EUR: 309,81 Ft
CHF: 288,89 Ft
2017. március 29., szerda
Auguszta

Sport

Nincs megállás! Kirabolták a pólóst is Rióban

Duško Pijetlović vízilabdázónak sem indul jól a riói olimpia. Az ausztrálok és a dánok után a szerb csapat játékosát is kirabolták.

Igaz, a hatóságok többször is felhívják a Rióba érkező külföldiek figyelmét arra, hogy fokozottan vigyázzanak értékeikre, ám a szerb vízilabdázó bármennyire is volt résen, három mobiltelefonját mégis ellopta egy Rio de Janeiró-i tolvaj.

–    Nem sokkal érkezésünk után három mobiltelefonnal rövidítettek meg, de még így is jobban jártam, mint az ausztrál delegáció, akiktől 12 telefont loptak el – mondta Duško Pijetlović, akit a kellemetlen eset után az egyik szponzor azonnal megajándékozott egy újabb készülékkel – írja a VajdaságMA.

Kapcsolódó Cikkek

  • Hazardért 100 milliót sem sajnál a Real Madrid

    Hazardért 100 milliót sem sajnál a Real Madrid

    Minden idők legnagyobb átigazolási üzletére készül a Real Madrid. A BL-győztes spanyol csapat a Chelsea belga klasszisát, Eden Hazardot szemelte ki magának, és kész 100 millió fontot (35,7 milliárd forint) is kifizetni érte.

  • Nekiestek a drukkerek a játékosoknak – Videó!

    Nekiestek a drukkerek a játékosoknak – Videó!

    Verekedés lett a barátságosként beharangozott Elefántcsontpart–Szenegál labdarúgó-mérkőzés vége. A Párizsban rendezett találkozó lefújása előtti percekben, 1-1-es állásnál elszabadultak az indulatok, miután több, érthetetlen okok miatt felbőszült szurkoló a pályára szaladt.