EUR: 308,13 Ft
CHF: 265,89 Ft
2017. október 20., péntek
Vendel

Aktuális XV.kerület

Nyílt utcán vágta fel az ereit a budapesti fiú

A XV. kerületben akart végezni magával az a fiatal fiú, aki egy pengével felvágta ereit hétfőn este. Egy szemtanú szerint az öngyilkossági kísérletnek az lehetett az oka, hogy kiközösítették – írja a Ripost.
A lapnak nyilatkozó szemtanú elmondta, hogy a 18-20 év körüli fiatal egy szórakozóhely előtt ment oda egy társasághoz, de azok nem akartak vele szóba állni és elzavarták. Ezt követően a srác átsétált a szemközti oldalba, ahol egy pengével felvágta az ereit. A vérző fiút látva a szemtanú azonnal elsősegélydobozért szalad és ellátták a fiatalt, akit a mentők kiérkezése után kórházba szállítottak. Állapotáról nem adtak felvilágosítást.

Ha segítségre van szüksége!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetbe kerül, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Kapcsolódó Cikkek

  • Megnyílt az Yves Saint Laurent Múzeum

    Megnyílt az Yves Saint Laurent Múzeum

    Megnyílt a látogatók előtt a marrákesi Yves Saint Laurent Múzeum: az első napon, csütörtökön több mint ezren tekintették meg a világhírű francia divatmogul ikonikus ruháit.

  • Orbán: Aggasztó az álláspontok különbözősége Brüsszellel

    Orbán: Aggasztó az álláspontok különbözősége Brüsszellel

    Bizonyos kérdésekben aggasztó az álláspontok különbözősége a visegrádi országok és az Európai Bizottság között, ennek dacára eredményes volt a szerda esti munkavacsora a brüsszeli testületet vezető Jean-Claude Junckerrel, van rá esély, hogy javuljon az együttműködés a felek között – közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken az uniós vezetők brüsszeli csúcstalálkozója után.