2017. december 18., hétfő
Auguszta

Egyéb

Prince féltestvére a popherceg birtokára pályázik

Prince áprilisi hirtelen halála után szinte azonnal elindult a családi lavina. Örökösei egymást tépve jelentkeznek a bíróságon, hogy valami nekik is jusson az énekes vagyonából és ingatlanjaiból.

A popherceg féltestvére szintén bejelentkezett, azt a birtokot és házat szeretné magának, amit állítólag Prince az édesanyjának építtetett. Omarr Baker, a féltestvér azt állítja, hogy rengeteget törődött Prince édesanyjával annak 2002-es haláláig, még akkor is, amikor az énekes már csak alig látogatta.

Fotó: Profimedia, Zuma Press - News

Fotó: Profimedia, Zuma Press – News

Ezért érzi úgy, hogy végrendelet hiányában neki kellene örökölnie a hatalmas, többhektáros birtokot a rajta álló óriási villával.

Prince_at_Coachella

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.