EUR: 307,97 Ft
CHF: 281,68 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Aktuális

Légpuskával lőttek le a macskát

Ismeretlen tettes lőtt be vasárnap reggel egy újpesti ház kertjében sétáló macskára. Az állat elpusztult – közölte az újpesti Állatvédelmi Járőrszolgálat. macskaban lovedek FB ALLATVEDELMI JARORSZOLGALAT

A cicát a hóna alatt eltaláló légpuskagolyó olyan aprócska sebet ejtett, hogy csak akkor derült ki pontosan mi történt, amikor az állatvédők röntgenképeket készítettek az öt hónapos kandúrról. macskabol lovedek FB ALLATVEDELMI JARORSZOLGALAT

Az ügyben feljelentést tettek a rendőrségen. Állatkínzás miatt indult nyomozás.

lelott macska Ujpest FB ALLATVEDELMI JARORSZOLGALAT

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Brutális vihar csapott le Budapestre

  Brutális vihar csapott le Budapestre

  Hatalmas vihar pusztított Budapesten kedden a délutáni órákban. A hirtelen lezúduló nagy mennyiségű csapadék a város számos pontján okozott gondokat – közölte a katasztrófavédelem a honlapján.

 • Szerelem és Gulág

  Szerelem és Gulág

  Végre egy könyv, ami a nehézkes, fájdalmas történelmet emberközelbe hozva, olvasmányossá téve megérteti velünk.

 • „Missziónk az egészségmegőrzés”

  „Missziónk az egészségmegőrzés”

  Ökrösi Leventét, a Wellness Eszközök Üzlet Kft. ügyvezetőjét kérdeztük a Lónyay utca 18/A alatt található, közérzetjavító és wellnesstermékeket forgalmazó üzlet termékeiről, elégedett vásárlóiról és terveiről.

 • Terror Manchesterben: Hősként viselkedett a hajléktalan

  Terror Manchesterben: Hősként viselkedett a hajléktalan

  Chris Parker nevétől hangos most a brit sajtó. Ő az a 33 éves hajléktalan, aki félelmet nem ismerve segített a manchesteri terrortámadás után egy kislánynak, majd egy idősebb asszonynak, aki végül nem élte túl a történteket.