EUR: 307,55 Ft
CHF: 281,82 Ft
2017. május 24., szerda
Eszter, Eliza

Egyéb Tatabánya

Még nem láttak labdát a vízilabdázók

Elkezdték a felkészülést férfi vízilabdázóink. Az EBP Tatabánya legénysége labdát egyelőre még nem látott a nyáron, az első héten úszóedzéseket vezényelt a társaságnak Zantleitner Tamás vezetőedző.

– Hosszú és sok úszás várt a fiúkra az első napokban – mondta el Zantleitner Tamás. – Ez az alapozó időszak a játékosok szempontjából nem a legizgalmasabb, azonban a bajnokság során kulcsfontosságú lehet a megfelelő erőnlét.

Still0808_00005

Az EBP Tatabánya csapatát az előttünk álló idényben hét új játékos erősíti majd: Jászberényi Gábor, Boris Popovic, Srdan Vuksanovic, Martin Kolarik, Szabó Botond, Hoppál Gergely és Rábavölgyi Zsombor. Az új játékosokkal, akiket egy hónapja látványos sajtótájékoztató keretében mutattak be, komolyabb célokat is kitűzhet maga elé a klub vezetése.

– Szeretnénk az első tíz közé kerülni, erre az új igazolásokkal minden esély meg is lehet – hangsúlyozta a vezetőedző. – Sajnos azt még nem tudjuk felmérni, melyik játékosra hárulhat kulcsszerep, és kitől pontosan mit várhatunk, hiszen a labda még elő sem került az edzéseken. Ezzel együtt úgy érzem, a tavalyinál sikeresebb idény vár ránk.

Jászberényi Gábor hatévnyi franciaországi légióskodás után tért vissza Magyarországra és igazolt városunkba. A korábbi válogatott hálóőr szerint a felsőház sem tűnik elérhetetlennek az új kerettel.

– Bár külföldön játszottam, figyeltem a magyar mezőny történéseit – emelte ki a kapus. – Szerintem akár a legjobb hat-nyolc csapat közé is bekerülhetünk, de ehhez mindenkinek a képességei maximumát kell nyújtania.

Az EBP Tatabánya együttese szeptember 27-én kezdi meg bajnoki szereplését az OB I előttünk álló szezonjában.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok, amelyek a szolgáltatók jelenlegi legalacsonyabb árainál is 15 százalékkal kedvezőbb áron kínálnak majd szolgáltatást – közölte Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos az Országgyűlés kulturális bizottságának és népjóléti bizottságának együttes ülésén kedden.

 • Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Már csak öt nap van a személyi jövedelemadó-bevallások leadására, amit az adózók még szombat délelőtt is megtehetnek a budapesti Eurocenterben – közölte a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-vel.

 • Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Sztárként ünnepelték születésnapi köszöntésén a 88 éves, Kossuth-díjas erdélyi magyar költőt, Kányádi Sándort. A nemzet művésze sajnos egyre kevesebb találkozón tud megjelenni, miután összeroppant egy csigolyája és bottal közlekedik, de humora és lelkesedése a régi.