EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 27., szombat
Hella

Külföld

Kukabúvár medve utazott egy szemétszállító tetején – Videó!

Egy kukásautó tetejét bérelte ki ingyen fuvarra az a medve, aki Új-Mexikóban szőtt szorosabb viszonyt a járművel. A Santa Fe-i erdészeti hivatal szóvivője szerint a dörmögi nem kevesebb, mint nyolc kilométeren keresztül utazott a munkagép tetején.

A sofőr végül egy fa tövéhez hajtott, hogy a ragadozónak menekülési útvonalat biztosítson. A kukabúvár mackó végül néhány perc téblábolás után felkapaszkodott a fára, majd néhány óra elteltével teljesen eltűnt a környékről.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Magával kötött szerződést Soros egyeteme

  Magával kötött szerződést Soros egyeteme

  Kérdéses, hogy a New York-i CEU hogyan tud Magyarországon a felsőoktatási tanulmányokkal kapcsolatban dokumentumokat kiállítani akkor, amikor azt Philadelphiában akkreditálták, és alapító okiratában a budapesti egyetem címe szerepel, az amerikai metropoliszra pedig csak hivatkoznak – teszi fel a kérdést a Magyar Idők.

 • Robbantani akartak a terroristák, időben lekapcsolták őket

  Robbantani akartak a terroristák, időben lekapcsolták őket

  Moszkvában őrizetbe vették az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet négy tagját, akik merényletekre készültek az orosz főváros közlekedési hálózatának objektumai ellen – közölte csütörtökön a Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB).

 • Agyonlőttek egy újságírót

  Agyonlőttek egy újságírót

  Agyonlőttek egy orosz újságírót egy szibériai kisvárosban, a helyi hatóságok csütörtöki közlése szerint az illetőt munkájával kapcsolatban ölhették meg, de egyelőre nem tudják, hogy milyen indítékkal.