EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 24., vasárnap
Gellért, Mercédesz

Extra

Lola buddhista szertartáson mondta ki az igent

Az örök szerelem világnapján kelt egybe Lola és párja, Bence, akik egy különleges buddhista szertartást választottak. Lola a Lokálnak elmondta, hogy Bencével való korábbi szakításuk megerősítette őket abban, hogy biztosan egymás mellett szeretnék leélni az életüket.

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

Lola és párja, Bence esküvője természetesen még nem az igazi szertartás volt, hanem a budapesti Ékszerpalota az örök szerelem napjára szánt ceremóniája. Ettől függetlenül a két fiatal azonnal igent mondott a felkérésére, hiszen sosem árt egy főpróba a nagy nap előtt. – Remek ötletnek tartom a budapesti mini Las Vegas ötletét, hiszen itt bárki bármilyen szertartást kérhet, nem kell hónapokkal előtte bejelentkezni. A mi igazi esküvőnk még nem zajlott le ugyan, de már javában folyik a szervezés. A buddhista szertartást épp azért választottuk Bencével, mert nekünk nem lesz egyházi esküvőnk, így viszont kicsit közelebb kerülhettünk egy különleges és bensőséges élményhez – árulta el az énekesnő, aki egyáltalán nem szeretne nagy felhajtást csapni a nagy napon. – Annak ellenére, hogy színpadi ember vagyok, nem vágyom nagy esküvőre. Csupán a családot és a legszűkebb baráti kört szeretnénk meghívni, akiknek szerepe volt abban, hogy mi találkozhattunk és újra egymásra találtunk – mondta el az énekesnő, aki szerint Bencével való korábbi szakításuk sokkal szorosabbra fűzte kapcsolatukat. – Manapság a párok nyolcvan százaléka átmegy hasonló szakításon, gondokon, mint mi. Őszintén szólva, mi már ezen annyira túltettük magunkat, hogy nem is téma a külön töltött idő. Valahogy most sokkal szorosabb lett a kapcsolatunk, de nem tudom megmondani, mikor, hol változott ez meg. Talán a másik hiánya és elvesztésének fájdalma segített túllepni néhány problémán – mesélte az énekesnő, aki azt is elárulta, hogy Bence már kétszer is megkérte a kezét. – Nagyon romantikus típus vagyok, de férfi létére Bence is, épp annyira, amennyire kell. Először egy vacsora közben, meglepetésszerűen rukkolt elő a kérdéssel, másodszor pedig a kétéves évfordulónkon, és természetesen akkor is igent mondtam – mondta nevetve az énekesnő.

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.