EUR: 312,67 Ft
CHF: 261,13 Ft
2018. április 27., péntek
Zita

Egyéb XVI.kerület

Időseket köszöntöttek

A kerületben kiemelt figyelmet kapnak az idősek. Az önkormányzat tájékoztatása szerint az elmúlt időszakban két, szép korban lévő kerületi lakost is köszöntöttek.

Kovács Péter polgármester dr. Vendégh Imrénénél járt 95. születésnapja alkalmából. Erzsi néni 1921-ben született


16ker_szulinap2

Józsi bácsit Szász József alpolgármester köszöntötte (Fotó: XVI. kerületi újság)

Dunaszerdahelyen, és 25 évesen, 1946-ban települt át családjával Cinkotára. A Tükernél, egy tüzelőanyag-kereskedéssel foglalkozó vállalatnál dolgozott 1960-tól nyugdíjazásig mint irodavezető. Erzsi néni nagyon aktív szépkorú hölgy, a mai napig kedvenc időtöltése a kertészkedés.

Szász József alpolgármester Illés József bácsit köszöntötte 90. születésnapja alkalmából. Józsi bácsi 1926-ban született Somogygesztiben, a II. világháború után felkerült Budapestre, itt a Mezőgazdasági és Gépkereskedelmi Vállalatnál kapott munkát, ahol nyugdíjazásáig dolgozott. Feleségével 1946-ban kötött házasságot, két gyermeke, négy unokája, öt dédunokája és egy ükunokája született.

Kapcsolódó Cikkek

 • Michelisz tart a Hungaroringtől

  Michelisz tart a Hungaroringtől

  Soha nem ígérkezett még ilyen izgalmasnak Michelisz Norbert mogyoródi versenyhétvégéje. Az idén a túraautó-világkupában (WTCR) szereplő pilóta a helyezések mellett második kislánya születése miatt is izgulhat.

 • Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Utolsó állomására, Pécsre érkezett a Jószolgálat-díj 2017-es díjazottjait bemutató országjáró szabadtéri kiállítás. A díj 2016/2017-es évadának három díjazottja is Pécsett, illetve környékén segíti a rászorulókat: a Dr.

 • Megteltek Szeged parkjai

  Megteltek Szeged parkjai

  A tavasszal és a jó idővel az is együtt jár, hogy az emberek szeretnek minél több időt a szabadban tölteni.