EUR: 303,06 Ft
CHF: 266,09 Ft
2017. augusztus 22., kedd
Menyhért, Mirjam

Sport

Mi történt Schumacherrel? Soha nem látott fotót osztottak meg a versenyzőről

Egy igen elgondolkodtató fotó került fel a legendás autóversenyző közösségi oldalára, amit a rajongók nem igazán tudnak hová tenni.

A Schumi Facebook-oldalát kezelő szerkesztő egy fekete-fehér, furcsa érzelmeket gerjesztő képet osztott meg a versenyző közösségi oldalán, aminek láttán több rajongó is aggódva tette fel a kérdést: Valamilyen drámai helyzet alakulhatott ki az autóversenyző állapotában, vagy csak egyszerű nosztalgiáról van szó? Bízunk benne, hogy a kérdésre az utóbbi feltételezés szolgál válaszul.

Jó hír továbbá, hogy a Ferrari exelnöke a The Sun magazinnak azt nyilatkozta, hogy a 47 éves német pilóta jól reagál a kezelésekre, és hamarosan túl lehet a „nagyon nehéz” állapoton. Luca di Montezemolo állítja, biztosan felépül Schumacher.

Kapcsolódó Cikkek

 • Neymar beszólt a Barcelona vezetőinek

  Neymar beszólt a Barcelona vezetőinek

  Neymar ismét beszólt az FC Barcelonának. A világ legdrágább futballistája, a PSG –Toulouse 6-2-re megnyert bajnoki után mondta el gondolatait volt csapata vezetőségéről.

 • Pörgőrúgással végezték ki a világbajnok erőembert

  Pörgőrúgással végezték ki a világbajnok erőembert

  Elfogta az orosz rendőrség Andrej Dracsov egykori világ- és Európa-bajnok erőemelő gyilkosát. A 32 éves sportoló vasárnap hajnalban vesztette életét, miután szóváltásba, majd verekedésbe keveredett egy másik férfival.

 • Baji Balázs: Tokióig folytatom!

  Baji Balázs: Tokióig folytatom!

  Nem sokáig ünnepelte magát Baji Balázs, miután a londoni atlétikai világbajnokságon bronzérmet szerzett 110 méteres gátfutásban.