EUR: 307,68 Ft
CHF: 281,99 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Extra

Médiakarrierre vágyik a szépségkirálynő

Magyarország szépe, Gelencsér Tímea hétfő délelőtt ünnepélyes keretek között átvehette az első helyért járó díjait: egy Dominikába szóló kétfős luxusnyaralást, félmillió forint készpénzt, egy egymillió forint értékű reklámszerződést és egy vadonatúj autót. A szépségkirálynő fürdőzik a jutalmakban és a hirtelen jött népszerűségben.

– Furcsa még, hogy idegenek megszólítanak és fotózkodnak velem, de nagyon élvezem – mondta a Lokálnak a 22 éves Miss Hungary, aki a médiában képzeli el a jövőjét.

– Szeretem, ha fotóznak, de amikor el kell játszani valamit, azt sokkal jobban élvezem. Nagyon szeretnék majd a médiában elhelyezkedni. Műsorvezetőként is el tudom magam képzelni, de a régi nagy álmom a színészet. Sorozat- vagy filmszínész lennék legszívesebben – árulta el Tímea, akinek nagy segítségére van az egykori szépségkirálynő, Kulcsár Edina.

– Edina követendő példa előttem, hiszen mindent nagyon ügyesen csinált és sokra vitte. Nagyon jóban vagyunk, sok mindent megbeszélünk és nagyon fontos számomra a véleménye – mondta el Timi.

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

Kapcsolódó Cikkek

 • Sarka Katát eljegyezték?

  Sarka Katát eljegyezték?

  Az utóbbi napokban posztolt fotóin egy meseszép gyűrű látható Sarka Kata kezén, ami azonnal találgatásokra adott okot.

 • Exek az Édenben Norbi: testvére üzent a túlvilágról

  Exek az Édenben Norbi: testvére üzent a túlvilágról

  Élete legfájdalmasabb tragédiájáról vallott a Lokálnak az Exek az Édenben szereplője, Norbi. Testvére, Márk drogfüggő volt és amikor már úgy tűnt, leszámolt a szerekkel, egyszerűen kiugrott a harmadikról és életét vesztette.

 • Luxusautót vezet Weisz Fanni

  Luxusautót vezet Weisz Fanni

  Luxusautót kapott ajándékba Weisz Fanni. A kocsi tolatóradarral és ráfutásgátlóval felszerelt, így Fanni a legnagyobb biztonságban róhatja az utakat hamarosan.

 • Halálos fenyegetést kapott Andy Vajna

  Halálos fenyegetést kapott Andy Vajna

  Sharon Stone beperelte, Argentínában a halálát kívánták az Evita miatt, Bruce Lee pedig élete végéig a házában lakott – interjút készítettünk Andy Vajna filmügyi kormánybiztossal, aki azt is elárulta, hogy készen áll az apaságra, és hogy nem véletlenül készülnek feleségéről gyönyörű fotók.