2018. január 18., csütörtök
Piroska

Aktuális XV.kerület

Nyílt utcán vágta fel az ereit a budapesti fiú

A XV. kerületben akart végezni magával az a fiatal fiú, aki egy pengével felvágta ereit hétfőn este. Egy szemtanú szerint az öngyilkossági kísérletnek az lehetett az oka, hogy kiközösítették – írja a Ripost.
A lapnak nyilatkozó szemtanú elmondta, hogy a 18-20 év körüli fiatal egy szórakozóhely előtt ment oda egy társasághoz, de azok nem akartak vele szóba állni és elzavarták. Ezt követően a srác átsétált a szemközti oldalba, ahol egy pengével felvágta az ereit. A vérző fiút látva a szemtanú azonnal elsősegélydobozért szalad és ellátták a fiatalt, akit a mentők kiérkezése után kórházba szállítottak. Állapotáról nem adtak felvilágosítást.

Ha segítségre van szüksége!


Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetbe kerül, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Kapcsolódó Cikkek

 • Ki szavazhat és hogyan?

  Ki szavazhat és hogyan?

  Összeszedtünk néhány hasznos információt a választásokkal kapcsolatosan. Az április 8-ára kitűzött országgyűlési választások lebonyolításának szabályait több törvény és miniszteri rendelet határozza meg.

 • Fellép a kormány Sorosék ellen

  Fellép a kormány Sorosék ellen

  Törvénycsomagot alkotott a kabinet a migráció szervezőivel szemben. Mint ismeretes Soros György és jól felépített és szervezett hálózata azon munkálkodik, hogy gyakorlatilag felső kvóta nélkül érkezzenek hazánkba is a migránsok.

 • Válságban a Momentum

  Válságban a Momentum

  Reményvesztett levelet írt a Momentum választmányi tagjainak Papp Gergő, aki decemberben nemcsak kommunikációs igazgatói posztjáról mondott le, de minden kapcsolatot megszakított a párttal.