2018. április 23., hétfő
Béla

Extra

Médiakarrierre vágyik a szépségkirálynő

Magyarország szépe, Gelencsér Tímea hétfő délelőtt ünnepélyes keretek között átvehette az első helyért járó díjait: egy Dominikába szóló kétfős luxusnyaralást, félmillió forint készpénzt, egy egymillió forint értékű reklámszerződést és egy vadonatúj autót. A szépségkirálynő fürdőzik a jutalmakban és a hirtelen jött népszerűségben.

– Furcsa még, hogy idegenek megszólítanak és fotózkodnak velem, de nagyon élvezem – mondta a Lokálnak a 22 éves Miss Hungary, aki a médiában képzeli el a jövőjét.


– Szeretem, ha fotóznak, de amikor el kell játszani valamit, azt sokkal jobban élvezem. Nagyon szeretnék majd a médiában elhelyezkedni. Műsorvezetőként is el tudom magam képzelni, de a régi nagy álmom a színészet. Sorozat- vagy filmszínész lennék legszívesebben – árulta el Tímea, akinek nagy segítségére van az egykori szépségkirálynő, Kulcsár Edina.

– Edina követendő példa előttem, hiszen mindent nagyon ügyesen csinált és sokra vitte. Nagyon jóban vagyunk, sok mindent megbeszélünk és nagyon fontos számomra a véleménye – mondta el Timi.

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

Kapcsolódó Cikkek