EUR: 310,75 Ft
CHF: 269,71 Ft
2017. október 11., szerda
Brigitta

Extra

Oszter Sándor: Szórakoztató lesz a közmunka

Oszter Sándor élete ma már ismét a régi kerékvágásban folyik. Rengeteg fellépése van, rendezte adósságát, és feleségével is harmóniában élnek. Ugyan sokszor nem egy fedél alatt hajtják álomra a fejüket, de ettől még jól működik a házasságuk.

Oszter Sándor úgy gondolja, ő legtöbbször a körülmények áldozata, de igyekszik mindenből a legjobbat kihozni és pozitívan gondolkodni. 2014-ben, amikor az egyik budapesti bevásárlóközpont garázsában – az elsőfokú ítélet szerint ittasan – nekiment egy oszlopnak, 140 órányi közmunkára ítélték. Mint mondja, ha másodfokon is így dönt a bíróság, nem lesz ellenvetése a közmunka ellen.

– Mint a legtöbb magyar ember, én is szeretem a jó magyar borokat, de ismerem a mértéket. Nem iszom, ha vezetek vagy ha fellépésem van. Ha kell, elfogadom majd a büntetésemet, bár sosem fogom megérteni, de erre már csak legyintek. Azt gondolom, hogy a közmunka nem lehet túl nehéz, szerintem ebben az esetben még szórakoztató is. Társaságban vannak, beszélgetnek, telefonálnak, esznek és lapátot támasztanak. Na jó, csak viccelek, de egy biztos, soha nem féltem a munkától – nevetett a színművész, aki reméli, ha már csinálnia kell valamit a közjó érdekében, akkor kertészkedhet.

Oszter Sándor, Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színész. 2016.08.04 Fotó: Csudai Sándor

Oszter Sándor, Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színész. 2016.08.04 Fotó: Csudai Sándor

–  Füvet, mondjuk, nem szívesen nyírnék, abban nincs túl sok élvezet – jegyezte meg Oszter Sándor, aki korábbi hitelcsapdájából is szerencsésen kikeveredett. – Már minden adósságomat rendeztem. Vannak erdőim, szántóim, birtokaim, és ezeket felajánlottam garanciaként a banknak, hogy megkapják a járandóságukat. A villa így már nem eladó – mondta a színész, aki állítja, a hosszú házasság titka is az, hogy olykor egy-egy hétig nem is találkoznak feleségével.

– Donatella nyáron inkább a balatoni nyaralónkat részesíti előnyben, én pedig itt, a nógrádi dombok között tudok kikapcsolódni és szöveget tanulni, de a hétvégék a családé. Szoktam figyelni azokat a párokat, akik éjjel-nappal egymás nyakán lógnak. Sosincs annak jó vége. Mi mindig megadtuk egymásnak azt a szabadságot, amire a másiknak szüksége volt. A feleségemmel eszünk ágában nincs elválni. Félreértés ne essék, attól még, hogy olykor nem egy fedél alatt alszunk, remekül megvagyunk – nevetett Oszter Sándor.

Megint betyár lesz

Ismét a legnagyobb betyár bőrébe bújik Oszter Sándor. Országos ismertségét a Rózsa Sándor című film hozta meg, de 1971 óta nem vállalt ilyen jellegű megjelenést. Most kivételt tett, augusztus 12-én és 13-án a Csongrád megyei Zsombón ismét a legnagyobb betyár bőrébe bújik, a Rózsa Sándor – Legenda című zenés betyárjátékban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Brad Pitt-tel kavar Selena Gomez?

  Brad Pitt-tel kavar Selena Gomez?

  Bár hivatalosan The Weeknddel járt, úgy tartják, igazából exével, Justin Bieberrel van együtt Selena Gomez, de a pletykák szerint Brad Pitt-tel is kavar a mexikói származású énekesnő.

 • Sarka Katánál tabu a cipő és a cici

  Sarka Katánál tabu a cipő és a cici

  Izgalmas titkokat árulnak el Sarka Kata gyermekei, Noncsi és Dávid az édesanyjukról a ma esti Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban. A TV2 sikerműsorából kiderül, Kata nem szereti, ha a gyerekei megfogdossák a cipőit, és egy-egy nehezebb nap feszültségeit egy kis borozással vezeti le barátnői társaságában.

 • Törőcsik Mari és Maár Gyula nyitott házasságban élt

  Törőcsik Mari és Maár Gyula nyitott házasságban élt

  Meghökkentő titkáról vallott Törőcsik Mari. A színésznő elmondása szerint negyedik férjével, a 2013 decemberében elhunyt Maár Gyula író-rendezővel nyitott házasságban éltek, sőt a nemzet színésze személyesen ismerte férje szeretőit, akikkel rendszeresen találkozott is a férfi haláláig.

 • Ezt üzente Aradszky a halála előtt: Pihenni megyek

  Ezt üzente Aradszky a halála előtt: Pihenni megyek

  Szó szerint az utolsó pillanatig a rajongóival foglalkozott Aradszky László. Hivatalos Facebook-oldala szerint az énekes még az esti órákban is rajongói levelekre válaszolt, mielőtt örökre lehunyta a szemét.