EUR: 312,64 Ft
CHF: 260,95 Ft
2018. április 25., szerda
Márk

Egyéb II.kerület

Ne lépjünk a sárga csíkra!

Többen jelezték és mi is teszteltük, hogy a Fény utcai piac bejáratánál, a lépcsőkön a figyelemfelkeltő sárga festék vizesen nagyon csúszik.

Ez sok vásárlónak kellemetlenséget okoz, amikor csomaggal a kezében nem figyel, hogy hová lép. Az általunk megkérdezettek között azonban akadt olyan is, aki úgy ítéli meg, a sárga csík éppen arra való, hogy felhívja a figyelmet, hogy ne lépjünk oda, mert veszélyes, így aztán esőben is ugyanazt kell tenni: átlépni rajta. Mindazonáltal az önkormányzat jelezte, hogy a Fény utcai piac a legközelebbi felfestéskor megpróbálja orvosolni a problémát. Addig se lépjünk pont a sárga csíkra, hiszen az éppen a veszélyre figyelmeztet!


Fény utcai piac Sárga csúszós festett szegély csúszásveszély ( Fotó: Sáfár Tibor)

A sárga csíkot egyszerűen át kell lépni ( Fotó: Sáfár Tibor)

Fény utcai piac Sárga csúszós festett szegély csúszásveszély ( Fotó: Sáfár Tibor)

Bevásárlószatyorral a kézben napsütésben is különösen kell figyelni a lépcsőnél – erre szolgál a sárgára festett szegély ( Fotó: Sáfár Tibor)

Kapcsolódó Cikkek

 • Helyreigazítás

  A “Sorra hódolnak be az LMP emberei Simicskának” című cikkünkben valótlanul állítottuk…

 • A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  Szegedről indult Tóth Tamás Sándor tanítóképzős hallgató fotókiállítása, amely a szelfik – azaz önportrék – mögötti valóságot mutatja meg, ezzel felhívva a figyelmet a minket körülvevő társadalmi problémákra, amelyekről sok esetben, akarva vagy akaratlanul, de nem veszünk tudomást.

 • Tovább tart a jó széria

  Tovább tart a jó széria

  A férfi kosár- és vízilabda bajnokságokban már a középszakasz zajlik, és ahogy azt a korábbi években megszokhattunk, a Szolnoki Olaj és a Szolnoki Dózsa-Közgép is a felsőházban érdekelt.