EUR: 309,98 Ft
CHF: 289,13 Ft
2017. március 29., szerda
Auguszta

Belföld

Lakására hívta a gyerekeket a zenetanár

Három hónappal meghosszabbították annak a zenetanárnak az előzetes letartóztatását, akit azzal gyanúsítanak, hogy egy 12 éves kislányt molesztált. A Bonyhádon élő, Pakson dolgozó H. Szabolcs édesanyja és volt kedvese nem hiszi, hogy a férfi pedofil.

A Lokál megtalálta a szexuális visszaéléssel gyanúsított 41 éves H. Szabolcs édesanyját, aki ugyan nyilatkozni nem akart, de lapuknak bizonygatni próbálta fia ártatlanságát.

A megtört asszony most abban reménykedik, hogy a kislány anyja afféle bosszúból jelenthette fel a fiát, mert szerelmes e-mailt küldött neki, ő azonban visszautasította. Úgy tudjuk, ezt a levelet a zenetanár törölte, de a rendőrség a házkutatás során lefoglalt számítógépében megtalálhatja.

Az anya elismerte, hogy sok tanítvány megfordult náluk, de szerinte a fia nem hülye, hogy kikezdjen bármelyikkel és kockáztassa, hogy börtönbe jusson. Szabolcs volt barátnője a sajtóból értesült a történtekről. Lapunknak annyit elárult, hogy három éven át volt a tanár kedvese, de soha nem tapasztalta, hogy a kislányokhoz vonzódna.

Ennek ellenére a zenetanár nagy bajban van. Egy Budapest környékén lakó 12 éves kislány nyári táborba ment, ahol aztán H. Szabolcs este bebújt a sátrába és a takaró alatt simogatta. A gyerek a tábor után az öccsével és az édesapjával hétvégére Bonyhádra utazott a pedagógushoz. Itt mind a négyen egy szobában aludtak, s a gyanú szerint a tanár hajnalban odament a kislányhoz, akit a takaró alatt simogatott. Hosszú hónapok teltek el, mire a kislány elmesélte mindezt az édesanyjának, aki pszichológushoz vitte a gyereket, majd a szakvéleményt olvasva a rendőrségre sietett.

– Öt komlói rendőr házkutatási paranccsal csöngetett be Szabolcshoz – meséli Bonyhádon a háromemeletes panelházban lakó zenetanár egyik szomszédja. – Hétköznap Pakson zongorát tanított, ott is lakott, de hétvégére hazaszaladt. Néha egy-egy kislány jött vele, hallottuk, ha zongorázik neki, de fél óránál tovább nem tartott.

A házban valaki figyelmeztette a tanárt: vigyázzon, mert hiába vétlen, kislányok molesztálása miatt feljelenthetik, a lakók mégis megdöbbentek, amikor egy nyomozó elárulta, mivel gyanúsítják.

DSC_0368pedofil-e1467649629366

Bizonyítékot keres a rendőrség

H. Szabolcs továbbra is tagadja, hogy molesztálta volna a táborozó kislányt. A komlói rendőrség most az egykori táborlakók körében próbál bizonyítékot találni a férfi bűnösségére.

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy ember meghalt egy gyulai háztűzben

  Egy ember meghalt egy gyulai háztűzben

  Kigyulladt egy lakóház egy szobája Gyulán szerda reggel. A tűzoltók hőkamerával megtalálták az épületben tartózkodó lakót, de a mentők már nem tudták újraéleszteni – írta honlapján a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

 • Bakondi: radikálisan csökkent a tiltott határátlépési kísérletek száma

  Bakondi: radikálisan csökkent a tiltott határátlépési kísérletek száma

  Már a határzár életbe lépése előtti napokban radikálisan csökkent a tiltott határátlépési kísérletek száma, sikeres pedig nem is történt a szigorított jogi határzár és a megerősített kerítés együttes hatására – mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.

 • Simicska tanácsaira támaszkodna Vona

  Simicska tanácsaira támaszkodna Vona

  Jelen pillanatban nem venné fel a Jobbikba Simicska Ádámot Vona Gábor, ám a segítségét elfogadnák. Mindezt az ATV Egyenes beszéd című műsorában mondta a Jobbik elnöke, aki a műsorvezetőnek arra a kérdésére, hogy Simicska Ádám kérte-e a felvételét a Jobbikba, Vona azt válaszolta: ez valótlan információ, vagyis kacsa.

 • Lebukott Demszky! Aba Botond is ellene vallott

  Lebukott Demszky! Aba Botond is ellene vallott

  Egykori beosztottja, Aba Botond volt BKV-vezérigazgató az Országgyűlés gazdasági bizottságának elismerte: Demszky Gábor „közvetlen irányításával” működött a DBR Metró Projekt Kft.