EUR: 307,47 Ft
CHF: 265,43 Ft
2017. október 20., péntek
Vendel

Sport

Nincs megállás! Kirabolták a pólóst is Rióban

Duško Pijetlović vízilabdázónak sem indul jól a riói olimpia. Az ausztrálok és a dánok után a szerb csapat játékosát is kirabolták.

Igaz, a hatóságok többször is felhívják a Rióba érkező külföldiek figyelmét arra, hogy fokozottan vigyázzanak értékeikre, ám a szerb vízilabdázó bármennyire is volt résen, három mobiltelefonját mégis ellopta egy Rio de Janeiró-i tolvaj.

–    Nem sokkal érkezésünk után három mobiltelefonnal rövidítettek meg, de még így is jobban jártam, mint az ausztrál delegáció, akiktől 12 telefont loptak el – mondta Duško Pijetlović, akit a kellemetlen eset után az egyik szponzor azonnal megajándékozott egy újabb készülékkel – írja a VajdaságMA.

Kapcsolódó Cikkek

 • Emlékezzünk a nagyokra!

  Emlékezzünk a nagyokra!

  Bár manapság nem igazán találunk örömre okot, ha a magyar labdarúgó-válogatottra gondolunk, azért voltak idők, amikor büszkén mondhattuk, hogy a magyar futball a világ élvonalába tartozik.

 • Ilyen volt a Storck-éra

  Ilyen volt a Storck-éra

  Közös megegyezéssel szerződést bontott a Magyar Labdarúgó Szövetség és Bernd Storck, szövetségi kapitány. A német szakember a szövetségi kapitányi és a sportigazgatói posztról is távozott. Az MLSZ döntése egyáltalán nem meglepő, hiszen nem tudta meglovagolni a tavalyi Európa bajnokságon elért szép eredmények hullámait, illetve a jövő évi világbajnokságra sem sikerült kijuttatnia a csapatot.

 • Büszkék vagyunk rád, Zsuzsi!

  Büszkék vagyunk rád, Zsuzsi!

  A hétvégi 32. SPAR Budapest Maraton Fesztivál – V4 Futóhétvégén egészen pontosan 31920 futót regisztráltak, azaz messze megdőlt a korábbi nevezési rekord, mely akkor kicsivel haladta meg a harminc ezret!