EUR: 309,16 Ft
CHF: 288,33 Ft
2017. január 21., szombat
Ágnes

Belföld

Íme, Magyarország tortája!

Szó Gellért cukrászmester alkotása nyerte el 2016. Magyarország tortájának címét. Az Őrség Zöld Aranyát az Országház Vadásztermének erkélyén mutatták be.

Budapest, 2016. augusztus 4. Szó Gellért cukrászmester mutatja alkotását, Magyarország tortáját, az Őrség Zöld Aranyát az Országház Vadásztermének erkélyén 2016. augusztus 4-én. Előzőleg Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára sajtótájékoztatót tartott az augusztus 20-ai ünnepségekről, programokról. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Budapest, 2016. augusztus 4.
Szó Gellért és az Őrség Zöld Aranya
MTI Fotók: Koszticsák Szilárd

 

Budapest, 2016. augusztus 4. Bemutatják Magyarország cukormentes tortáját, az Áfonya hercegnő tortáját az Országház Vadásztermében 2016. augusztus 4-én. Előzőleg Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára sajtótájékoztatót tartott az augusztus 20-ai ünnepségekről, programokról. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

 Magyarország cukormentes tortája, az Áfonya hercegnő

Kapcsolódó Cikkek

  • Teljes hajózási zárlat a Dunán

    Teljes hajózási zárlat a Dunán

    Teljes hajózási zárlatot rendeltek el a Duna magyarországi szakaszán a kialakult jégviszonyok és a jégelőrejelzés miatt szombattól.

  • Elmarad A Dal 2017 válogatója

    Elmarad A Dal 2017 válogatója

    A magyar diákokat ért veronai busztragédia miatt a közmédia máskor sugározza A Dal 2017 showműsor szombat estére tervezett második válogatóját és a Dal Kulissza című műsort.