EUR: 305,15 Ft
CHF: 268,72 Ft
2017. július 28., péntek
Szabolcs

Extra

Oszter Sándor: Szórakoztató lesz a közmunka

Oszter Sándor élete ma már ismét a régi kerékvágásban folyik. Rengeteg fellépése van, rendezte adósságát, és feleségével is harmóniában élnek. Ugyan sokszor nem egy fedél alatt hajtják álomra a fejüket, de ettől még jól működik a házasságuk.

Oszter Sándor úgy gondolja, ő legtöbbször a körülmények áldozata, de igyekszik mindenből a legjobbat kihozni és pozitívan gondolkodni. 2014-ben, amikor az egyik budapesti bevásárlóközpont garázsában – az elsőfokú ítélet szerint ittasan – nekiment egy oszlopnak, 140 órányi közmunkára ítélték. Mint mondja, ha másodfokon is így dönt a bíróság, nem lesz ellenvetése a közmunka ellen.

– Mint a legtöbb magyar ember, én is szeretem a jó magyar borokat, de ismerem a mértéket. Nem iszom, ha vezetek vagy ha fellépésem van. Ha kell, elfogadom majd a büntetésemet, bár sosem fogom megérteni, de erre már csak legyintek. Azt gondolom, hogy a közmunka nem lehet túl nehéz, szerintem ebben az esetben még szórakoztató is. Társaságban vannak, beszélgetnek, telefonálnak, esznek és lapátot támasztanak. Na jó, csak viccelek, de egy biztos, soha nem féltem a munkától – nevetett a színművész, aki reméli, ha már csinálnia kell valamit a közjó érdekében, akkor kertészkedhet.

Oszter Sándor, Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színész. 2016.08.04 Fotó: Csudai Sándor

Oszter Sándor, Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színész. 2016.08.04 Fotó: Csudai Sándor

–  Füvet, mondjuk, nem szívesen nyírnék, abban nincs túl sok élvezet – jegyezte meg Oszter Sándor, aki korábbi hitelcsapdájából is szerencsésen kikeveredett. – Már minden adósságomat rendeztem. Vannak erdőim, szántóim, birtokaim, és ezeket felajánlottam garanciaként a banknak, hogy megkapják a járandóságukat. A villa így már nem eladó – mondta a színész, aki állítja, a hosszú házasság titka is az, hogy olykor egy-egy hétig nem is találkoznak feleségével.

– Donatella nyáron inkább a balatoni nyaralónkat részesíti előnyben, én pedig itt, a nógrádi dombok között tudok kikapcsolódni és szöveget tanulni, de a hétvégék a családé. Szoktam figyelni azokat a párokat, akik éjjel-nappal egymás nyakán lógnak. Sosincs annak jó vége. Mi mindig megadtuk egymásnak azt a szabadságot, amire a másiknak szüksége volt. A feleségemmel eszünk ágában nincs elválni. Félreértés ne essék, attól még, hogy olykor nem egy fedél alatt alszunk, remekül megvagyunk – nevetett Oszter Sándor.

Megint betyár lesz

Ismét a legnagyobb betyár bőrébe bújik Oszter Sándor. Országos ismertségét a Rózsa Sándor című film hozta meg, de 1971 óta nem vállalt ilyen jellegű megjelenést. Most kivételt tett, augusztus 12-én és 13-án a Csongrád megyei Zsombón ismét a legnagyobb betyár bőrébe bújik, a Rózsa Sándor – Legenda című zenés betyárjátékban.

Kapcsolódó Cikkek

  • Évekre rács mögé kerülhet Lópici fia

    Évekre rács mögé kerülhet Lópici fia

    Ahogy arról a Lokál korábban beszámolt, pár hete Szilágyi Istvánt saját fia csúnyán helyben hagyta. Péter súlyos testi sértés miatt június óta előzetesben ül, és a legfrissebb információk szerint öt év börtönnel is sújthatják.

  • Milliárdokat keres testével Statham

    Milliárdokat keres testével Statham

    Több mint 50 millió dollárra, azaz mintegy 15 milliárd forintra becsülik Jason Statham jövedelmét. Az 50 éves akciósztárról eddig is köztudott volt hogy nem ingyen mutogatja a kockás hasát és aprítja a rosszfiúkat az akciófilmjeiben, hanem sok millió dolláros gázsikért.