EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 27., szombat
Hella

Egyéb

Prince féltestvére a popherceg birtokára pályázik

Prince áprilisi hirtelen halála után szinte azonnal elindult a családi lavina. Örökösei egymást tépve jelentkeznek a bíróságon, hogy valami nekik is jusson az énekes vagyonából és ingatlanjaiból.

A popherceg féltestvére szintén bejelentkezett, azt a birtokot és házat szeretné magának, amit állítólag Prince az édesanyjának építtetett. Omarr Baker, a féltestvér azt állítja, hogy rengeteget törődött Prince édesanyjával annak 2002-es haláláig, még akkor is, amikor az énekes már csak alig látogatta.

Fotó: Profimedia, Zuma Press - News

Fotó: Profimedia, Zuma Press – News

Ezért érzi úgy, hogy végrendelet hiányában neki kellene örökölnie a hatalmas, többhektáros birtokot a rajta álló óriási villával.

Prince_at_Coachella

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.