EUR: 308,19 Ft
CHF: 281,86 Ft
2017. május 23., kedd
Dezső

Sport

Nincs megállás! Kirabolták a pólóst is Rióban

Duško Pijetlović vízilabdázónak sem indul jól a riói olimpia. Az ausztrálok és a dánok után a szerb csapat játékosát is kirabolták.

Igaz, a hatóságok többször is felhívják a Rióba érkező külföldiek figyelmét arra, hogy fokozottan vigyázzanak értékeikre, ám a szerb vízilabdázó bármennyire is volt résen, három mobiltelefonját mégis ellopta egy Rio de Janeiró-i tolvaj.

–    Nem sokkal érkezésünk után három mobiltelefonnal rövidítettek meg, de még így is jobban jártam, mint az ausztrál delegáció, akiktől 12 telefont loptak el – mondta Duško Pijetlović, akit a kellemetlen eset után az egyik szponzor azonnal megajándékozott egy újabb készülékkel – írja a VajdaságMA.

Kapcsolódó Cikkek

 • Egész éjszaka buliztak Madridban

  Egész éjszaka buliztak Madridban

  Edzőként ez életem legszebb napja – mondta Zinédine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője, akivel a csapat öt év után először lett bajnok, amikor a spanyol bajnokság utolsó fordulójában 2-0-ra legyőzte idegenben a Málagát.

 • Risztov Éva: Örülök, hogy részese lehetek a vb-nek

  Risztov Éva: Örülök, hogy részese lehetek a vb-nek

  Risztov Éva is népszerűsíti a júliusi 17. FINA-világbajnokságot. Az olimpiai bajnok kipróbálta azokat a játékokat is, amelyekkel több fővárosi helyszín mellett Győrben, Pécsett, Szegeden, Debrecenben és Balatonfüreden is találkozhatnak az érdeklődők.

 • Halálosan megfenyegették a kosarast

  Halálosan megfenyegették a kosarast

  A San Antonio Spurs elleni nyugati főcsoportdöntő első mérkőzésén Zaza Pachulia, a Golden State Warriors kosarasa ráesett a hazai csapat legjobbjának számító Kawhi Leonard amúgy is sérült bokájára, aki ezért kénytelen kihagyni az NBA-szezon további mérkőzéseit.