2018. április 27., péntek
Zita

Aktuális XV.kerület

Nyílt utcán vágta fel az ereit a budapesti fiú

A XV. kerületben akart végezni magával az a fiatal fiú, aki egy pengével felvágta ereit hétfőn este. Egy szemtanú szerint az öngyilkossági kísérletnek az lehetett az oka, hogy kiközösítették – írja a Ripost.
A lapnak nyilatkozó szemtanú elmondta, hogy a 18-20 év körüli fiatal egy szórakozóhely előtt ment oda egy társasághoz, de azok nem akartak vele szóba állni és elzavarták. Ezt követően a srác átsétált a szemközti oldalba, ahol egy pengével felvágta az ereit. A vérző fiút látva a szemtanú azonnal elsősegélydobozért szalad és ellátták a fiatalt, akit a mentők kiérkezése után kórházba szállítottak. Állapotáról nem adtak felvilágosítást.

Ha segítségre van szüksége!


Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetbe kerül, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Kapcsolódó Cikkek

 • Játsszuk le!

  Játsszuk le!

  Komolyan egymásnak feszült kedvenc csemegéjük miatt a két gorilla az Egyesült Királyságban fekvő Paignton Zoo Environmental Parkban.

 • Mentősök segítettek átrendezni a lakást

  Mentősök segítettek átrendezni a lakást

  Mentősök rendezték át egy család nappaliját, mivel a férj a kanapé cipelése közben sérvet kapott. Egy vita után döntött úgy a házaspár férfi tagja, hogy eleget tesz felesége kérésének és átrakja a nehéz bútort a szoba másik felébe.

 • Nem jött be a lilakáposztás fagyi

  Nem jött be a lilakáposztás fagyi

  Vészesen gyorsan közeledik a nyár, így a fagyizó emberek is kezdenek szaporodni Budapesten. Egyre több olyan helyet találhatunk a fővárosban, ahol a szokásos ízek mellett igazi különlegességeket is kipróbálhatunk.