EUR: 308,06 Ft
CHF: 284,15 Ft
2016. október 25., kedd
Blanka, Bianka

Extra

Luxuspalotában laknak az énekesek

Elindult a formabontó zenei tehetségkutató és egyben reality show-műsor, a Star Academy szombaton. A tizenhat tehetséges fiatalnak igazi szakmai nagyágyúk segítenek a felkészülésben, akik egy gigantikus méretű palotát vettek be a műsor idejére, ahol az együttélés nehézségeivel is szembe kell nézniük.

Négyezer négyzetméteres épületkomplexumot varázsolt a TV2 a Star Academy résztvevői számára. A szombaton elstartolt vadonatúj beköltözős tehetségkutató műsoron 120 fős stáb dolgozik és 53 kamera figyeli a szárnyukat bontogató énekesek mindennapjait az Akadémia hatalmas, mintegy 800 négyzetméteres lakórészén, ahová a hétvégén a legjobb tizenhat énekes be is költözött. A négy zsűritag – Pásztor Anna, Keresztes Ildikó, Király Viktor és Vastag Csaba – egyáltalán nem aggódik, hogy mi fog kisülni ennyi művészlélek együttéléséből.

– Ez egy reality show is, és az együttélés miatt egészen biztos, hogy rengeteg dolog fog történni a versenyzők között, amik érzelmileg hatni fognak rájuk és ez az előadásmódjukat is befolyásolni fogja. De szerencsére a zene egy olyan szakma, amely nagyban függ az érzelmektől, szóval ha itt például szövődnek szerelmek, vagy lesznek szakítások, őszintén mondom, még a javukra is válik – vallja Király Viktor.

star_academy

Kapcsolódó Cikkek

  • Hinnem kell abban, akit eljátszom

    Hinnem kell abban, akit eljátszom

    Mihályi Győző számtalan szerepet eljátszott már, ám minden karakter megformálása más készségeket kíván a művésztől. Nincs ez másként A Noszty fiú esete Tóth Marival című darabban sem, ahol a családfőt, Noszty Pált alakítja.

  • Gyász! Elhunyt a Pete Burns

    Gyász! Elhunyt a Pete Burns

    57 éves korában elhunyt a 80-as évek bálványa. Pete Burns halálát szívleállás okozta – jelentette be az énekes menedzsere.