EUR: 305,55 Ft
CHF: 274,14 Ft
2017. július 26., szerda
Anna, Anikó

Külföld

Örömapa! Megszületett Jamie Oliver ötödik gyermeke – Fotó!

A sztárszakács közösségi oldalán jelentette be a gólyahírt, bejegyzéséhez még egy fotót is csatolt a csöppségről. Jamie ötödik gyermeke 3,6 kilóval jött a világra, amit úgy kommentált, hogy ez körülbelül 16 csomag vajnak felel meg. A kisfiú teljesen egészséges, nevet egyelőre még nem választottak neki.

Jamie Oliver gyereke /Instagram

Fotó: Instagram

Kapcsolódó Cikkek

 • Prága szerint a kvótarendszer működésképtelen

  Prága szerint a kvótarendszer működésképtelen

  A cseh kormány ismételten felhívja a figyelmet arra, hogy a kvótarendszer működésképtelen – ezekkel a szavakkal reagált Bohuslav Sobotka cseh miniszterelnök szerdán arra, hogy az Európai Bizottság újabb szakaszba léptette az uniós menekültkvótákról szóló döntés elutasítása miatt júniusban Magyarország, Lengyelország és Csehország ellen megindított kötelezettségszegési eljárást.

 • 2019-ben érkezik a Wonder Woman folytatása

  2019-ben érkezik a Wonder Woman folytatása

  Diana, az amazonok hercegnője karácsonyi ajándékot hoz a közönségnek 2019-ben: a Warner Bros. filmstúdió bejelentette, hogy a Wonder Woman folytatása két és fél év múlva debütál a mozikban – számolt be róla a Deadline.

 • Varsó visszautasítja a brüsszeli “zsarolást”

  Varsó visszautasítja a brüsszeli “zsarolást”

  Varsó nem fogadja el “az uniós hivatalnokok semmiféle zsarolását”, különösen ha nem tényeken alapszik – jelentette ki az Európai Bizottság bejelentéseire reagálva szerdán Rafal Bochenek, a lengyel kormány szóvivője.