2018. január 20., szombat
Fábián, Sebestyén

Egyéb XVI.kerület

Időseket köszöntöttek

A kerületben kiemelt figyelmet kapnak az idősek. Az önkormányzat tájékoztatása szerint az elmúlt időszakban két, szép korban lévő kerületi lakost is köszöntöttek.

Kovács Péter polgármester dr. Vendégh Imrénénél járt 95. születésnapja alkalmából. Erzsi néni 1921-ben született


16ker_szulinap2

Józsi bácsit Szász József alpolgármester köszöntötte (Fotó: XVI. kerületi újság)

Dunaszerdahelyen, és 25 évesen, 1946-ban települt át családjával Cinkotára. A Tükernél, egy tüzelőanyag-kereskedéssel foglalkozó vállalatnál dolgozott 1960-tól nyugdíjazásig mint irodavezető. Erzsi néni nagyon aktív szépkorú hölgy, a mai napig kedvenc időtöltése a kertészkedés.

Szász József alpolgármester Illés József bácsit köszöntötte 90. születésnapja alkalmából. Józsi bácsi 1926-ban született Somogygesztiben, a II. világháború után felkerült Budapestre, itt a Mezőgazdasági és Gépkereskedelmi Vállalatnál kapott munkát, ahol nyugdíjazásáig dolgozott. Feleségével 1946-ban kötött házasságot, két gyermeke, négy unokája, öt dédunokája és egy ükunokája született.

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.