EUR: 305,03 Ft
CHF: 275,28 Ft
2017. július 26., szerda
Anna, Anikó

Extra

Médiakarrierre vágyik a szépségkirálynő

Magyarország szépe, Gelencsér Tímea hétfő délelőtt ünnepélyes keretek között átvehette az első helyért járó díjait: egy Dominikába szóló kétfős luxusnyaralást, félmillió forint készpénzt, egy egymillió forint értékű reklámszerződést és egy vadonatúj autót. A szépségkirálynő fürdőzik a jutalmakban és a hirtelen jött népszerűségben.

– Furcsa még, hogy idegenek megszólítanak és fotózkodnak velem, de nagyon élvezem – mondta a Lokálnak a 22 éves Miss Hungary, aki a médiában képzeli el a jövőjét.

– Szeretem, ha fotóznak, de amikor el kell játszani valamit, azt sokkal jobban élvezem. Nagyon szeretnék majd a médiában elhelyezkedni. Műsorvezetőként is el tudom magam képzelni, de a régi nagy álmom a színészet. Sorozat- vagy filmszínész lennék legszívesebben – árulta el Tímea, akinek nagy segítségére van az egykori szépségkirálynő, Kulcsár Edina.

– Edina követendő példa előttem, hiszen mindent nagyon ügyesen csinált és sokra vitte. Nagyon jóban vagyunk, sok mindent megbeszélünk és nagyon fontos számomra a véleménye – mondta el Timi.

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

Kapcsolódó Cikkek

  • Törőcsik Mari: Meggyógyulok!

    Törőcsik Mari: Meggyógyulok!

    Továbbra is csak Bodrogi Gyulát engedi magához Törőcsik Mari, aki bár hosszú hetek óta kórházban van, volt férjének megígérte: meg fog gyógyulni. Bodrogi, amikor csak teheti, meglátogatja a nemzet színészét, ha pedig elfoglaltsága nem engedi, telefonon akkor is folyamatosan tartják a kapcsolatot, ami rengeteget segít Törőcsik felépülésében.

  • Az ugaron bulizik Pásztor Anna

    Az ugaron bulizik Pásztor Anna

    Ötödjére rendezi meg Pásztor Anna és zenekara, az Anna and the Barbies saját nevükkel fémjelzett fesztiváljukat Ópusztaszeren.