EUR: 305,03 Ft
CHF: 275,28 Ft
2017. július 26., szerda
Anna, Anikó

Belföld

Íme, Magyarország tortája!

Szó Gellért cukrászmester alkotása nyerte el 2016. Magyarország tortájának címét. Az Őrség Zöld Aranyát az Országház Vadásztermének erkélyén mutatták be.

Budapest, 2016. augusztus 4. Szó Gellért cukrászmester mutatja alkotását, Magyarország tortáját, az Őrség Zöld Aranyát az Országház Vadásztermének erkélyén 2016. augusztus 4-én. Előzőleg Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára sajtótájékoztatót tartott az augusztus 20-ai ünnepségekről, programokról. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Budapest, 2016. augusztus 4.
Szó Gellért és az Őrség Zöld Aranya
MTI Fotók: Koszticsák Szilárd

 

Budapest, 2016. augusztus 4. Bemutatják Magyarország cukormentes tortáját, az Áfonya hercegnő tortáját az Országház Vadásztermében 2016. augusztus 4-én. Előzőleg Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára sajtótájékoztatót tartott az augusztus 20-ai ünnepségekről, programokról. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

 Magyarország cukormentes tortája, az Áfonya hercegnő

Kapcsolódó Cikkek

 • Így kutatják át a cellákat a börtönőrök – Fotók!

  Így kutatják át a cellákat a börtönőrök – Fotók!

  – Nincs különbség férfi és nő között a büntetés-végrehajtásban, ha valakinek fontos az elhivatottság, lényegtelen, hogy valaki férfi vagy nő – mondta a 26 éves Marosi Bettina, a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet udvarán.

 • Rekordforgalom a repülőtéren

  Rekordforgalom a repülőtéren

  A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér mindkét termináljában a FINA 2017 színes pólóiba öltözött fiatalok fogadják a budapesti úszó- és vízilabda-világbajnokságra érkezőket.

 • Durva! Tízmilliókat költ bérkommentelőkre a Jobbik

  Durva! Tízmilliókat költ bérkommentelőkre a Jobbik

  Több tízmillió forintért alkalmazott a Jobbik médiafigyelőket, azaz bérkommentelőket annak érdekében, hogy a közösségi oldalakon lejárassák és ellehetetlenítsék azokat, akik bírálják a pártot és annak politikáját – írja a Magyar Idők.