EUR: 309,50 Ft
CHF: 289,18 Ft
2017. március 24., péntek
Gábor, Karina

Egyéb II.kerület

Ne lépjünk a sárga csíkra!

Többen jelezték és mi is teszteltük, hogy a Fény utcai piac bejáratánál, a lépcsőkön a figyelemfelkeltő sárga festék vizesen nagyon csúszik.

Ez sok vásárlónak kellemetlenséget okoz, amikor csomaggal a kezében nem figyel, hogy hová lép. Az általunk megkérdezettek között azonban akadt olyan is, aki úgy ítéli meg, a sárga csík éppen arra való, hogy felhívja a figyelmet, hogy ne lépjünk oda, mert veszélyes, így aztán esőben is ugyanazt kell tenni: átlépni rajta. Mindazonáltal az önkormányzat jelezte, hogy a Fény utcai piac a legközelebbi felfestéskor megpróbálja orvosolni a problémát. Addig se lépjünk pont a sárga csíkra, hiszen az éppen a veszélyre figyelmeztet!

Fény utcai piac Sárga csúszós festett szegély csúszásveszély ( Fotó: Sáfár Tibor)

A sárga csíkot egyszerűen át kell lépni ( Fotó: Sáfár Tibor)

Fény utcai piac Sárga csúszós festett szegély csúszásveszély ( Fotó: Sáfár Tibor)

Bevásárlószatyorral a kézben napsütésben is különösen kell figyelni a lépcsőnél – erre szolgál a sárgára festett szegély ( Fotó: Sáfár Tibor)

Kapcsolódó Cikkek

  • Tavaszi napfürdő

    Tavaszi napfürdő

    Lillafüred a borsodiak egyik kedvenc tavaszi kirándulóhelye. A Palotaszálló épülete, amely eredetileg kormányüdülőként, a II.

  • Tízmilliárd forintból újulhatnak meg a közutak

    Tízmilliárd forintból újulhatnak meg a közutak

    A Magyar Közút Nonprofit Zrt. hivatalosan is lezárta a téli útüzemeltetési időszakot. A tavaszias időjárás beköszöntével újra a kátyúzási, javítási munkákra helyezik a hangsúlyt a társaság szakemberei.