EUR: 312,71 Ft
CHF: 261,89 Ft
2018. április 24., kedd
György

Egyéb III.kerület

Óbudán tanul a riói bronzérmes Rédli

redliaranyhunfencing-10136

Az első olimpiáján csapatban bronzérmet szerzett Rédli András az Óbudai Egyetem hallgatója

A magyar férfi párbajtőrcsapattal olimpiai bronzérmet szerzett Rédli András, az Óbudai Egyetem Trefort Ágoston Mérnökpedagógiai Központjának hallgatója.

– Nagyon boldog vagyok, hogy bronzérmes lett a csapatunk! Próbáltam befejező emberként a lehető legjobban helytállni, és ez kétszer sikerült. A franciák ellen sem sokon múlt, egy tus hátrányban balszerencsés találatot kaptam. Hosszú úton mentünk végig, ez a harmadik helyezés mindenért kárpótol – nyilatkozta András első olimpiája után a Magyar Vívószövetségnek.


Az olimpia utáni rövid távú tervei között szerepel, hogy befejezi a mestertanár szakot az Óbudai Egyetemen, és ezzel megszerzi harmadik diplomáját. Ehhez a gyakorlati félév elvégzése van hátra, amelyet a Magyar Honvédség Altiszti Akadémiáján van lehetősége teljesíteni, ahol jelenleg főhadnagyként szolgál.

Az Óbudai Egyetem Rédli Andrással a vancouveri világkupaverseny után készült interjúja a

http://news.uni-obuda.hu/articles/2016/03/09/interju-redli-andrassal linken érhető el.

Kapcsolódó Cikkek

 • Helyreigazítás

  A “Sorra hódolnak be az LMP emberei Simicskának” című cikkünkben valótlanul állítottuk…

 • A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  Szegedről indult Tóth Tamás Sándor tanítóképzős hallgató fotókiállítása, amely a szelfik – azaz önportrék – mögötti valóságot mutatja meg, ezzel felhívva a figyelmet a minket körülvevő társadalmi problémákra, amelyekről sok esetben, akarva vagy akaratlanul, de nem veszünk tudomást.

 • Tovább tart a jó széria

  Tovább tart a jó széria

  A férfi kosár- és vízilabda bajnokságokban már a középszakasz zajlik, és ahogy azt a korábbi években megszokhattunk, a Szolnoki Olaj és a Szolnoki Dózsa-Közgép is a felsőházban érdekelt.