EUR: 325,72 Ft
CHF: 282,30 Ft
2018. június 25., hétfő
Vilmos

Egyéb

Prince féltestvére a popherceg birtokára pályázik

Prince áprilisi hirtelen halála után szinte azonnal elindult a családi lavina. Örökösei egymást tépve jelentkeznek a bíróságon, hogy valami nekik is jusson az énekes vagyonából és ingatlanjaiból.

A popherceg féltestvére szintén bejelentkezett, azt a birtokot és házat szeretné magának, amit állítólag Prince az édesanyjának építtetett. Omarr Baker, a féltestvér azt állítja, hogy rengeteget törődött Prince édesanyjával annak 2002-es haláláig, még akkor is, amikor az énekes már csak alig látogatta.

Fotó: Profimedia, Zuma Press - News

Fotó: Profimedia, Zuma Press – News

Ezért érzi úgy, hogy végrendelet hiányában neki kellene örökölnie a hatalmas, többhektáros birtokot a rajta álló óriási villával.

Prince_at_Coachella

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.