2018. április 21., szombat
Konrád

Egyéb XIX.kerület

Ingyenes alakformálás szeptember elején

Czeglédi Bianka szeptember elején a KMO-ban tart ingyenes fitneszórát Bomba alakformálás címmel. Bianka Kispesten és Pesterzsébeten is várja a változtatni akarókat. Már tizenhat éves korában az alakformálás, a fitnesz szerelmese lett, húszévesen oktatott, tavaly pedig az első DVD-je is elkészült.

Jelenleg Szigetszentmiklóson él Czeglédi Bianka, ahonnan korábbi lakhelyére, Pesterzsébetre a Fitnesz 2000-be és Kispestre, a KMO Művelődési Házba jár órákat tartani.


image4

Csak könnyedén…

– Tizenhat évesen szerettem bele a fitneszbe, az egész mozgásformába. Azon túl, hogy magammal foglalkoztam és egyedül edzettem, azon járt az eszem, hogyan segíthetek másoknak abban, hogy elérjék a kívánt külsőt. Mire húszéves lettem, azon kaptam magam, hogy órákat tartok Erzsébeten. A szüleim is furcsállták, miért ezen gondolkozom ilyen fiatalon. Mégis ez a küldetéstudat vezérelt. Például amikor buliztam, a zenéket is úgy hallgattam, hogy na, erre milyen gyakorlatokat lehet végezni – mesélte nevetve lapunknak karrierje kezdetét Bianka, akinek tavaly megjelent első DVD-je. – Egy álom valósult meg ezzel. Rengeteget dolgoztam érte, mind fizikailag, mind a háttérben.

Rubint Réka volt a példaképe, de szerinte a legfontosabb az, hogy akármennyire is izzadnak, szenvednek a kezei között a vendégei, a végén azt mondják, megérte, köszönjük, van értelme.


– Tudom, az a nehéz, hogy valaki elkezdje a mozgást, és hogy azt rendszeressé tegye az életében. Ezért jók a csoportos órák, mert nálunk egy barátságos közegbe, barátok közé kerül, aki lejön, itt jól érzi magát, és bárki bármikor csatlakozhat hozzánk.

Mint mondja, mindig meg kell újulni, de nehéz kitűnni az oktatók közül.

– Nap mint nap ezen is dolgozom. Sokszor én mixelem, variálom a zenéket, hogy ne legyen unalmas, és igyekszem motiválni a vendégeket.

image12

“Mutatom, hogy kell helyesen és mosolyogva csinálni”

Közösségi oldalán több olyan történetet is bemutatott, amely sikeres átalakulásokról szól.

– Mind kedves számomra. Az egyik ilyen Anita, akivel a DVD-n is beszélgetek arról, hogyan lehetett harminc kilogrammtól megszabadulni.

Alakformáló munkája személyesen is megtapasztalható.

– Két éve vagyok Kispesten, és már elértük, hogy kinőttük a kis termet. Szeptember 5-én ingyenes órát tartok, majd a továbbiakban minden hétfőn és szerdán várok itt mindenkit csoportos foglalkozásra. Pesterzsébeten a Fitnesz 2000-ben pedig pénteken 17, szombaton 10 és 11 órakor tartok órát.

image7

Igazán jó kis csapat jött össze

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.