EUR: 305,49 Ft
CHF: 269,50 Ft
2017. július 28., péntek
Szabolcs

Belföld

Nem lesz járatritkítás a BKK-nál

A BKK cáfolja az Index.hu információját, miszerint járatritkítást tervezne. Szeptembertől 1-jétől ismét a tanítási időszakban érvényes menetrend lép életbe, a jelenlegihez képest több mint 200 járművel több közlekedik majd a fővárosban. – A BKK nem készített elő és nem vezet be szeptembertől járatritkítást, sőt, folyamatosan fejleszti a közösségi közlekedési infrastruktúrát és a szolgáltatás színvonalát. Augusztus 28-tól folytatódik a budai fonódó villamoshálózat peronjainak átépítése a Villányi úton és az Alkotás utcában, ennek keretében újabb 20 peron épül át a térségben. Az átépítés miatt október közepéig egyes villamosjáratok összevontan vagy terelt útvonalon közlekednek, így a budai fonódó villamoshálózaton vágányzári menetrend lesz érvényben – tájékoztatott a BKK.

Kapcsolódó Cikkek

  • Soros pénzén utazgat a Simicska-féle Index

    Soros pénzén utazgat a Simicska-féle Index

    Felettébb érdekes beszélgetésre bukkant a Facebookon az Origo. A lap szerint Soros György alapítványától, az OSIFE-től kap pénzt a jobbikos Simicska Lajos újságja, az Index egyik riportere, hogy emberi történeteket szállítson a közel-keleti állapotokról.

  • Durva háború az MSZP-ben

    Durva háború az MSZP-ben

    Háborút robbantott ki Botka László az MSZP-ben azzal, hogy leárulózta Molnár Zsoltot, a párt elnökségi tagját, aki most keményen visszaszólt, pártállami időket idéző vádaskodásnak nevezve a a miniszterelnök-jelölt szavait.