2018. január 23., kedd
Rajmund, Zelma

Extra

Houdini bőrébe bújik Miller Zoltán

Weisz Erik, alias Harry Houdini magyar származású illuzionista és bűvész életét feldolgozó musicalt mutatnak be november 5–6-án a MOM Sport színpadán. Az ősbemutatóra a modern látványvilágon túl illuzionistashow-val is készülnek a darab megálmodói, akik Miller Zoltánt kérték fel a címszerepre, de láthatjuk a darabban Polyák Lillát, Serbán Attilát, Szabó Győzőt és Székhelyi Józsefet. Már most hatalmas érdeklődés övezi a produkciót, amelynek zeneszerzője Varga Bálint, aki volt már Mariah Carrey-koncert hangszerelője is, a dalszövegek pedig Kal Pintér Mihály tollából származnak, aki többek között Cserháti Zsuzsának is írt slágereket. Már a musical plakátfotózása is fergeteges hangulatban telt annak ellenére, hogy Polyák Lilla lábát egy baleset miatt nemrégiben műteni kellett.

Houdini című musical plakátfotózás, Miller Zoltán, Polyák Lilla, Szabó Győző és Serbán Attila. (Fotó: Máté Krisztián)

Houdini című musical plakátfotózás, Miller Zoltán, Polyák Lilla, Szabó Győző és Serbán Attila. (Fotó: Máté Krisztián)


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Chloe büszkén mutogatja magát

  Chloe büszkén mutogatja magát

  Chloe Goodman nem szégyelli a testét, és ezt előszeretettel tudatja is a világgal. A 24 éves brit valóságshow-sztár már többször kiállt amellett, hogy ne mondják meg a nőknek, hol, mikor és mit mutassanak meg magukból. Véleménye szerint egy nőt ne ítéljenek el azért, mert kirakja azt, amije van, sőt inkább legyen rá büszke.

 • Vámos Zoltán kikapcsolódásképpen életeket ment

  Vámos Zoltán kikapcsolódásképpen életeket ment

  Vámos Zoltán eredeti foglalkozása szerint orvos, ám már korai egyetemi évei alatt vonzódott a média, elsősorban a filmezés világa iránt. Számos rövidfilm és kisebb sikerek után idén januárban jelent meg első nagyjátékfilmje, a Parázs a szívnek, melynek vetítési jogát már tíz országba eladta.

 • Ellopták Básti Juli Kossuth-díját

  Ellopták Básti Juli Kossuth-díját

  Minden vasárnap két sztárvendéggel beszélget Kalmár Tibor műsorvezető a Sláger FM-en, legutóbb Básti Juli Kossuth-díjas színésznő és Döbrösi Laura sorozatszínésznő volt a vendége.