EUR: 309,64 Ft
CHF: 268,37 Ft
2017. október 11., szerda
Brigitta

Életmód

Így bújnak el a hírességek Capri szigetén

A helyiek pontosan tisztában vannak vele, hogy melyik villa, kié, azért mégis sikerült beazonosítani pár “házikót”.

Bloggerünk különös utazásra invitálja az olvasókat.

“Bátran kijelenthetjük, hogy Capri egy négyzetkilométeren található hírességek aránya mit sem változott az elmúlt 200 évben. A mai napig a sztárok közkedvelt célpontja. Legyen szó villa vásárlásról, vagy csak egy “szimpla” kiruccanásról. A nyári időszakban a magán yachtok ellepik a Marina Grandét. A helyiek pontosan tisztában vannak vele, hogy melyik, kié, mégis diszkréten kezelik az általam érintett témát, ugyanis nagyon hosszas kutatás után írhatom le a soraimat. Nehézségeim ellenére azt gondolom, hogy ez így van jól. Talán pontosan ennek köszönheti a sziget a szűnni nem akaró közkedveltségét” – írja a Italiamo blog vezetője.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen Valentino, a híres olasz divatdiktátor villája, vagy érdekel, hol piheni ki magát a Swarovski ékszerek készítőjének családtagja, nézz bele az italiamo.blog.hu oldalára!

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Lassabban drágulnak a lakások

  Lassabban drágulnak a lakások

  Korai az öröm, tart még az ingatlanpiaci bumm, de némiképp lassulni kezdett a lakásárak robbanásszerű emelkedése – mutat rá az ingatlan.

 • Vigyázz a tetkódra!

  Vigyázz a tetkódra!

  Évezredek óta díszíti magát az ember tetoválással, de a bőrbe bevitt festék egészségügyi veszélyforrás is lehet.

 • Leggyakoribb kutyabetegségek

  Leggyakoribb kutyabetegségek

  A kutyák, különösen kölyökkorban, ki vannak téve a fertőző betegségeknek, ezért már nyolchetes korban el kell kezdeni az oltások beadását, mert a betegségek nagy része szűréssel, oltással és persze megfelelő tartással megelőzhető.