: 296848410, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI

Fotó: Profimedia, AKM-GSI

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.