2018. április 21., szombat
Konrád

Extra

Houdini bőrébe bújik Miller Zoltán

Weisz Erik, alias Harry Houdini magyar származású illuzionista és bűvész életét feldolgozó musicalt mutatnak be november 5–6-án a MOM Sport színpadán. Az ősbemutatóra a modern látványvilágon túl illuzionistashow-val is készülnek a darab megálmodói, akik Miller Zoltánt kérték fel a címszerepre, de láthatjuk a darabban Polyák Lillát, Serbán Attilát, Szabó Győzőt és Székhelyi Józsefet. Már most hatalmas érdeklődés övezi a produkciót, amelynek zeneszerzője Varga Bálint, aki volt már Mariah Carrey-koncert hangszerelője is, a dalszövegek pedig Kal Pintér Mihály tollából származnak, aki többek között Cserháti Zsuzsának is írt slágereket. Már a musical plakátfotózása is fergeteges hangulatban telt annak ellenére, hogy Polyák Lilla lábát egy baleset miatt nemrégiben műteni kellett.

Houdini című musical plakátfotózás, Miller Zoltán, Polyák Lilla, Szabó Győző és Serbán Attila. (Fotó: Máté Krisztián)

Houdini című musical plakátfotózás, Miller Zoltán, Polyák Lilla, Szabó Győző és Serbán Attila. (Fotó: Máté Krisztián)


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Nem veszi át díját Natalie Portman

    Nem veszi át díját Natalie Portman

    Natalie Portman amerikai színésznő nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete – írta a Jediót Ahronót című újság honlapja pénteken.

  • Prince halálában senki sem bűnös

    Prince halálában senki sem bűnös

    Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.