2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Sport

Pályán meztelenkedett az Eb-győztes focista

Anyaszült meztelenül rohant be a pályára a volt dán válogatott Lars Elstrup a dán élvonalbeli Randers–Silkeborg mérkőzésen. Az 53 éves egykori csatár, aki tagja volt az 1992-ben Európa-bajnokságot nyerő dán válogatottnak, a nem mindennapi mutatvány után a kezdőkörben még fejen is állt, itt tudták elkapni a biztonságiak. A focistának nem ez volt az első botránya, 1999-ben megvert egy iskolás gyereket, 2004-ben pedig Koppenhágában tartóztatták le, mivel meztelenül sétált az utcán. A 34-szeres válogatott egyébként nemrég szabadult 60 napos börtönbüntetéséből, amit erőszakoskodásért kapott.

241864_lars_elstrup

Kapcsolódó Cikkek

  • Rövidpályás úszó Eb: Hosszú a világcsúcs közelében

    Rövidpályás úszó Eb: Hosszú a világcsúcs közelében

    Hosszú Katinka nagyszerű teljesítménnyel, saját világcsúcsától kevesebb mint három tizeddel elmaradva nyerte meg a 100 méter vegyes előfutamait és jutott be az elődöntőbe a koppenhágai rövidpályás úszó Európa-bajnokság csütörtöki délelőtti programjában.

  • Koriközpont épül Budapest szívében

    Koriközpont épül Budapest szívében

    Nem oly régen még az volt a terv, hogy olimpiára is alkalmas velodrome-ot építenek a Millenáris kerékpárpályára. A tervekből azonban nem lett semmi, és már-már, kis túlzással, elrohad a magyar sport bölcsőjeként ismert ikonikus pálya, ám most kiderült, 43 milliárdos beruházással oda épül a Nemzeti Korcsolyázó Központ.