EUR: 307,44 Ft
CHF: 265,22 Ft
2017. október 20., péntek
Vendel

Külföld

Kokaint rejtegetett a fitymája alatt

Elképesztő milyen ötleteket képesek kitalálni a kábítószeresek, csak hogy elrejtsék a mindennapi “betevőjükhöz” szükséges mennyiséget. Kedden egy 24 éves fiatalembert ítélt el a bíróság, akit a rendőrök egy angliai bútoráruház parkolójában tartóztattak le, ahol meztelenül üvöltözve rohangált fel-alá.

A zsarukat a járókelők értesítették, akik a helyszínen nagy nehezen elkapták a láthatóan zavart elmeállapotú férfit. Valószínűleg arra ők sem számítottak, hogy egy kis zacskó fehér por bújik meg Joshua Hare fitymája alatt, de a fiatalember pechjére dulakodás közben kicsúszott a csomagocska. Az anyagot később megvizsgálták és kiderült róla, hogy kokain.

Hare májusban már állt bíróság elé autólopás miatt, akkor 12 hét felfüggesztett börtönbüntetést kapott. Az ítéletet a mostani húzása után letöltendőre változtatták és pénzbüntetés megfizetésére is kötelezték.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ukrajna nem változtat a magyar nemzetiségi oktatáson a Velencei Bizottság döntéséig

  Ukrajna nem változtat a magyar nemzetiségi oktatáson a Velencei Bizottság döntéséig

  Magyarország ígéretet kapott, hogy addig nem vezetnek be semmilyen változtatást Ukrajnában a magyar kisebbség oktatásában, amíg nem születik meg az Európa Tanács Velencei Bizottságának állásfoglalása – közölte Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere Lilija Hrinevics ukrán oktatási miniszterrel és Pavlo Klimkin külügyminiszterrel csütörtökön Kijevben folytatott tárgyalásai után.

 • A katalán elnök a függetlenség kikiáltásával fenyeget

  A katalán elnök a függetlenség kikiáltásával fenyeget

  A katalán regionális parlament szavazást tarthat Katalónia függetlenségének kinyilvánításáról, ha a madridi központi kormány “továbbra is akadályozza a párbeszédet, és folytatja az elnyomást” – írta csütörtökön Mariano Rajoy spanyol miniszterelnöknek Carles Puigdemont katalán elnök.

 • Donald Trump is szigorítaná a bevándorlást

  Donald Trump is szigorítaná a bevándorlást

  Feleannyi bevándorlót engedne az Egyesült Államokba Donald Trump a napokban a kongresszus elé terjesztett új bevándorlásügyi tervezete alapján. A Figyelő szerint a Trump-tervezet a bevándorlók számának jelentős csökkentése mellett a migrációval kapcsolatos tízezer új állást is teremtene: megnövelné a vámtisztviselők és a bevándorlásügyi bírók, ügyészek és ügyvédek számát is.