EUR: 304,82 Ft
CHF: 273,47 Ft
2017. július 26., szerda
Anna, Anikó

Program

Indul a bortúra!

Pénteken rajtol el a Magyar Borok Útja Rallye, amelynek 100 autóból álló mezőnye – köztük a Lokál csapata – idén a Balatoni borrégiót fedezi fel. Az exkluzív élménytúra a megújulás jegyében a nagy borászok mellett kis pincészeteket is meglátogat. A verseny női házigazdája és műsorvezetője Süle Katalin, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnökségi szóvivője, a köztestület Zala megyei elnöke, férfi műsorvezető párja pedig Buda Márton lesz.

A Magyar Borok Útja Rallye 100 autóból álló mezőnye a Kincsem Parkból vág neki a mintegy 700 kilométeres versenytávnak, hogy felfedezze a teljes Balatoni borrégiót, benne a Somlói borvidéket, Badacsonyt és a Balaton-felvidéket, a Boglári és Zalai borvidékeket, valamint a Balatonfüred-Csopak borvidéket. A túra egyik kiemelt célja, hogy felfedezze és bemutassa Magyarország szebbnél-szebb tájait és borvidékeit. Idén a résztvevők 17 pincészetet látogatnak meg. A versenyzés óráiban azonban a borkóstolás minden résztvevő számára szigorúan tilos. Az aznap meglátogatott borászok a szálláshelyre visszatérve mutatják be legfinomabb nedűiket.

Kapcsolódó Cikkek

 • Újdonságok a STRAND Fesztiválon

  Újdonságok a STRAND Fesztiválon

  Egy hónap múlva ilyenkor már Zamárdiban süttethetjük a hasunkat az ötödik STRAND Fesztiválon, ahol a hazai- és külföldi sztárok listája ismét nagyon színesnek ígérkezik. Rúzsa Magdi, a Hősök vagy a Punnany Massif mellett olyan világhírű nevek lépnek színpadra, mint John Newman vagy Parov Stelar.

 • Kompkoncertek a Balaton közepén

  Kompkoncertek a Balaton közepén

  A MOL Nagyon Balaton rendezvénysorozat népszerű programja idén mindhárom koncertjével újat mutat: egy világsztárral, Stereo MC’s-zel, egy családi koncerttel, az Alma együttessel és egy különleges rockkoncerttel, a Tankcsapda bulijával futnak ki a kompok Tihanyból, így három igazán különleges produkció részesei lehetnek, akik részt vesznek a Balaton közepén megrendezett kompkoncertek valamelyikén.

 • Woodstcok az Ugaron – az Anna and the Barbies családi fesztiválja

  Woodstcok az Ugaron – az Anna and the Barbies családi fesztiválja

  Az Anna and the Barbies idén ötödjére szervezi meg négynapos fesztiválját, amely Ópusztaszeren lesz augusztus 1-4 között. A fesztivál továbbra is a szabadságot, és az természetes emberi interakciók fontosságát hirdeti, Négy nap, a természet érinthető közelségében, andalgás a pusztában, holdimádás, naptámadás, csillagok örökbefogadása, véget nem érő karnevál az éjszakában!