2018. január 16., kedd
Gusztáv

Egyéb XI.kerület

Óriási ez a tanszersüni!

Az iskolások ceruzatartó sünijének négyméteres óriásváltozatával költözött be augusztus végéig az Ökumenikus Segélyszervezet Újbuda bevásárlóközpontjába, hogy felhívja a figyelmet az Iskolakezdés együtt! akcióra.
A program célja, hogy a vakáció utolsó napjaiban a bevásárlóközpontokat megrohamozó szülők közül minél többen csatlakozzanak az összefogáshoz, azokra is gondolva, akiknek önerőből esélyük sincs mindent beszerezni gyermekeiknek.
adománygyűjtő akciót sajtótájékoztatóval indítják el, melynek keretében Wolf Kati énekesnő és Székely Bulcsú olimpiai bajnok vízilabdázó segítenek az óriás süni ceruzákkal való feltöltésében (Fotó: Keresztesi Balázs)

Ceruzákkal tölti fel a szimbolikus óriás sünit Wolf Kati énekesnő és Székely Bulcsú olimpiai bajnok vízilabdázó az Ökumenikus Segélyszervezet adománygyűjtő akciójában (Fotó: Keresztesi Balázs)

Az E.On és a Hello Wood által készített installáció adománypontként fog működni: mindenki, aki a helyszínen csatlakozik, magával vihet emlékbe egyet a süni tüskéibe rejtett ezer egyedi ceruzából. Wolf Kati énekesnő, a kampány arca és Székely Bulcsú olimpiai bajnok vízilabdázó is segített a süni ceruzákkal való feltöltésében.

Kapcsolódó Cikkek