2018. január 20., szombat
Fábián, Sebestyén

Egyéb II.kerület

Ne lépjünk a sárga csíkra!

Többen jelezték és mi is teszteltük, hogy a Fény utcai piac bejáratánál, a lépcsőkön a figyelemfelkeltő sárga festék vizesen nagyon csúszik.

Ez sok vásárlónak kellemetlenséget okoz, amikor csomaggal a kezében nem figyel, hogy hová lép. Az általunk megkérdezettek között azonban akadt olyan is, aki úgy ítéli meg, a sárga csík éppen arra való, hogy felhívja a figyelmet, hogy ne lépjünk oda, mert veszélyes, így aztán esőben is ugyanazt kell tenni: átlépni rajta. Mindazonáltal az önkormányzat jelezte, hogy a Fény utcai piac a legközelebbi felfestéskor megpróbálja orvosolni a problémát. Addig se lépjünk pont a sárga csíkra, hiszen az éppen a veszélyre figyelmeztet!


Fény utcai piac Sárga csúszós festett szegély csúszásveszély ( Fotó: Sáfár Tibor)

A sárga csíkot egyszerűen át kell lépni ( Fotó: Sáfár Tibor)

Fény utcai piac Sárga csúszós festett szegély csúszásveszély ( Fotó: Sáfár Tibor)

Bevásárlószatyorral a kézben napsütésben is különösen kell figyelni a lépcsőnél – erre szolgál a sárgára festett szegély ( Fotó: Sáfár Tibor)

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.