EUR: 308,46 Ft
CHF: 265,96 Ft
2017. október 24., kedd
Salamon

Extra

Médiakarrierre vágyik a szépségkirálynő

Magyarország szépe, Gelencsér Tímea hétfő délelőtt ünnepélyes keretek között átvehette az első helyért járó díjait: egy Dominikába szóló kétfős luxusnyaralást, félmillió forint készpénzt, egy egymillió forint értékű reklámszerződést és egy vadonatúj autót. A szépségkirálynő fürdőzik a jutalmakban és a hirtelen jött népszerűségben.

– Furcsa még, hogy idegenek megszólítanak és fotózkodnak velem, de nagyon élvezem – mondta a Lokálnak a 22 éves Miss Hungary, aki a médiában képzeli el a jövőjét.

– Szeretem, ha fotóznak, de amikor el kell játszani valamit, azt sokkal jobban élvezem. Nagyon szeretnék majd a médiában elhelyezkedni. Műsorvezetőként is el tudom magam képzelni, de a régi nagy álmom a színészet. Sorozat- vagy filmszínész lennék legszívesebben – árulta el Tímea, akinek nagy segítségére van az egykori szépségkirálynő, Kulcsár Edina.

– Edina követendő példa előttem, hiszen mindent nagyon ügyesen csinált és sokra vitte. Nagyon jóban vagyunk, sok mindent megbeszélünk és nagyon fontos számomra a véleménye – mondta el Timi.

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

Kapcsolódó Cikkek

  • Börtön vár a nőverő színészre

    Börtön vár a nőverő színészre

    Kezet emelt egy nőre, így ismét letartóztatták a 46 éves színészt, aki börtönbüntetésre készülhet, ugyanis nem ez volt az első ilyen eset.

  • Benkő László: Még nincs itt a végrendelet ideje!

    Benkő László: Még nincs itt a végrendelet ideje!

    Benkő László bizakodó gyógyulásával kapcsolatban, az orvosok is egyre jobb híreket közölnek vele. A zenész nem engedte, hogy a betegségtudat eluralkodjon rajta, de mint mondja, felesége nehezebben viselte megpróbáltatásait, mint ő maga.