EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 27., szombat
Hella

Program

Indul a bortúra!

Pénteken rajtol el a Magyar Borok Útja Rallye, amelynek 100 autóból álló mezőnye – köztük a Lokál csapata – idén a Balatoni borrégiót fedezi fel. Az exkluzív élménytúra a megújulás jegyében a nagy borászok mellett kis pincészeteket is meglátogat. A verseny női házigazdája és műsorvezetője Süle Katalin, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnökségi szóvivője, a köztestület Zala megyei elnöke, férfi műsorvezető párja pedig Buda Márton lesz.

A Magyar Borok Útja Rallye 100 autóból álló mezőnye a Kincsem Parkból vág neki a mintegy 700 kilométeres versenytávnak, hogy felfedezze a teljes Balatoni borrégiót, benne a Somlói borvidéket, Badacsonyt és a Balaton-felvidéket, a Boglári és Zalai borvidékeket, valamint a Balatonfüred-Csopak borvidéket. A túra egyik kiemelt célja, hogy felfedezze és bemutassa Magyarország szebbnél-szebb tájait és borvidékeit. Idén a résztvevők 17 pincészetet látogatnak meg. A versenyzés óráiban azonban a borkóstolás minden résztvevő számára szigorúan tilos. Az aznap meglátogatott borászok a szálláshelyre visszatérve mutatják be legfinomabb nedűiket.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meríts a szívedből!

    Meríts a szívedből!

    Idén negyedik alkalommal rendezi meg a Nagy János vezetteNtone EventaMotiváció Alapítványés VVSIa korábbi években már nagy sikerrel debütáló IntegráltNemzetközi Sárkányhajó Fesztivált 2017.

  • Így még nem láthattuk Budapestet

    Így még nem láthattuk Budapestet

    A világ tele van átlagos, kiszámítható dolgokkal, de a Hendrick’s sosem lesz ilyen. A kézműves gin, amely a rózsa- illetve uborkaeszenciának köszönhetően önmagában is különleges, elhivatottan keresi a nem mindennapi dolgokat.