EUR: 317,93 Ft
CHF: 272,16 Ft
2018. május 23., szerda
Dezső

Sport

Lochte 275 milliót bukott a hazugsága miatt

Már több mint egymillió dollárt (kb. 275 275 millió forint) veszített a riói olimpián botrányba keveredett Ryan Lochte. Az amerikai úszó mögül előbb a Speedo sportszergyár, majd további három szponzora is kihátrált. A Ralph Lauren ruházati konszern, az Airweave matracgyártó és a Syneron-Candela kozmetikumgyártó is szerződést bont a 32 éves sportolóval. A cégek nem tudják megbocsátani Lochte Rióban tanúsított viselkedését, az úszó ugyanis a múlt héten azt állította, hogy fegyveresek három társával együtt kirabolták, ám a videófelvételekből kiderült, ők randalíroztak és rongáltak meg egy benzinkutat. A Speedo a hatszoros olimpiai bajnok támogatásából 50 ezer dollárt (kb. 13,8 millió forint) egy brazil gyerekeket segítő szervezetnek juttat.

epa05471687 Ryan Lochte of the US prepares himself before competing in the men's 200m Individual Medley (IM) Heats during the Rio 2016 Olympic Games Swimming events at Olympic Aquatics Stadium at the Olympic Park in Rio de Janeiro, Brazil, 10 August 2016. EPA/PATRICK B. KRAEMER

EPA/PATRICK B. KRAEMER

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Maffiózókkal barátkozott a világbajnok kapus

  Maffiózókkal barátkozott a világbajnok kapus

  Maffiózóknak tett szívességeket három futballista. Az Olasz Labdarúgó-szövetség nyomozati adatokra hivatkozva azt közölte, hogy a világbajnok Pepe Reina, Paolo Cannavaro és Salvatore Aronica kapcsolatban állt a nápolyi bűnszervezet, a camorra néhány tagjával.

 • Pogba Mekkába zarándokolt

  Pogba Mekkába zarándokolt

  Mekkába zarándokolt Paul Pogba. A világ legdrágább futballistája tavaly már járt a muszlimok szent helyén, és Allahnak is megköszönte, hogy a Manchester Unitedben játszhat.

 • Keszthelyi Vivien esélyesként érkezik a Hungaroringre

  Keszthelyi Vivien esélyesként érkezik a Hungaroringre

  Újabb sikeres hétvégén van túl Keszthelyi Vivien, aki egyedüli magyarként, s egyben a világ legfiatalabb GT-kategóriás női autóversenyzőjeként ezúttal a németországi Lausitzringen gyarapította értékes pontjait két, a beállítási nehézségek miatt erőn felül megszerzett negyedik helyezésével.