EUR: 305,22 Ft
CHF: 275,15 Ft
2017. július 26., szerda
Anna, Anikó

Életmód

Így bújnak el a hírességek Capri szigetén

A helyiek pontosan tisztában vannak vele, hogy melyik villa, kié, azért mégis sikerült beazonosítani pár “házikót”.

Bloggerünk különös utazásra invitálja az olvasókat.

“Bátran kijelenthetjük, hogy Capri egy négyzetkilométeren található hírességek aránya mit sem változott az elmúlt 200 évben. A mai napig a sztárok közkedvelt célpontja. Legyen szó villa vásárlásról, vagy csak egy “szimpla” kiruccanásról. A nyári időszakban a magán yachtok ellepik a Marina Grandét. A helyiek pontosan tisztában vannak vele, hogy melyik, kié, mégis diszkréten kezelik az általam érintett témát, ugyanis nagyon hosszas kutatás után írhatom le a soraimat. Nehézségeim ellenére azt gondolom, hogy ez így van jól. Talán pontosan ennek köszönheti a sziget a szűnni nem akaró közkedveltségét” – írja a Italiamo blog vezetője.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen Valentino, a híres olasz divatdiktátor villája, vagy érdekel, hol piheni ki magát a Swarovski ékszerek készítőjének családtagja, nézz bele az italiamo.blog.hu oldalára!

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Legyél te a fesztiválkirálynő!

    Legyél te a fesztiválkirálynő!

    Javában pörög a nyári fesztiválszezon, amikor szinte kötelező az extrém kinézet. Modellünk gyönyörű sminkjét Bandrus Nóra készítette, a hozzáillő vagány hajkoronát pedig Szokolyai Adrienn-nek köszönhetjük.

  • Forró testbe hideg levest!

    Forró testbe hideg levest!

    Az étkezés a kánikulában nehéz ügy, hiszen a hőség által megterhelt szervezet nem kívánja a nehéz táplálékot, a tartalmas ételeket és a rostokat.