2018. január 18., csütörtök
Piroska

Külföld

Kokaint rejtegetett a fitymája alatt

Elképesztő milyen ötleteket képesek kitalálni a kábítószeresek, csak hogy elrejtsék a mindennapi “betevőjükhöz” szükséges mennyiséget. Kedden egy 24 éves fiatalembert ítélt el a bíróság, akit a rendőrök egy angliai bútoráruház parkolójában tartóztattak le, ahol meztelenül üvöltözve rohangált fel-alá.

A zsarukat a járókelők értesítették, akik a helyszínen nagy nehezen elkapták a láthatóan zavart elmeállapotú férfit. Valószínűleg arra ők sem számítottak, hogy egy kis zacskó fehér por bújik meg Joshua Hare fitymája alatt, de a fiatalember pechjére dulakodás közben kicsúszott a csomagocska. Az anyagot később megvizsgálták és kiderült róla, hogy kokain.

Hare májusban már állt bíróság elé autólopás miatt, akkor 12 hét felfüggesztett börtönbüntetést kapott. Az ítéletet a mostani húzása után letöltendőre változtatták és pénzbüntetés megfizetésére is kötelezték.

Kapcsolódó Cikkek

  • Trump: Oroszország segíti Észak-Koreát a szankciók kijátszásában

    Trump: Oroszország segíti Észak-Koreát a szankciók kijátszásában

    Oroszország a nemzetközi szankciók megsértésével segít Észak-Koreának nyersanyagokhoz jutni, Phenjan pedig “minden egyes nappal” közelebb kerül ahhoz, hogy az Egyesült Államokat elérni képes nagy hatótávolságú ballisztikus rakétát fejlesszen ki – jelentette ki Donald Trump amerikai elnök a Reuters brit hírügynökségnek szerdán a Fehér Házban adott interjújában.

  • Új hímtagot kap a péniszrákos ló

    Új hímtagot kap a péniszrákos ló

    A Bridgtonban élő póni olyan betegséggel küzd ami nagyon kevés fajtársát érinti. Richard a ló pénisze teljesen elrákosodott. Ahhoz, hogy megmentsék az állat életét online gyűjtésbe kezdtek gondozói, hogy elég pénzt szerezzenek az állat műtétjére, ami során új hímvesszőt kapna a beteg testrésze helyett.