EUR: 307,31 Ft
CHF: 282,04 Ft
2017. május 29., hétfő
Magdolna

Életmód

Így bújnak el a hírességek Capri szigetén

A helyiek pontosan tisztában vannak vele, hogy melyik villa, kié, azért mégis sikerült beazonosítani pár “házikót”.

Bloggerünk különös utazásra invitálja az olvasókat.

“Bátran kijelenthetjük, hogy Capri egy négyzetkilométeren található hírességek aránya mit sem változott az elmúlt 200 évben. A mai napig a sztárok közkedvelt célpontja. Legyen szó villa vásárlásról, vagy csak egy “szimpla” kiruccanásról. A nyári időszakban a magán yachtok ellepik a Marina Grandét. A helyiek pontosan tisztában vannak vele, hogy melyik, kié, mégis diszkréten kezelik az általam érintett témát, ugyanis nagyon hosszas kutatás után írhatom le a soraimat. Nehézségeim ellenére azt gondolom, hogy ez így van jól. Talán pontosan ennek köszönheti a sziget a szűnni nem akaró közkedveltségét” – írja a Italiamo blog vezetője.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen Valentino, a híres olasz divatdiktátor villája, vagy érdekel, hol piheni ki magát a Swarovski ékszerek készítőjének családtagja, nézz bele az italiamo.blog.hu oldalára!

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Elstartolt a befőzési szezon

    Elstartolt a befőzési szezon

    Májusban indul a befőzési szezon, ilyenkor kell beszerezni a hozzávalókat. Az üvegeket úgy készítsük elő, hogy azokat először áztassuk be mosószeres meleg vízbe, majd üvegmosó kefével alaposan mossuk át.

  • Keller András: Az ázsiaiak rajonganak a magyar zenéért

    Keller András: Az ázsiaiak rajonganak a magyar zenéért

    Egyedülálló komolyzenei turnéra készül Ázsiában Keller András és Gidon Kremer. A világhírű hegedűművészek és az általuk vezetett zenekarok egyedülálló módon, együttes erővel készülnek bemutatni az ázsiaiaknak a nyugati zeneirodalom legszebb műveit az elmúlt három évszázadból.