EUR: 309,16 Ft
CHF: 288,33 Ft
2017. január 21., szombat
Ágnes

Program

Nagy Budapest Parkos bulira készül a Halott Pénz

Nem kétséges, a Wellhello mellett az Halott Pénz névre hallgató formáció az egyik legsikeresebb, legkedveltebb új generációs magyar zenekar. A frontember, Marsalkó Dávid Pécsen bontogatta szárnyait – valljuk be, nem túl sok sikerrel. Aztán egyszer csak robban a bomba.

halottpenz

A Halott Pénz lényegében egy egyszemélyes „brand” volt, amely 2004 óta létezik. Az más kérdés, hogy Marsalkó Dávid kezdetben szerény sikereket ért el egyedül. Persze, egy idei az sem volt biztos, hogy zenész lesz, hiszen sokan úgy vélték, sportolóként sokkal tehetségesebb. Teniszezőként a korosztálya legjobbjai között tartották számon, 18 évesen az országos bajnokság döntőjébe is bejutott. A tenisz azonban olyan sport, ahol a tehetség mellett rengeteg pénzre van szűkség, ez viszont kevés volt a családnak, így az egyik karrier félbeszakadt – egy másik elindult.

Mint az Dávid korábban elmondta,rappelni azért kezdett el, hogy kiírja magából a fájdalmat, de igazából sem Pécsett, sem Pesten nem találat meg önmagát. Már várta egy munka Angliában – fénymásolófiú lett volna – amikor minden megváltozott. Leforgatta első klipjét, az Ángárdot, és innen nem volt megállás.

Az állás „Londonban maradt”, a zenész karrier pedig elindult

A raper Halott Pénzből 2013-ben a héttagú Halott Pénz zenekar lett, melynek a dalai milliós nézettség felett vannak, és ma már kihagyhatatlan szerepet játszik bármelyik magyar fesztiválon. A Viva Comet, Petőfi és Fonogram-díjjal kitüntetett csapat nem fejezheti be a nyári turnét „budapestparkos” fellépés nélkül: a csapat szeptember 2-án, 17 órától ad konceret a Soroksári út 60-ban található Budapest Parkban.
A jó hangulat pedig garantált!

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ikonikussá vált a Kislány a pokolban holokauszt monodráma

    Ikonikussá vált a Kislány a pokolban holokauszt monodráma

    Január 25-én tartja következő előadását a Kazán István Kamaraszínház, amely Sárdi Mária: Kislány a pokolban című életrajzi könyvéből készült. Tíz éve töretlen sikert arat a nézőknél de csak ritkán lehet látni, mert mint Kriszt Lászlótól, a darab rendezőjétől megtudtuk, nincs nagy igény a holokauszt drámákra, ezért játsszák csak ritkán, de amiket előleg megnézett, azokról is lesújtó volt a véleménye.

  • Reformáció 500: Élőben adja a közmédia az emlékév megnyitóját

    Reformáció 500: Élőben adja a közmédia az emlékév megnyitóját

    A közmédia közvetíti a reformáció 500. évfordulója alkalmából meghirdetett emlékév központi megnyitóját. A kilencvenperces, több művészeti ágat felvonultató ünnepség péntek délután öt órakor kezdődik a Művészetek Palotájában (Müpa), és fél hattól, csúsztatott élő adásban lesz követhető az M5 és a Duna World műsorán.