EUR: 309,52 Ft
CHF: 289,48 Ft
2017. március 28., kedd
Gedeon, Johanna

Sport

Mi történt Schumacherrel? Soha nem látott fotót osztottak meg a versenyzőről

Egy igen elgondolkodtató fotó került fel a legendás autóversenyző közösségi oldalára, amit a rajongók nem igazán tudnak hová tenni.

A Schumi Facebook-oldalát kezelő szerkesztő egy fekete-fehér, furcsa érzelmeket gerjesztő képet osztott meg a versenyző közösségi oldalán, aminek láttán több rajongó is aggódva tette fel a kérdést: Valamilyen drámai helyzet alakulhatott ki az autóversenyző állapotában, vagy csak egyszerű nosztalgiáról van szó? Bízunk benne, hogy a kérdésre az utóbbi feltételezés szolgál válaszul.

Jó hír továbbá, hogy a Ferrari exelnöke a The Sun magazinnak azt nyilatkozta, hogy a 47 éves német pilóta jól reagál a kezelésekre, és hamarosan túl lehet a „nagyon nehéz” állapoton. Luca di Montezemolo állítja, biztosan felépül Schumacher.

Kapcsolódó Cikkek

  • Vb-selejtezők: a neheze még hátravan

    Vb-selejtezők: a neheze még hátravan

    Félidejéhez érkezett a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokság selejtezősorozata. Bár egyelőre még korai lenne hosszú távú következtetéseket levonni egy-egy válogatott részvételi esélyeiről, több csoportban is vannak érdekességek.

  • A Napoli edzője Arany Kispadot nyert

    A Napoli edzője Arany Kispadot nyert

    Maurizio Sarri, a Napoli labdarúgócsapatának trénere kapta meg a 2015/2016-os olasz szezon legjobb edzőjének járó díjat, a Panchina d’Orót (Arany Kispad).