EUR: 305,09 Ft
CHF: 276,39 Ft
2017. július 25., kedd
Kristóf, Jakab

Extra

Houdini bőrébe bújik Miller Zoltán

Weisz Erik, alias Harry Houdini magyar származású illuzionista és bűvész életét feldolgozó musicalt mutatnak be november 5–6-án a MOM Sport színpadán. Az ősbemutatóra a modern látványvilágon túl illuzionistashow-val is készülnek a darab megálmodói, akik Miller Zoltánt kérték fel a címszerepre, de láthatjuk a darabban Polyák Lillát, Serbán Attilát, Szabó Győzőt és Székhelyi Józsefet. Már most hatalmas érdeklődés övezi a produkciót, amelynek zeneszerzője Varga Bálint, aki volt már Mariah Carrey-koncert hangszerelője is, a dalszövegek pedig Kal Pintér Mihály tollából származnak, aki többek között Cserháti Zsuzsának is írt slágereket. Már a musical plakátfotózása is fergeteges hangulatban telt annak ellenére, hogy Polyák Lilla lábát egy baleset miatt nemrégiben műteni kellett.

Houdini című musical plakátfotózás, Miller Zoltán, Polyák Lilla, Szabó Győző és Serbán Attila. (Fotó: Máté Krisztián)

Houdini című musical plakátfotózás, Miller Zoltán, Polyák Lilla, Szabó Győző és Serbán Attila. (Fotó: Máté Krisztián)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Férjhez megy Nicole Scherzinger?

    Férjhez megy Nicole Scherzinger?

    Tiszavirág életűnek jósolták Nicole Scherzinger és Grigor Dimitro románcát, de a szerelmesek rácáfolnak a jóslatokra, és másfél év után épp Caprin romantikáznak.

  • Egymilliárdot kaszál Hajdú

    Egymilliárdot kaszál Hajdú

    Idén is egymilliárd forint feletti árbevételre számít Hajdú Péter. A showman a tévéműsorgyártás és reklámértékesítés mellett szeptemberben nyitja meg törökbálinti orvosi központját, amelyben összesen 17 szakorvost fog foglalkoztatni.