EUR: 308,27 Ft
CHF: 285,15 Ft
2016. október 22., szombat
Előd

Belföld

Lakására hívta a gyerekeket a zenetanár

Három hónappal meghosszabbították annak a zenetanárnak az előzetes letartóztatását, akit azzal gyanúsítanak, hogy egy 12 éves kislányt molesztált. A Bonyhádon élő, Pakson dolgozó H. Szabolcs édesanyja és volt kedvese nem hiszi, hogy a férfi pedofil.

A Lokál megtalálta a szexuális visszaéléssel gyanúsított 41 éves H. Szabolcs édesanyját, aki ugyan nyilatkozni nem akart, de lapuknak bizonygatni próbálta fia ártatlanságát.

A megtört asszony most abban reménykedik, hogy a kislány anyja afféle bosszúból jelenthette fel a fiát, mert szerelmes e-mailt küldött neki, ő azonban visszautasította. Úgy tudjuk, ezt a levelet a zenetanár törölte, de a rendőrség a házkutatás során lefoglalt számítógépében megtalálhatja.

Az anya elismerte, hogy sok tanítvány megfordult náluk, de szerinte a fia nem hülye, hogy kikezdjen bármelyikkel és kockáztassa, hogy börtönbe jusson. Szabolcs volt barátnője a sajtóból értesült a történtekről. Lapunknak annyit elárult, hogy három éven át volt a tanár kedvese, de soha nem tapasztalta, hogy a kislányokhoz vonzódna.

Ennek ellenére a zenetanár nagy bajban van. Egy Budapest környékén lakó 12 éves kislány nyári táborba ment, ahol aztán H. Szabolcs este bebújt a sátrába és a takaró alatt simogatta. A gyerek a tábor után az öccsével és az édesapjával hétvégére Bonyhádra utazott a pedagógushoz. Itt mind a négyen egy szobában aludtak, s a gyanú szerint a tanár hajnalban odament a kislányhoz, akit a takaró alatt simogatott. Hosszú hónapok teltek el, mire a kislány elmesélte mindezt az édesanyjának, aki pszichológushoz vitte a gyereket, majd a szakvéleményt olvasva a rendőrségre sietett.

– Öt komlói rendőr házkutatási paranccsal csöngetett be Szabolcshoz – meséli Bonyhádon a háromemeletes panelházban lakó zenetanár egyik szomszédja. – Hétköznap Pakson zongorát tanított, ott is lakott, de hétvégére hazaszaladt. Néha egy-egy kislány jött vele, hallottuk, ha zongorázik neki, de fél óránál tovább nem tartott.

A házban valaki figyelmeztette a tanárt: vigyázzon, mert hiába vétlen, kislányok molesztálása miatt feljelenthetik, a lakók mégis megdöbbentek, amikor egy nyomozó elárulta, mivel gyanúsítják.

DSC_0368pedofil-e1467649629366

Bizonyítékot keres a rendőrség

H. Szabolcs továbbra is tagadja, hogy molesztálta volna a táborozó kislányt. A komlói rendőrség most az egykori táborlakók körében próbál bizonyítékot találni a férfi bűnösségére.

Kapcsolódó Cikkek

 • Őrizetbe vették a bicskei gyermekotthon igazgatóját

  Őrizetbe vették a bicskei gyermekotthon igazgatóját

  A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság őrizetbe vett pénteken egy bicskei férfit, aki ellen szexuális visszaélés és kiskorú veszélyeztetése miatt indítottak eljárást – közölte szombaton honlapján a rendőrség.

 • Elsodort egy nőt a villamos Budapesten

  Elsodort egy nőt a villamos Budapesten

  Nekiesett a 12-es villamos oldalának egy nő a főváros IV. kerületében lévő István úton pénteken – erősítette meg az ORFK Kommunikációs Szolgálata az MTI értesülését.

 • Vonának az antiszemitizmus miatt fontos Irán

  Vonának az antiszemitizmus miatt fontos Irán

  Az Irán-barátság és az Izrael-ellenesség, illetve az antiszemitizmus szorosan összefügg a Jobbik ideológiájában. A párt lassan másfél évtizede ápolja a kapcsolatokat Iránnal, Vonáék még választási megfigyelőket is hoztak volna onnan Budapestre – írja az Origo.