EUR: 308,76 Ft
CHF: 288,56 Ft
2017. március 23., csütörtök
Emőke

Sport

Lochte 275 milliót bukott a hazugsága miatt

Már több mint egymillió dollárt (kb. 275 275 millió forint) veszített a riói olimpián botrányba keveredett Ryan Lochte. Az amerikai úszó mögül előbb a Speedo sportszergyár, majd további három szponzora is kihátrált. A Ralph Lauren ruházati konszern, az Airweave matracgyártó és a Syneron-Candela kozmetikumgyártó is szerződést bont a 32 éves sportolóval. A cégek nem tudják megbocsátani Lochte Rióban tanúsított viselkedését, az úszó ugyanis a múlt héten azt állította, hogy fegyveresek három társával együtt kirabolták, ám a videófelvételekből kiderült, ők randalíroztak és rongáltak meg egy benzinkutat. A Speedo a hatszoros olimpiai bajnok támogatásából 50 ezer dollárt (kb. 13,8 millió forint) egy brazil gyerekeket segítő szervezetnek juttat.

epa05471687 Ryan Lochte of the US prepares himself before competing in the men's 200m Individual Medley (IM) Heats during the Rio 2016 Olympic Games Swimming events at Olympic Aquatics Stadium at the Olympic Park in Rio de Janeiro, Brazil, 10 August 2016. EPA/PATRICK B. KRAEMER

EPA/PATRICK B. KRAEMER

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Góllal búcsúzott Lukas Podolski

  Góllal búcsúzott Lukas Podolski

  A német válogatott a nemzeti csapatban utoljára szerephez jutó Lukas Podolski góljával 1-0-ra nyert az angol együttes ellen felkészülési mérkőzésen, Dortmundban.

 • Verdákban felvesszük a versenyt a portugál csapattal – Fotók!

  Verdákban felvesszük a versenyt a portugál csapattal – Fotók!

  Értékben a magyar labdarúgó-válogatott játékosai nem tudnak versenyezni a portugál nemzeti csapat futballistáival. A menő autók terén játékosainknak már nem akkora a lemaradásuk az Eb-győztesekkel szemben, igaz, ezen a listán sem lehet utolérni Cristiano Ronaldót, a Real Madrid négyszeres aranylabdását, akinek amúgy is igen komoly autóparkja van.