2018. január 23., kedd
Rajmund, Zelma

Extra

Luxuspalotában laknak az énekesek

Elindult a formabontó zenei tehetségkutató és egyben reality show-műsor, a Star Academy szombaton. A tizenhat tehetséges fiatalnak igazi szakmai nagyágyúk segítenek a felkészülésben, akik egy gigantikus méretű palotát vettek be a műsor idejére, ahol az együttélés nehézségeivel is szembe kell nézniük.

Négyezer négyzetméteres épületkomplexumot varázsolt a TV2 a Star Academy résztvevői számára. A szombaton elstartolt vadonatúj beköltözős tehetségkutató műsoron 120 fős stáb dolgozik és 53 kamera figyeli a szárnyukat bontogató énekesek mindennapjait az Akadémia hatalmas, mintegy 800 négyzetméteres lakórészén, ahová a hétvégén a legjobb tizenhat énekes be is költözött. A négy zsűritag – Pásztor Anna, Keresztes Ildikó, Király Viktor és Vastag Csaba – egyáltalán nem aggódik, hogy mi fog kisülni ennyi művészlélek együttéléséből.


– Ez egy reality show is, és az együttélés miatt egészen biztos, hogy rengeteg dolog fog történni a versenyzők között, amik érzelmileg hatni fognak rájuk és ez az előadásmódjukat is befolyásolni fogja. De szerencsére a zene egy olyan szakma, amely nagyban függ az érzelmektől, szóval ha itt például szövődnek szerelmek, vagy lesznek szakítások, őszintén mondom, még a javukra is válik – vallja Király Viktor.

star_academy

Kapcsolódó Cikkek

 • Chloe büszkén mutogatja magát

  Chloe büszkén mutogatja magát

  Chloe Goodman nem szégyelli a testét, és ezt előszeretettel tudatja is a világgal. A 24 éves brit valóságshow-sztár már többször kiállt amellett, hogy ne mondják meg a nőknek, hol, mikor és mit mutassanak meg magukból. Véleménye szerint egy nőt ne ítéljenek el azért, mert kirakja azt, amije van, sőt inkább legyen rá büszke.

 • Vámos Zoltán kikapcsolódásképpen életeket ment

  Vámos Zoltán kikapcsolódásképpen életeket ment

  Vámos Zoltán eredeti foglalkozása szerint orvos, ám már korai egyetemi évei alatt vonzódott a média, elsősorban a filmezés világa iránt. Számos rövidfilm és kisebb sikerek után idén januárban jelent meg első nagyjátékfilmje, a Parázs a szívnek, melynek vetítési jogát már tíz országba eladta.

 • Ellopták Básti Juli Kossuth-díját

  Ellopták Básti Juli Kossuth-díját

  Minden vasárnap két sztárvendéggel beszélget Kalmár Tibor műsorvezető a Sláger FM-en, legutóbb Básti Juli Kossuth-díjas színésznő és Döbrösi Laura sorozatszínésznő volt a vendége.