EUR: 308,27 Ft
CHF: 285,15 Ft
2016. október 23., vasárnap
Gyöngyi

Program

Indul a bortúra!

borok útja logo

Pénteken rajtol el a Magyar Borok Útja Rallye, amelynek 100 autóból álló mezőnye – köztük a Lokál csapata – idén a Balatoni borrégiót fedezi fel. Az exkluzív élménytúra a megújulás jegyében a nagy borászok mellett kis pincészeteket is meglátogat. A verseny női házigazdája és műsorvezetője Süle Katalin, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnökségi szóvivője, a köztestület Zala megyei elnöke, férfi műsorvezető párja pedig Buda Márton lesz.

A Magyar Borok Útja Rallye 100 autóból álló mezőnye a Kincsem Parkból vág neki a mintegy 700 kilométeres versenytávnak, hogy felfedezze a teljes Balatoni borrégiót, benne a Somlói borvidéket, Badacsonyt és a Balaton-felvidéket, a Boglári és Zalai borvidékeket, valamint a Balatonfüred-Csopak borvidéket. A túra egyik kiemelt célja, hogy felfedezze és bemutassa Magyarország szebbnél-szebb tájait és borvidékeit. Idén a résztvevők 17 pincészetet látogatnak meg. A versenyzés óráiban azonban a borkóstolás minden résztvevő számára szigorúan tilos. Az aznap meglátogatott borászok a szálláshelyre visszatérve mutatják be legfinomabb nedűiket.

Kapcsolódó Cikkek

  • Koncertbarát igazgató

    Flaisz Gergő 2015 nyarán vette át a Keresztúri Dezső VMK és mellette számos művelődési központ, mint például a Városi Hangverseny Terem, ahogy Zegen ismerik, a Zsinagóga, az Apáczai, szóval összesen hat helyszín, intézmény vezetését Zalaegerszegen.

  • Hétvégén startol a Hacktivity

    Hétvégén startol a Hacktivity

    Összesen 27 előadás és hét workshoptéma várja a résztvevőket, de lesz hardverhackelés és lockpicking is az október 21–22-én 13.