EUR: 307,59 Ft
CHF: 281,39 Ft
2017. május 24., szerda
Eszter, Eliza

Egyéb XVIII.kerület

Ilyen virágos ez a kerület!

Pestszentlőrinc-Pestszentimre ebben az évben is benevezett a Virágos Magyarország környezetszépítő versenyre, amelynek zsűrije már el is látogatott a kerületünkbe, hogy megnézze, mivel készülünk a megmérettetésre. A bizottság pozitívan értékelte a látottakat, az eredmény őszre várható. A Kossuth téri virágültetvényt a helyiek is megcsodálták.

Virágágyás a 18. kerület Kossuth tér , Virágos Magyarországért pályázat , Kamilla és Adrián (Fotó: Máté Krisztián)

Kamilla elvitte Adriánt, hogy megmutassa neki, melyik a kedvenc egynyári virága (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok, amelyek a szolgáltatók jelenlegi legalacsonyabb árainál is 15 százalékkal kedvezőbb áron kínálnak majd szolgáltatást – közölte Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos az Országgyűlés kulturális bizottságának és népjóléti bizottságának együttes ülésén kedden.

 • Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Már csak öt nap van a személyi jövedelemadó-bevallások leadására, amit az adózók még szombat délelőtt is megtehetnek a budapesti Eurocenterben – közölte a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-vel.

 • Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Sztárként ünnepelték születésnapi köszöntésén a 88 éves, Kossuth-díjas erdélyi magyar költőt, Kányádi Sándort. A nemzet művésze sajnos egyre kevesebb találkozón tud megjelenni, miután összeroppant egy csigolyája és bottal közlekedik, de humora és lelkesedése a régi.