EUR: 307,73 Ft
CHF: 267,38 Ft
2017. október 17., kedd
Hedvig

Extra

Készülj rá! Hatalmas tömeg indul a Szigetre

Mivel a Rihanna nap teltházasnak számít, ami 55 ezer bérletest és 25 ezer napijegyest jelent, jó lesz, ha mindenki pár órával korábban elindul a Szigetre, hogy még a koncert előtt sikeresen bejusson.

A fesztivál honlapján külön ismertetik a beléptetést.

Az idei évtől kezdődően a Sziget bejáratánál egy új check-in folyamatot vezetünk be. A karszalag, amit a vócser beváltása után kapsz, nevesítésre kerül, a becsekkolás által a karszalag személyhez lesz kötve. A folyamat egyszerű: a bejáratnál mikor a vócsert karszalagra cseréled, a személyi igazolványod vagy útleveled beolvassa egy ID szkenner, ezt követően kapod meg a karszalagod, amit rögtön fel is csatolunk a kezedre.
A becsekkolás és az azonosítás különösen fontos, hiszen segít növelni a biztonságot, és kiszűrni azokat a személyeket, akik esetlegesen rossz szándékkal érkeznek, vagy szerepelnek valamelyik nemzetközi körözési listán. Fontos, hogy mindenképp legyen nálad érvényes személyazonosító igazolvány, vagy útlevél. Az adatok kezelése a hatályos magyar és EU adatvédelmi törvényeknek megfelelően történik” – olvasható a honlapon.

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Szerepért hívta ágyba a rendező Köllő Babettet

    Szerepért hívta ágyba a rendező Köllő Babettet

    Hazánkban is egyre többen emelik fel  szavukat a színházi- és filmes szakmában történt szexuális visszaélések ügyében. Lokál most újabb zaklatásról rántotta le a leplet, ugyanis a Feleségek luxuskivitelben sztárját, Köllő Babettet még kiskorúként akart elcsábítani egy neves színházigazgató.