2018. január 16., kedd
Gusztáv

Extra

Médiakarrierre vágyik a szépségkirálynő

Magyarország szépe, Gelencsér Tímea hétfő délelőtt ünnepélyes keretek között átvehette az első helyért járó díjait: egy Dominikába szóló kétfős luxusnyaralást, félmillió forint készpénzt, egy egymillió forint értékű reklámszerződést és egy vadonatúj autót. A szépségkirálynő fürdőzik a jutalmakban és a hirtelen jött népszerűségben.

– Furcsa még, hogy idegenek megszólítanak és fotózkodnak velem, de nagyon élvezem – mondta a Lokálnak a 22 éves Miss Hungary, aki a médiában képzeli el a jövőjét.


– Szeretem, ha fotóznak, de amikor el kell játszani valamit, azt sokkal jobban élvezem. Nagyon szeretnék majd a médiában elhelyezkedni. Műsorvezetőként is el tudom magam képzelni, de a régi nagy álmom a színészet. Sorozat- vagy filmszínész lennék legszívesebben – árulta el Tímea, akinek nagy segítségére van az egykori szépségkirálynő, Kulcsár Edina.

– Edina követendő példa előttem, hiszen mindent nagyon ügyesen csinált és sokra vitte. Nagyon jóban vagyunk, sok mindent megbeszélünk és nagyon fontos számomra a véleménye – mondta el Timi.

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

Kapcsolódó Cikkek

 • Megérezte édesanyja halálát Szulák Andrea

  Megérezte édesanyja halálát Szulák Andrea

  Szulák Andrea mindig is különös kapcsolatot ápolt édesanyjával, halálának pillanatát is megérezte, igaz a színésznő akkor épp a Funny Girl címszerepében állt a színpadon.

 • Oszter Sándor: Kétszer is meghaltam

  Oszter Sándor: Kétszer is meghaltam

  Oszter Sándor manapság a bírósági ügyei és tórendszere körüli balhék miatt szokott a címlapokra kerülni, de a színésznek mindig is kalandos volt az élete.

 • 44 évesen pózol bugyiban Heidi

  44 évesen pózol bugyiban Heidi

  Egy szál bugyiban reklámozza a német Topmodell leszek! című új műsorát Heidi Klum. A 44 éves szupermodellnek nincs takargatnivalója, és annyira dögös, hogy fiatal kolléganői csak irigykedhetnek rá.

 • 12 évesen molesztálták Eliza Dushkut

  12 évesen molesztálták Eliza Dushkut

  Szexuális zaklatás áldozatává vált Eliza Dushku James Cameron 1994-es Két tűz között című film forgatásán. Zaklatója nem más volt, mint Arnold Schwarzenegger kaszkadőrkoordinátora, Joel Kramer volt, aki hosszú évtizedeken át dolgozott Schwarzenegger dublőreként.