2017. november 09., csütörtök
Tivadar

Belföld III.kerület

Kolbász miatt zárták le a Szigetet

Gyanús csomagot találtak egy férfinál, és emiatt lezárták a Sziget egész területét, illetve a környező utcákat szerda délután, a fesztivál nulladik napján. Se ki, se be nem mehetett senki. A megállókban hangosbemondó tájékoztatta az utasokat – igaz, csak magyarul –, hogy hatósági lezárás miatt a HÉV a Filatorigát megállóban nem áll meg, helyette Kaszásdűlőnél tudnak leszállni azok, akik a Sziget Fesztiválra igyekeznek. Ott az aluljáró összes kijáratánál egyenpólós emberek terelgették az érkezőket, hogy minél több személyt tudjanak távol tartani, hiszen már így is hatalmas tömeg torlódott fel a lezárás miatt. A kint várakozó külföldiek értetlenül szemlélték az eseményeket, voltak, akik a járdaszélen piknikeztek. Túl sokáig nem kellett ott vesztegelniük, hamarosan kinyitották a kapukat, és a tömeg elindult befelé. Mint kiderült, a gyanús csomagban kolbász és sör volt.
Egy gyanús csomag okoz kellemetlenséget a Szigeten

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Anya, megjöttem!

  A nap képe: Anya, megjöttem!

  Kivételes és örömteli eseménnyel indult a szerda reggel a Fővárosi Állat- és Növénykert dolgozói számára, ugyanis egy új lakóval lett gazdagabb a budapesti park.

 • Kamatmentes hitel segíti a lakásfelújítást

  Kamatmentes hitel segíti a lakásfelújítást

  A családok életében fontos szerepet játszik, hogy mennyibe kerül a lakás rezsije. A Magyar Fejlesztési Bank kamatmentes hitele most jelentősen segíthet abban, hogy az otthonok energiahatékonyabbá váljanak, vagyis az eddigieknél kevesebbe kerüljön a fűtésük.

 • Újabb neonáci párttal szövetkezik a Jobbik

  Újabb neonáci párttal szövetkezik a Jobbik

  Újabb szélsőjobboldali szövetségest talált magának a néppártosodó, baloldali szavazókat kereső Jobbik. A párt béruniós kezdeményezését támogató horvát neonáci pártvezér után a lengyel radikális Nemzeti Mozgalom képviselőjét állította maga mellé.