EUR: 309,46 Ft
CHF: 285,24 Ft
2017. június 26., hétfő
János, Pál

Egyéb Tatabánya

Még nem láttak labdát a vízilabdázók

Elkezdték a felkészülést férfi vízilabdázóink. Az EBP Tatabánya legénysége labdát egyelőre még nem látott a nyáron, az első héten úszóedzéseket vezényelt a társaságnak Zantleitner Tamás vezetőedző.

– Hosszú és sok úszás várt a fiúkra az első napokban – mondta el Zantleitner Tamás. – Ez az alapozó időszak a játékosok szempontjából nem a legizgalmasabb, azonban a bajnokság során kulcsfontosságú lehet a megfelelő erőnlét.

Still0808_00005

Az EBP Tatabánya csapatát az előttünk álló idényben hét új játékos erősíti majd: Jászberényi Gábor, Boris Popovic, Srdan Vuksanovic, Martin Kolarik, Szabó Botond, Hoppál Gergely és Rábavölgyi Zsombor. Az új játékosokkal, akiket egy hónapja látványos sajtótájékoztató keretében mutattak be, komolyabb célokat is kitűzhet maga elé a klub vezetése.

– Szeretnénk az első tíz közé kerülni, erre az új igazolásokkal minden esély meg is lehet – hangsúlyozta a vezetőedző. – Sajnos azt még nem tudjuk felmérni, melyik játékosra hárulhat kulcsszerep, és kitől pontosan mit várhatunk, hiszen a labda még elő sem került az edzéseken. Ezzel együtt úgy érzem, a tavalyinál sikeresebb idény vár ránk.

Jászberényi Gábor hatévnyi franciaországi légióskodás után tért vissza Magyarországra és igazolt városunkba. A korábbi válogatott hálóőr szerint a felsőház sem tűnik elérhetetlennek az új kerettel.

– Bár külföldön játszottam, figyeltem a magyar mezőny történéseit – emelte ki a kapus. – Szerintem akár a legjobb hat-nyolc csapat közé is bekerülhetünk, de ehhez mindenkinek a képességei maximumát kell nyújtania.

Az EBP Tatabánya együttese szeptember 27-én kezdi meg bajnoki szereplését az OB I előttünk álló szezonjában.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Lázár: Komoly felelősség a V4 elnökség

  Lázár: Komoly felelősség a V4 elnökség

  Magyarországnak komoly felelőssége van abban, hogy jól jelenítse meg a visegrádi négyek (V4) érdekeit – közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten.

 • Küzdelmek a tatamin

  Küzdelmek a tatamin

  Az Érdi Kyokushin Karate Sport Egyesület 1986 óta van jelen Érd sportéletében, 2005 óta önálló sportegyesületként működik.

 • Parlagfűirtás polgárőrökkel

  Parlagfűirtás polgárőrökkel

  A parlagfű elleni védekezés céljából Polgárőr Parlagfű Teszedd elnevezésű programot indított útjára az Országos Polgárőr Szövetség.

 • Ünnepi diplomaosztók

  Ünnepi diplomaosztók

  Az idei diplomaosztó ünnepségek keretében 3600 végzős veheti át oklevelét a következő hetekben a Debreceni Egyetemen.