EUR: 309,77 Ft
CHF: 267,28 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Extra

Olimpikont szeret Gesztesi Károly

Gesztesi Károly szerelmi élete az elmúlt időszakban egyre furcsább. Liptai Claudiától való válása óta szinte egyáltalán nem beszél a magánéletéről, ám a múlt héten eddig ismeretlen hölggyel mutatkozott egy sajtóeseményen. A Lokál kiderítette, Gesztesi új szerelme egy egykori olimpikon.

Legutóbb még arról szóltak a hírek, hogy Gesztesi Károlynak barna hajú, fiatal barátnője van, néhány hónapra rá pedig a színész a Lokálnak mesélt a szakításáról. Nos, a sok hányattatás után lehet, hogy Károly most végre révbe ért, mert a Hot! magazin tizedik születésnapi partiján mindenki nagy meglepetésére egy szőke hölggyel érkezett, ráadásul kézen fogva, és egész este szinte alig mozdultak el egymás mellől. A Blikk írt elsőként arról, hogy a színész és partnere valójában egy párt alkot. A Lokál most kiderítette, hogy a hölgy neve Csilla, aki egykor olimpikon volt, és több évtizedes barátság fűzi őket egymáshoz. Az utóbbi időben pedig jóval közelebbi kapcsolatba kerültek. Lapunk elérte a hölgyet, aki szívesen nyilatkozott is kapcsolatukról, de később Gesztesi Károly kérésére visszavonta szavait. A színészt is kerestük, aki néhány másodperc gondolkodás és egy mély sóhaj után régi ismeretségről és mély barátságról mesélt, amikor Csilláról kérdeztük. – Nagyon közel állunk egymáshoz Csillával, mindig remekül érezzük magunkat egymás társaságában. Valóban vele mentem a magazin születésnapi bulijába, mert úgy éreztem, hogy szükségünk van kikapcsolódásra. Most igen nehéz időszakon van túl, és ez még közelebb hozott minket egymáshoz, még jobban elmélyült a barátságunk, és szerettem volna, ha végre megszabadul a rengeteg feszültségtől.

gesztesi_ripost

Egy közeli ismerősük szerint ugyanakkor már évek óta egy párt alkotnak, és nyílt titok a szerelmük. – Úgy tudom, két-három éve már nemcsak barátság van köztük, hanem annál sokkal több. Valóban egy párt alkotnak, noha a tágabb környezetük előtt Gesztesi ismertsége miatt titkolják. Szűkebb baráti körükben viszont nyílt titok a kapcsolatuk, de Csilla munkahelyén is mindenki tényként kezeli, hogy ők egy pár. Nyilvánosan viszont csak most jelentek meg együtt, mert Csilla eddig nem volt rá felkészülve. Még nem költöztek össze, és úgy tudom, nem is tervezik, de Károly, amikor csak ideje engedi, Csillával van. Sokszor lazítanak együtt az egyik uszodában, ahol a jakuzziban és a szaunában szemmel láthatóan fantasztikusan egymásra tudnak hangolódni – mondta az ismerős, aki elárulta, ő bizony örül a pár boldogságának. – Csilla is hasonló megpróbáltatásokon ment keresztül a magánéletében, mint Károly, mindketten megérdemlik, hogy végre boldogok legyenek. Egyedül az áll az útjukban, hogy Gesztesit mindenki ismeri, és nem szeretnék, ha még a csapból is a szerelmük folyna – árulta el a közeli ismerős.

Gesztesi Károly (Fotó: Máté Krisztián)

Gesztesi Károly (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  A Mátyás-templomban mondta ki a boldogító igent Rúzsa Magdi múlt szombaton. Az énekesnő és férje, Vilmos a legnagyobb titokban és biztonsági intézkedések közepette tartották meg az esküvőt, melyre csak a család és a közeli barátok voltak hivatalosak.

 • Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Negatív rekordokat döntött rövid ATV-s pályafutásával Demcsák Zsuzsa. Szerdán, végül elébe ment kirúgásának és egy rövid tárgyalást követően, közös megegyezéssel mondott búcsút egymásnak a csatorna és a műsorvezető.

 • Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Mai napig szenved édesapja hiányától Harsányi Levi, aki a veszteség ellenére azt érzi, ma is jelen van az életében imádott apukája, aki most igazán büszke lehet odafenn, ugyanis a tévés a napokban egy rákosbeteg kisfiú életén segített.