EUR: 304,65 Ft
CHF: 273,01 Ft
2017. július 27., csütörtök
Olga, Liliána

Egyéb XV.kerület

Játszótér és parkoló újult meg

A XV. kerületben az újpalotai városrészben a legrosszabb a parkolási helyzet, hiszen a gépjárművek számához képest jóval kevesebb parkolóhely áll rendelkezésre. Kis segítség most, hogy az önkormányzat szakemberei új parkolóhelyeket alakítottak ki vagy újítottak fel. Ennek köszönhetően átadták a Kontyfa u. 10. előtti és a Nyírpalota 1–21. mögötti parkolót. Persze nemcsak az autósokra, hanem a gyerekekre is igyekeznek odafigyelni, így megújult a Kontyfa utcai játszótér is.

Felújított közterek átadása Újpalotán Kontyfa utcai játszótér, park ( Fotó: Sáfár Tibor)

A Konytfa utcai játszóteret már birtokba is vehették( Fotó: Sáfár Tibor)

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Éljenek a csepeliek!

  Éljenek a csepeliek!

  Együtt bulizott a család minden tagja Csepel Napján az Edda Művek koncertjén. A fiatalok az első sorban csápoltak a Szent Imre téren, a legkisebbeket pedig a nyakukba vették a szülők, hogy jobban lássanak.

 • „Tizennégy karátos est” Olt Tamással

  „Tizennégy karátos est” Olt Tamással

  A Nemzeti Színház művészei közül az előző évadban ő szerepelt a legtöbb előadásban, teátrumunkban nemrég rendezte a nagysikerű Ájlávjút, láthattuk a nézőcsúcsot döntő Kincsem című filmben, ráadásként néhány napon belül apukaként debütál Olt Tamás, aki a VIDOR Fesztiválon és az új évadban rendezőként is színre lép.

 • Több mint egymilliárd forint kutatásokra

  Több mint egymilliárd forint kutatásokra

  A Debreceni Egyetem 41 kutatója és posztdoktora nyert összesen több mint egymilliárd forintot meghaladó támogatást a Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs (NKFI) Hivatal felfedező kutatásokat ösztönző programjaiban.