EUR: 303,00 Ft
CHF: 266,40 Ft
2017. augusztus 22., kedd
Menyhért, Mirjam

Extra

Iszak Eszter máris összeköltözött új szerelmével?

Néhány hete váltak szét Iszak Eszter és Dobrády Ákos útjai, és úgy tűnik, a VIVA csinos műsorvezetője máris újra szerelmes. A Lokál olvasója épp jelen volt, amikor Eszter beköltözött új otthonába, méghozzá nem egyedül, hanem egy fiatal, jóképű férfival.

...hanem ezzel, a letisztult és dögös szettel talált meg végérvényesen

Iszak Eszter

Bár csak tegnap robbantotta a hírt a Blikk, hogy Iszak Eszter és Dobrády Ákos szakítottak, már jó néhány napja sejteni lehetett, hogy valami nem stimmel a sztárpár kapcsolatában. Noha mindketten kinn voltak a Szigeten, a TNT énekese egyedül, Eszter nélkül bulizott, aki barátokkal múlatta az időt és szemmel láthatóan egyáltalán nem keresték egymás társaságát. A Lokál is próbálta a fesztiválon szóra bírni Ákost, de a mindig közlékeny és jó kedélyű előadó most meglepő módon visszautasította a beszélgetést, és telefonját nyomkodva mélabúsan továbbállt. A viharfelhők azonban nem mostanában kezdtek el gyűlni a pár felett: már a tavalyi Siófoki Nagy Retrofesztiválon is láthatóan volt némi zavar a kapcsolatukban, hisz a kedvese fellépésére érkező Eszter végül meg se várta az énekest, inkább egyedül visszautazott a fővárosba. Majd pár nappal később a Sziget Fesztivál sem sült el túl jól számukra, bár oda legalább együtt érkeztek, de idejük jó részét már akkor is feltűnően külön töltötték.

– Óriásit buliztunk a Szigeten hajnalig. Minden rózsaszín – nyilatkozta ugyanakkor tavaly a Borsnak Ákos, aki azzal zárta a beszélgetést, hogy most is Eszter fekszik mellette. Sokáig tagadták, hogy bármi baj lenne a kapcsolatukban, pár hete még a Mokkának is nyilatkoztak, miután hazatértek a nyaralásukból. Bár az interjú a tökéletes boldogságot tükrözte, azért feltűnhetett, hogy legalább fél méterre ültek le egymástól a szerelmesek, miközben Demcsák Zsuzsával beszélgettek, és a mindig mosolygós Iszak Eszti arca egy pillanatra bosszús lett, amikor a műsorvezető a gyermekvállalásról kérdezte őket:

– Még jó, hogy a nyaralásunkról jöttünk élménybeszámolni – szúrta oda Eszter Demcsáknak. Tegnap a Blikknek

Iszak Eszter Glamour gála 2016 (Fotó: Máté Krisztián)

Iszak Eszter és Dobrády Ákos
Glamour gála 2016 (Fotó: Máté Krisztián)

bevallotta a csinos tévés, hogy öt év után pontot tettek kapcsolatuk végére a TNT frontemberével:

– Igen, a hír igaz, már hetek óta nem alkotunk egy párt. Vita és harag nélkül búcsúztunk el egymástól. Ami volt, szép volt, de mostanra elmúlt – nyilatkozta Eszter, és úgy tűnik, viharos szakításról valóban nem volt szó, Eszter nyugodtan kezdhet új életet egy másik férfi oldalán.

Lapunk olvasójától ugyanis azt az információt kaptuk, hogy amikor a múlt hét csütörtökön, este 7 óra magasságában hazaérkezett a Duna-parti lakóparkban lévő otthonába, a lépcsőházba belépve hatalmas csomagokra lett figyelmes. A lift előtt sorakozó gigantikus méretű szatyrokból és zsákokból ki-kivillantak női cipők, táskák, kabátok, s csinos, szőke tulajdonosuk is hamar felbukkant Iszak Eszti személyében. A nagy pakolásban két férfi is feltűnt mellette, egy magas, sportos, feltehetően a műsorvezető jó ismerőse, és egy titokzatos, barna hajú idegen, akinek a lakásába igyekezett becuccolni  Dobrády Ákos exe. Olvasó riporterünk füle hallatára a műsorvezető így mutatta be jóképű partnerét ismerősének: „Szeretném bemutatni a barátomat”.

Úgy tűnik, a VIVA műsorvezetőjére máris újra rátalált a boldogság, vagy – ahogy a Blikk megírta – a pár felmondta közös budapesti albérletét és Eszter hirtelen csak ennél a sármos jó barátnál tudta meghúzni magát egy időre. Nos, a kérdések még nyitottak maradnak, pedig a Lokál szerette volna megkérdezni a sztárpár mindkét tagját, de lapzártánkig nem sikerült elérnünk őket.

Ákos már készült az apaszerepre

– Nagyon bírom a lurkókat, értem a nyelvüket és lassan nagyon örülnék egy sajátnak. A sorsra bízzuk magunkat ebben a kérdésben a párommal. Nagyon laza apukának látom magam, persze a kellő szigorral, ha kell. A Kicsi gesztenye klubom munkálatai alatt sokszor éreztem egy kicsit a főszereplő Lizát alakító kislány apukájának is magam. Egyszerre kellett mentornak, pszichológusnak és barátnak lennem, meg persze keménynek is, ha szükség volt rá. Olyan volt számomra ez a munka, mint ha bemelegítettem volna az apaságra – mesélte korábban Dobrády.

Kapcsolódó Cikkek

 • Peller Károly: A szaporítók is állatkínzók

  Peller Károly: A szaporítók is állatkínzók

  A Budapesti Operettszínház művészének élete elképzelhetetlen lenne szeretett kutyája Bóni és három cicája nélkül. Károly fontosnak tartja felhívni a figyelmet az állatkínzás elleni küzdelemre.

 • Hajdú Péter: A gyerekek nem pletykálnak Kata új párjáról

  Hajdú Péter: A gyerekek nem pletykálnak Kata új párjáról

  Bár szakított kedvesével, Eszterrel, szó sincs róla, hogy újra gyerekei édesanyján, Sarka Katán gondolkodna a producer. Mi több, egyáltalán nem foglalkozik a feleségével Hajdú, akinek gyermekei sem részletezik az édesanyjukkal és annak milliárdos párjával töltött időt.

 • 52 évesen is bombázó Liz Hurley

  52 évesen is bombázó Liz Hurley

  Megállt az idő Liz Hurley felett. Az 52 éves angol színésznő annyira jó formában van, hogy csak ámulunk. Remélhetőleg nem extrém, egészségre ártalmas fogyókúrának köszönheti bomba alakját, azt pletykálják ugyanis, hogy bármire képes, ha a külsejéről van szó.

 • Godzilla fellendíti Mexikóvárost

  Godzilla fellendíti Mexikóvárost

  Örül Mexikóváros polgármestere a metropoliszban forgatott új Godzilla-filmnek, mert az szerinte az idegenforgalmat is megélénkíti és sokak számára nyújt, ha rövid időre is munkalehetőséget.