2018. május 24., csütörtök
Eszter, Eliza

Belföld III.kerület

Kolbász miatt zárták le a Szigetet

Gyanús csomagot találtak egy férfinál, és emiatt lezárták a Sziget egész területét, illetve a környező utcákat szerda délután, a fesztivál nulladik napján. Se ki, se be nem mehetett senki. A megállókban hangosbemondó tájékoztatta az utasokat – igaz, csak magyarul –, hogy hatósági lezárás miatt a HÉV a Filatorigát megállóban nem áll meg, helyette Kaszásdűlőnél tudnak leszállni azok, akik a Sziget Fesztiválra igyekeznek. Ott az aluljáró összes kijáratánál egyenpólós emberek terelgették az érkezőket, hogy minél több személyt tudjanak távol tartani, hiszen már így is hatalmas tömeg torlódott fel a lezárás miatt. A kint várakozó külföldiek értetlenül szemlélték az eseményeket, voltak, akik a járdaszélen piknikeztek. Túl sokáig nem kellett ott vesztegelniük, hamarosan kinyitották a kapukat, és a tömeg elindult befelé. Mint kiderült, a gyanús csomagban kolbász és sör volt.
Egy gyanús csomag okoz kellemetlenséget a Szigeten

Kapcsolódó Cikkek

 • Programot hirdettek Toroczkaiék

  Programot hirdettek Toroczkaiék

  Bár a mai elnökségi ülésen akár ki is zárhatják Toroczkai Lászlót és a Mi Magunk platformot vele együtt alapító Jobbik-tagokat, a platform, amelynek deklaráltan tagja Novák Előd egykori Jobbik-alelnök, tegnapra már programot is hirdetett.

 • Orbánt dicsérte a sikerkönyv szerzője

  Orbánt dicsérte a sikerkönyv szerzője

  „Európa jövője” címmel nemzetközi V4 konferenciát rendeznek a budapesti Várkert Bazárban. A szerdán kezdődő kétnapos programon több mint 30 külföldi politikus és szakember tart előadást többek közt migrációról.

 • Kutyája hat napja hazavárja Adrit

  Kutyája hat napja hazavárja Adrit

  Lassan egy hét is eltelt azóta, hogy brutálisan meggyilkolták Adrikát, a nyolcéves sólyi kislányt, de a családja – érthetően – még mindig képtelen beletörődni a megváltoztathatatlanba.

 • Pszichiáterhez küldték a polgármestert

  Pszichiáterhez küldték a polgármestert

  Agresszív kirohanásai miatt csak akkor folytja polgármesteri munkáját Lakatos Béla, a Komárom-Esztergom megyei Ács vezetője. Mint emlékezetes: az április 8-án momentumos jelöltként induló Lakatosról az elmúlt napokban olyan videó került napvilágra, amelyen a falu lakóit fenyegeti, agresszív kirohanásaival alázza meg sorra.